zašto 1.dio? Bit će još? Ako bude i drugi dio ja ću pričekati pa onda dati svoj nadasve inteligentni komentar. Kad vidim o čemu se radi i kada si sve to zbrojim. I kad o tome razmislim. A to ne mogu sa samo pola sadržaja.
23.03.2007. (13:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ja sam ovisnik o piti s krumpirom iz krune. nije pecivo jel.. al opet jedino što jedem iz pekare otkad sam student pa trošim pare na isksici. jučer je bila opća nestašica pita sa krumpirom. ni u jednoj kruni na putu doma od centra grada. 45 minuta sam tražila. više se nisam mogl ani sjetit gdje sve postoji pekarnica kruna. kako ne voli kad mi se nešto jako jede a nemoš do toga
24.03.2007. (19:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kategorija f: varaždinski klipić (genijalno), miješani kruščić (ofarbano definitivno), ciabatta (najbolja je sa lukom/maslinama), pogačica sa čvarcima (ge-ni-ja-lno), talijan (sigurno znaš: bijeli, dug i odeblji), ..... "labla sa sezamom", nikad čuo :-(
26.03.2007. (16:52)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
N**N
"Talijan - bijeli, dug i odeblji" :) Jel to kao kad neki kupuju veliki brze aute da bi nadomjestili manjak u nekim drugim karakteristikama? :) Najdosadnija, kad će drugi dio?
27.03.2007. (11:08)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
levant, zato što mi se samo to pisalo taj dan. :) carice, ne znam točno gdje spada lisnato, možda u delikatese. šta je lisanato ne bi točno znala - da li je to ono lisnato ili neko drugo lisnato. vel, klanac je čudna riječ. si sigurna da nije slanac? shine, krumpiruša otprilike znam što je, kruna - ne znam. :) danzametak, za pogačicu i talijan znam, a ostali su mi b, d i e. n..ne, ne znam, ali ću gledati tko kupuje talijan. ozone, i bolje ti je.
27.03.2007. (12:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
N**N
Gladan sam sad zbog tebe. :P
23.03.2007. (12:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
4pištolja
o zašto, zašto, svi pišu o hrani a ja još nisam ni kavu popila.... o zašto?
23.03.2007. (12:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
levant
zašto 1.dio?
Bit će još?
Ako bude i drugi dio ja ću pričekati pa onda dati svoj nadasve inteligentni komentar. Kad vidim o čemu se radi i kada si sve to zbrojim. I kad o tome razmislim. A to ne mogu sa samo pola sadržaja.
23.03.2007. (13:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
caricavrta
a kaj je lisnato?
23.03.2007. (18:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vel
bogme si sistematična ženska... klanac je čudna riječ
24.03.2007. (17:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shine
ja sam ovisnik o piti s krumpirom iz krune. nije pecivo jel.. al opet jedino što jedem iz pekare otkad sam student pa trošim pare na isksici. jučer je bila opća nestašica pita sa krumpirom. ni u jednoj kruni na putu doma od centra grada. 45 minuta sam tražila. više se nisam mogl ani sjetit gdje sve postoji pekarnica kruna. kako ne voli kad mi se nešto jako jede a nemoš do toga
24.03.2007. (19:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
danza.....
kategorija f: varaždinski klipić (genijalno), miješani kruščić (ofarbano definitivno), ciabatta (najbolja je sa lukom/maslinama), pogačica sa čvarcima (ge-ni-ja-lno), talijan (sigurno znaš: bijeli, dug i odeblji), .....
"labla sa sezamom", nikad čuo :-(
26.03.2007. (16:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
N**N
"Talijan - bijeli, dug i odeblji" :) Jel to kao kad neki kupuju veliki brze aute da bi nadomjestili manjak u nekim drugim karakteristikama? :) Najdosadnija, kad će drugi dio?
27.03.2007. (11:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ozon Mortale
Dugo nisam jeo buhtlu.
27.03.2007. (11:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
najdosadnijiblog
levant, zato što mi se samo to pisalo taj dan. :)
carice, ne znam točno gdje spada lisnato, možda u delikatese. šta je lisanato ne bi točno znala - da li je to ono lisnato ili neko drugo lisnato.
vel, klanac je čudna riječ. si sigurna da nije slanac?
shine, krumpiruša otprilike znam što je, kruna - ne znam. :)
danzametak, za pogačicu i talijan znam, a ostali su mi b, d i e.
n..ne, ne znam, ali ću gledati tko kupuje talijan.
ozone, i bolje ti je.
27.03.2007. (12:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...