Komentari

promina.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Marin

    a kako tek štete motorni čamci uzvodno od roškog slapa!

    avatar

    21.03.2007. (16:09)    -   -   -   -  

  • ...dora...

    fora blog....

    avatar

    21.03.2007. (16:54)    -   -   -   -  

  • prominka

    ja bi glasala za opstanak bloga medjutim imam problem sto mi se javlja poruka Cannot connect to server. a zatim This computer has already voted! It is allowed to vote only once for this poll. to je zbog toga sto sam ja umrezena i najvjerovatnije je netko prije mene glasao.pozdrav
    P.S.imajte moj glas u vidu

    avatar

    21.03.2007. (18:15)    -   -   -   -  

  • optimista

    uredniče molim te obrati pažnju na današnji posjet političara u Oklaj glede otvaranja doma do kraja godine-----------ipak se nešto događa--možda smo upravo mi pokrenuli ovim blogom da dođe do tog sastanka........uredniče ja sam tvoja vjerna podrška.pozdrav svima u Promini.

    avatar

    21.03.2007. (18:31)    -   -   -   -  

  • sany promina.blog.hr

    Baš je i "Suncokret" to komentirao pod predhodnim postom.
    Šta reć nego da je dobro da se nešto događa!

    avatar

    21.03.2007. (18:42)    -   -   -   -  

  • Škundre

    Malo o glavnoj temi.
    Nije mi jasno zašto se dozvolilo da mrlja dođe do Brljana kad se brana mogla postaviti i kilometrima uzvodno, npr. u Marasovinama ili Matasima. Do tamo se isto moglo doć vozilima. Bio sam nedavno u Marasovskoj brini pa sam vidio da je vodostaj prilično visok, a na cijelom potezu od Brljana do Knina je Krka zarasla tako da se nafta sigurno skupljala na granama koje su vodi. To se je sigurno moglo izbjeć i spasiti pkokji kilometar Krke.
    O tome bi se sigurno vodilo računa da NP Krka ima interesa za taj dio Krke. Da se to dogodilo na Skradinskom buku digla bi se cila država.
    ŽALOSNO!!!

    avatar

    22.03.2007. (12:12)    -   -   -   -  

  • Sova

    Na televiziji i u novinama stalno čitamo, ovoj ili onaj isputio otpadni otrov u kojekakvi potok ili riječicu, i za to se nikada nije našoa glavni krivac, pa ni za ovj u Krku.Pa zar oni neznaju da zagađuju sebe i nas.I to će stalno raditi dok se netko ne kazne. Pa zar nam nije dobra pouka o Karlovačkoj pivovari od koje je stradao čovjek i to onaj koji je cijeli radni vijek proveo u pivovari.Da li će uistinu biti onih 5 direktora kažnjeno pitam se? A pitam se i za kniniski HŽ koji je to ispustio.Pa zna se ko na tim poslovima radi.Zašto se nekazni.Pozdrav Sova

    avatar

    22.03.2007. (15:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...