Komentari

120kg.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • mala debeljuca

    hej! ovako...od pocetka dijete sam polanirala ici na tranzion! ali sam prvo htjela vidjeti dali cu moci idrzati na dijeti!! uspjela sam cijelih 53 dana danas!! hehe bravo ja!!! dijeta ti je super! na netu si skini knjigu s receptima...citaj karakter klub svaki dan...puno ce ti pomoc i moci ces kuhat razno razna jela i neces biti gladna!! vjeruj mi!!
    1 tretman tranziona je 200 kuna! ako ih uzimas vise onda je 180...ja sam ih za pocetak uzela 20! sauna je isto 200 kuna i njih sam 6 uzela! svaku subotu se kuham!!! bljak!! puno je novaca! 4950 kuna sa 1 pilingom cijeloga tijela! nemogu ti jos reci dali funkcionira jer sam na 2 tretmanu tek danas!! za 8 dana se vazem! i napisat cu kile na blogu!! pocela sam sa 95 sad imam oko 84! polako ali funkcionira!! jeeeeee!! vidim po trapericama! u ormaru sam si neke stare nasla koje mi pasu sve ostale su mi prevelike!! jupijupi jeeee!!

    samo pozitivno misli!! u glavi vici ja to mogu, ja to mogu!! i vidjet ces rezultat jako brzo!!!
    pusa...citam te i daljeeee!!!

    avatar

    22.03.2007. (11:45)    -   -   -   -  

  • piplica

    Ma možeš ti to! Bitan ti je samo taj klik u glavi. Prvih pet dana je najteže, dok se ne navikneš. Pokušaj što manje biti kod kuće te dane, da ne dođeš u iskušenje. Ako ti se sada još neda početi sa vježbama, kreni u šetnje, možda u dobrom društvu... Čim budeš vidjela prve rezultate biti će ti lakše ustrajati. Bržim palčeve!!!

    avatar

    22.03.2007. (21:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...