Komentari

lickisamson.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • nixon

    pozdrav rodom sam iz dalmacije(zagora) snaga matijevica je u genetici i s bozije strane. moj pokojni dida (nasljedio sam nesto snage i visine210cm od njega) u svoje vrijeme je slovio za jakog covjeka prica mi baka jos i danas ziva kad je krava slomila nogu ljudi iz sela su htjeli zvati pomoc da je podignu na kola al on je rekao ne on ce je zametnut na ledja(predpostavimo da bi mogla imat oko 300kg) i tako na ledjima kuci je odnio. to mi je bilo smisno za cut buduci da se bavim sportom i vladam tehnikom cucnja(200kg-max) i nabacaja zamisljam koju snagu(prirodnu) covjek mora imat za takvo sto. no sicam se dok mi je dida prica i u jednom trenutku je reka da mi je se onda bilo najest nema sta nebi moga napravit tada je kopao cijeli dan za 1KG BRASNA. i ja stvarno virujem u snagu matijevica , pogledajte sta je covik moga pojist sve ce vam bit jasno i zato pod hitno KNJIGU NAPRAVITI. pozdrav

    avatar

    01.12.2007. (14:55)    -   -   -   -  

  • astrosailor

    stvarno zanimljiva pojava, ovo s duplim kostima mi malo nije jasno, kako bi to imalo izgledati kod zgloba? Ima negdje ta RTG slika??

    avatar

    13.06.2008. (15:48)    -   -   -   -  

  • Ličanin

    Svaka čast i pohvala svima koji prikupljaju podatke o ovom fenomenalnome čovjeku.Šteta bi bilo da se zaboravi i da ideja o knjigi ne zaživi.Čovjek je svojim radom i djelom zaslužio da ga se slavi naraštajima iza njega.
    Pozrav iz Gospića iz kršne Like.

    avatar

    17.10.2008. (16:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...