Komentari

hera22.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Danči

    Hehehe, ma ja niš ne ištekavam, ionak ne bum živio 100 godina ;)

    avatar

    21.03.2007. (13:24)    -   -   -   -  

  • danza.....

    a tip te bezveze isprepado na jeftinu foru. Ugasiš svoje, al te susjedovi zrače, tak da ti to malo pomaže. Ak se već oćeš bojat, bitnije ti je to ugasit zbog požara nego zbog zračenja.

    avatar

    21.03.2007. (14:37)    -   -   -   -  

  • 4pištolja

    svakako ćeš umrijet. pa sad, od mobitela, munje ili tramvaja... nebitno ;)

    avatar

    21.03.2007. (14:51)    -   -   -   -  

  • BezAzLenA

    slažem se s 4 pištolja :-) ne gine nam neminovno, a to je da odapnemo. a kak ne znamo ni vako ni nako kad to bude, whatever!!! ak te tak hoće, zgazilo te bu nekaj u gradu :-)))) jebaj ga!

    avatar

    21.03.2007. (15:44)    -   -   -   -  

  • delnice

    je, je, sve ti to zrači..tivi, mob, radio, komp, sve jebeno..cijena napretka..da se mene pita, najrađe bi da sve to sutra pocrka!!

    avatar

    21.03.2007. (22:02)    -   -   -   -  

  • bedasta curica

    Obično me baka pokupi na takve prezentacije s plačnim glasom preko telefona: Nitko neće ići sa mnom... Onda ja još pokupim sister s nabijanjem grižnje savijesti: Daaaaj!!! Udovolji joj, to nam je baka... Pa to ona proslijedi teti, tako da u više manje istom sastavu kao i ti obilazimo prezentacije deka, sve tješeći se - bit će besplatne klope. Uvijek ali uvijek se pokeckamo s bakom jer tu je ženu valjda najlakše nagovoriti na kupovinu koječega. Od jastuka, deke do prekrivača koji je navodno vječan, antalergenski, protiv buha, grinja i inih ilegalnih podstanara. Mislim stvarno; za te pare ima da mi i djecu čuva kad odem van!
    Uglavnom, te prezentacije su mi uvijek živo pišanje od smijeha a najgore je kad uleti neki mladac, prilično zgodan, seksi a ono tup! Lik prodaje deke! Alo!!!???!!! Takvog zeta svaka majka želi...
    Katastrofa.

    avatar

    22.03.2007. (13:06)    -   -   -   -  

  • casey

    Kak si luda! ;) Jel bar ta vecera poslije sto valjala?
    Bila sam tak vise puta i uvijek se dobro najela a moja stara bi pak uvijek nesto kupila od toga svega taj da te prezentacije ocito ipak djeluju na ljude. ;)

    avatar

    23.03.2007. (09:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...