Komentari

latenighttalks.blog.hr

Dodaj komentar (18)

Marketing


  • uskrsli pklatovi

    nista jednostavnije, nego protumaciti ovaj san. Ali buduci da bi tumacenje bilo prilicno zlobno, suzdrzacu se. :))

    avatar

    25.03.2007. (11:29)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Srećom, dobro su ti prošli nalazi i drago mi je da ti je dobro! :) I da si si mogla dati oduška na onom tulumu i bezbrižno cugati :) Hm, onaj san da su ti zašivena usta bi mogao značiti da u stvarnosti previše pričaš o sebi ljudima koji ne zaslužuju znati neke tvoje osobne stvari pa te sami snovi upozoravaju da budeš opreznija. A možda je to samo sanjarski simbol toga kako si poslovno preopterećena u stvarnosti i trenutno nemoćna da si to olakšaš, kao što si u snu bila nemoćna vrištati :) Ukratko, pod većim ili manjim stresom si :)
    Želim ti ipak ugodniji idući tjedan, mirniji i opušteniji, kolikogod takav može biti. Pusa :)

    avatar

    25.03.2007. (12:02)    -   -   -   -  

  • bosonoga

    a nije na zapravo loše kad si trčuljak od jutra do mraka i još kad si trčuljak i raduljak i netko će to platit, a onda ti je vrhunac tjedna guštiranje doma sama sa sobom, pardon blogom:)

    avatar

    25.03.2007. (16:11)    -   -   -   -  

  • nika

    @pklat: hm..ako misliš reći da puno pričam, istina je, na poslu cijeli dan samo meljem :))
    ali nije tu bitno tumačenje, već real napadaj panike!! :(
    @kinky: mislim da sam preopterećena..svjesno mi ne smeta, ali podsvjesno očigledno itekako.. samo čemu onaj grozan osjećaj panike :(( hvala na željama...to ćemo tek vidjeti kako će biti..
    @bossa: pogodila si totalno :) baš je lijep osjećaj moći biti doma!!

    avatar

    25.03.2007. (16:51)    -   -   -   -  

  • Naa...

    naolazi u redu - to je bitno! =)

    avatar

    25.03.2007. (17:07)    -   -   -   -  

  • LaRamie

    glavno da se moglo piti za vikend :)
    samo se ti izležavaj, al nemoj da ti pisanje posta subotom navečer pređe u naviku, idi se zabavljati :)

    avatar

    25.03.2007. (17:18)    -   -   -   -  

  • crkveni mis

    fala na čestitci koka... :)... a vino uvijeeek biram ispred ikakve žestice! jebo tu kemiju ...a za prqavi skoč ionako nikad nećmo imat para... znači bubreg je ok...neka..

    avatar

    25.03.2007. (23:57)    -   -   -   -  

  • mandarinica

    ne volim takve snove... volim svoj san od neko vece kada sam pronasla malog psica i non stop ga mazila i ljubila... sto ce reci, in real life, moj decko zaista uziva pored mene :0
    pusa

    avatar

    26.03.2007. (01:06)    -   -   -   -  

  • Coldina

    Hejjj..Dobro, pa gdje si do sad? Vec sam mislila da su te antibiotici s alkoholom ipak satrali!!?? AJ fala Bogu da si se ipak lijepo udesila! :))
    A sto se novog joba i vremena tice-vec ces se ti usaltati! Vidim volja postoji-a to je jedino bitno. Ostalo dolazi samo po sebi!! S duzim i ljepsim danom i elan raste!! I naj se brinuti-meni je isto masa ovih zimskih vikenda proslo uz mjuzu, tv na mute i surfanje ili blogiranje uz casu nekog dobrog bijelog vina - i tako sam se osjecala najbolje!! Sama, bez decka, bez frendova, bez ikog!! Uz trcheci vikend covjek pozeli malo vremena za sebe makar se ono cinilo i potraceno, a ono samo da ima osjecaj da vikend traje i da se vrijeme malo usporilo!! Ja sam cijeli prosli tjedan shizila jer dodjem s posla kasno popodne i uvijek neke obaveze-te nesto pomozi majci, te psa veterinaru, te pomozi frendici oko obrade diplomskog na kompu, te tragaj za nekom knjizurinom po gradu..i dosla bih doma navecer strgana do bola!! Isuse, jedva sam se imala snage otusirati a kamoli nesto drugo!! Sva sreca da mi je namjestaj crni pa se prasina "nije" vidjela, a dlaka mog vjernog cuvara prodane duse se ne zelim sjecati!!!
    Al eto, i taj je tjedan prosao, i bio obiljezen pasivnim, ali preeeedobrim vikendom!! ;) Jedan ali vijedan, i dosta. Vrijeme je za akciju!!

    avatar

    26.03.2007. (08:08)    -   -   -   -  

  • Meena

    I ja često imam skroz blesave snove....baš sam evo noćas, točnije jutros sanjala neke snježne leoparde kako leže na onim ukrasnim tankim stablima što su posađena uz nogostup obično. ma čudesa :)

    A moj blog...ma malko trebam odmor od toga, predugo sam već na blogu...idući mjesec će bit dvije godine. Dopizdilo mi više....tko zna, možda se vratim, možda ne vratim. ali vas neke blogere definitivno čitam, samo što sam lijena uvijek komentirati :)))

    avatar

    26.03.2007. (08:44)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    Čuj, da sam ja - moja mama onda bi ti mogla detaljno prognozirati san. Ona je u tome fenomenalna. Jednostavno joj ide ... :)))) A ovako, ne znam, jedino na što me gušenje asocira jesu neki problemi, a možda ti je to povezano s gužvom na poslu... Zašivena usta???? Uhhhhhhhh, strašššššššno...

    avatar

    26.03.2007. (11:33)    -   -   -   -  

  • Hrki

    Drago mi je veoma zbog nalaza. gušenje? možda se previse toga nakupilo a ne vidis izlaz. nadam se da ces ga pronaci sto prije ;)

    avatar

    27.03.2007. (22:54)    -   -   -   -  

  • dinamitna

    ma to znači da si malo umorna..ili da previše pričaš?:)

    avatar

    29.03.2007. (18:04)    -   -   -   -  

  • Lana i Paola

    dobro je da su nalazi dobri, drago nam je.. a svi mi imamo svakakve snove, a može bit posljedica bilo čega, ko to zna ?? i dobro si rekla, šta će mi dečko, hehe, ma oni donose samo nevolje

    avatar

    30.03.2007. (15:39)    -   -   -   -  

  • Poppy o°O°o wiLd chiLd

    hy super ti je blog...svrati do mene...kissss...

    avatar

    31.03.2007. (22:47)    -   -   -   -  

  • Random

    Ma glavno da su nalazi u redu... A ovaj san,grozno,ali baš grozno

    avatar

    01.04.2007. (12:45)    -   -   -   -  

  • Argitula

    alllo, a di si??
    nemoj nas zakidati,aj javi se....

    avatar

    02.04.2007. (18:38)    -   -   -   -  

  • Hrki

    Piši riši ali znaj listove mi ne trgaj!

    avatar

    03.04.2007. (00:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...