Komentari

obsijana.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • codegun

    daj reci cijenu po m2, pitam zbog sebe za orijentaciju. Jedna prednost cementne žbuke je navodno to što manje navlači vlagu, no mislim da je to slabi argument, jer se sa vlagom boriš na drugom mjestu a ne na zidu.
    Gdje sve idu kutne letvice (aluminijske?), da li je to po default-u tako ili to ugovaraš posebno? Da li si žbukao plafone? Na slikama se vidi da nisi, ili tu fazu nisi objavio. Ako nisi zašto?

    avatar

    27.03.2007. (09:27)    -   -   -   -  

  • munky

    žbukam ja, žbukaš ti, žbukajmo se svi.
    Dragi prijatelju nakon tjedana i tjedana lošeg perioda vraćam ti se još bolji
    i puno opasniji,spreman za rad. Pa u to ime fant je preko puta.

    avatar

    27.03.2007. (12:22)    -   -   -   -  

  • Šijanac

    Cijena je 6.5 eura/m2 za gips-vapnenu i 7.5 eura/m2 za cementno-vapnenu. Kutne letvice idu zapravo na tri strane prozora i ispupčene kuteve zidova, a mislim da nisam primjetio da ih stavljaju u ububljene kuteve (baš ću ih danas pitati kako postižu tu ravninu). Sve je uključeno u cijenu (zaštita, letvice, mrežice, žbukanje, zagletavanje žbuke, rad, materijal, čišćenje prostora). Plafone će biti žbukan samo na dva mala dijela (hodnik i ostava) gdje nećemo stavljati grijače ploče, zapravo vidi ti se na uvodnoj slici plafon u hodniku. A naravno staviti ću mnogo više slika i detalja oko žbukanja.

    A glede fanta, baš sa se i mislio javiti....

    avatar

    27.03.2007. (12:57)    -   -   -   -  

  • Cate

    ej šijanac, vidim da hvališ građevinarce, treba mi netko za pregradne zidove, pa mi kaži u kojem to gradu gradiš, pa ako je blizu da mi daš broj tel.

    avatar

    14.04.2007. (10:09)    -   -   -   -  

  • Cate

    skužio naknadno sliku sa br.tel pa ne treba više, ali daj komentiraj konačno tu stolariju Internorma, šta si ih uzeo tamo iza
    getroa kod Klanjca, Komentari?

    avatar

    14.04.2007. (10:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...