Komentari

broco.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • lonewalker

  Eh,za ovo nije potreban komentar. Svaka čast njemu i našim ljudima koji su uspjeli sve to proći. Ali kakve posljedice to ostavlja,to znaju samo oni i njihove obitelji. Ima puno njih koji nisu bili tako jaki (psihički) da dožive razmjenu. Svaka im čast,ali ne ponovilo se više. Ostavljam ti lijepi pozdrav!

  avatar

  28.03.2007. (00:03)    -   -   -   -  

 • sikimiki

  Potpisujem Lonewalkera

  avatar

  28.03.2007. (08:00)    -   -   -   -  

 • lelana

  Vidis kako ja ljude navedem na neka lijepa sjecanja i razmisljanja... To mi je i bila namjera. Prisjetiti se onih lijepih, davno zaboravljenjih obicaja i predstaviti ih ovako kroz pricu koja ce se i drugima dopasti. Mislim da to kroz svoj blog i uspjevam. Tvoj komentar mi to potvrdjuje. Hvala ti. Pozdrav od Licanke!

  avatar

  28.03.2007. (08:09)    -   -   -   -  

 • slonic

  kako kaže lonewalker, ne ponovilo se........divim se ljudima koji, nakon svega što su prošli, mogu ostati normalni......ne daj Bože nikome........jako mi se teško prisjećati tih događaja, u društvu se rijetko dotaknemo te teme jer na neki način ne želimo biti tužni, jer kada se toga sjetimo, tuga, bol, strah, sve se vrati.........kum mi je bio u JNA i pobjegao 1991., sada je u Tigrovima, dečki su prošli frontove na svoj način.......mi u zagrebu nismo prošli to što su prošli drugi.....i da iskreno kažem, meni je i ovo bilo grozno, tako da se divim svima koji su preživjeli puno gore......i svaki dan, prije spavanja, pomolim se Bogu sa željom da više nikada ne doživimo bilo kakav rat.......budi mi dobro.............lijepi pozdrav

  avatar

  29.03.2007. (11:25)    -   -   -   -  

 • Euro

  svaka cast..trebalo je to sve izdrzati..pozdravljam

  avatar

  30.03.2007. (08:17)    -   -   -   -  

 • happywedding

  ja se bojim stare istine da se povijest ponavlja...a volio bih da se samo pamti i prepričava kao zalog za neku bolju budućnost...

  avatar

  01.04.2007. (09:34)    -   -   -   -  

 • Divan -skitnje

  lonewalker, sikimiki: Ovo je zabilježeno prije desetak godina, da se ne zaboravi što je bilo jer,svjedočimo onome što se danas događa s Hrvatskom tj. Domovinskim ratom u Hagu.

  Lelana: Da, moram malo zavirit u davno napisane zabilješke iz Like i precima što prije 15o godina dođoše u Slavoniju.

  Slonić: I tuga je, dragi moj Sloniću, dio života. A sjećati se treba radi onih koji poginuše i izginuše i na one što svima nama utisnuše žig gorčine, tuge, zaborava, praštanja... radi suludih ideja svojih voždova.
  Eurosmijeh: Hvala na pozdravima, i piči s onim izvrsnim vicevima. Smijeh nas liječi.

  Topsicret: Jednom, 90-tih mi je poznati naš povjesničar prof. dr. Ljubo Boban, rekao: -Jedni misle da se ponavlja, drugi da se ponavalja kao farsa, neki misle da se povijest ne može ponoviti kao što je vrijeme neponovljivo. Međutim, ostaje činjenica da se mnoge pojave, mnogi problemi uistinu, na ovaj ili onaj način - ponavljaju.

  avatar

  01.04.2007. (10:51)    -   -   -   -  

 • lonewalker

  Vidim, prijatelju moj. I zato me jako boli kada se sjetim što smo i gdje sve prošli,a da ne pričam o našim legama koji se nisu vratili,a bili su sa nama. I kada svakodnevno gledam ovaj cirkus u državi nije onda ni čudo što sam pod terapijama malo-malo. Što kaže Topsecret,volio bi da se to nikada više ne ponovi. Neka generacije koje dolaze imaju zalog za bolju budućnost i da se ovo ne zaboravi! Ostavljam ti lijep pozdrav iz Osijeka!

  avatar

  01.04.2007. (20:19)    -   -   -   -  

 • vilenjak

  priča o zarobljavanju kod Karlovca je užasno čudna.. potvrđuje moju tezu da su još 1992. Kosovci prolazili kroz Hrvatsku poput turista.

  avatar

  02.04.2007. (11:47)    -   -   -   -  

 • Divan -skitnje

  Lonewalker: Eh, lega, u pravu si. Mi ti postupno potajemo kolektivni zatupljenici onoga što smo bili i onoga što želimo biti. Veliki brat to želi.

  Vilenjak: Ma, bili mo poput šetališta.

  avatar

  03.04.2007. (00:32)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...