Komentari

realityvila.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Daria

    Evo da budem jednom prva. . . Gle napokon da se i to dogodilo, zvoncy objavila dugoočekivani post o skijanju, fala na slikicama bar imam šta za pogledat kad padenm u depresiju i enormnu želju da to skijanje počne i ne prestaje cijelu godinu ali ok, još k tome kad si idiot ko ja i ne osposobiš aparat do skijanja treba mi i bit tako. . . Izgleda da ti i nisi u tijeku događaja ili je post sejvan u kompjuteru odavna pa je neispravljan ali marin i lena. . . neće ići. . . dođi nam na icq jednom sjeti nas se. . . stalno smo tamo pogotovo tomo ja i marin I naravno marko matenda naš vrli informatičar zbog kojeg nam je forum crko tri puta. . . dođe nam i eta a pridruži se i lena još jedino nedostaješ TI . . . još 278 dana . . . Pusa i vreli pozdrav iz Rijeke. . .

    avatar

    03.04.2007. (22:42)    -   -   -   -  

  • rambone

    Haha ovo budu svi napisali: "...napokon post...(i nemrs...)" Al ja ću bit glup (ko i uvijek) i napisat: " pa daj (ZHVONTSCHY) zvonči (zprhvotnschiy) nemoj nas obasipati sa toliko puno postova jel nemamo cijele dane za čitat...moramo malo i učit... i tako..." Ma ne ne sprdam ja tebe nego samo znaš da moramo dosta dugo čekati na tvoj post a tako zanimljive prčkarije šrajbaš ovdje... No mnogo toga se dogodilo u zadnje vrijeme tj. između tvoja dva posta...Njemci su izgubili u drugom svjetskom ratu, stvorena je nova slika Europe te su granice sada potpuno drugačije...Čovijek je sletio na Mjesec te je završen Hladni rat...Počeo je i Domovinski pa završio pobjedom HRVATA!!! Slovencima se smanjila država te su svi morali promjeniti mjerilo na kartama da se barem može točkom prikazat... Uglavnom ovo se NIKAKO NIJE odnosilo na vrijeme IZMEĐU TVOJIH POSTOVA (joj gle caps lock mi je sučajno bio uključen..nisam naglašavao ovo...) Uglavnom puno pozdrava iz Jeblovara od konja koji nezna kak se zove jeniina pjesma... (ovo u zagradama pišem za svoj gušt i sam svoju budalu nasmijavam tako da molim zainteresirane za ovaj komentar da se ne obaziru na ine stvari....)

    avatar

    03.04.2007. (22:57)    -   -   -   -  

  • jacek

    alo malena,eto da kad sam tu da i ostavim nekaj ;) uživaj u pragu,još malo pa si tu,a onda partijamo do jučer :P pusa;)

    avatar

    08.04.2007. (16:11)    -   -   -   -  

  • Wilica

    ej..a fala *beeeep* da je neko neš napiso ;) skoro sam si počela sama ostavljat komentare, podvojila ličnost, prerezala žile, ponovo ih zašila i zaštepala, pojela smrskanu žarulju, legla pod tenk al me ne bi mogo zgazit (ne bi mogo preko, khm, poprsja preć :p kako si laskam..heheh)..al eto..spasili ste me na vrijeme..
    ----- DARIA & TOMI --- daj mi pošaljite nekak brojeve icq-a il ostavite na forumu, izgleda da ću vam se pridružit, pa ćete me usput izvjestit o svim novostima :) jebiga kad nisam upućena...a malo bi se družila s vama..fali mi vašeg crnog humora u životu..nitko nema takav ;)
    ------ J ----- slušaj ti Jürgen (hahahaha...kako strašno ime..) :))) tolko o partijanju...ja sam se vratila a ti evo već treći dan krečiš i neke pizdarije soboslikarske izvodiš..ima da me vodiš na ćevap da se iskupiš :D a šalim se al kaj je da je neš si vrijedan danas, padat će snijeg.. ;)

    avatar

    12.04.2007. (18:30)    -   -   -   -  

  • Daria :-)

    Evo kratim vrijeme na informatici i odgovaram ti na tvoju želju za kontaktom na icq-u uglavnom odeš lijepo u SRČ(search) i upišeš ime koje ti treba tako mene nađeš pod daria a tomota pod tommmmmmy (6xm)... tamo su ti marko matenda s nickom nokia.m marin je marin a lena je enea...pozdrav

    avatar

    17.04.2007. (14:07)    -   -   -   -  

  • Daria :-)

    Da ti se javim i da ti kažem da je bilo preodlično. . . Tomo i ja smo komentirali da ovo mora postat česta pojava a ne rijetko održavanje prijateljstva,hehe. . .Samo da mi dobijemo kod Tomota sobu i kod mene da se kuća riješi i onda se vidimo stalno. . . Ljeto je naše naravno kad ti nebudeš bila u dalmaciji na tom blesavom Braču ili Hvaru gdje si već. . . Eh da Zvonchy i zaboravih ti reči da je malecka dobro i jupiiiiiiiiiii nije bljuvala na putu za Rijeku. . . Pusa pozdrav i pišemo si možda večeras na icq. . . :-*

    avatar

    03.05.2007. (18:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...