Komentari

miljevci.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • promatram, razmišljam

    Interesantan post.
    Etno selo, mislim da je ideja dobra ali indijansko ... malo neobično, prije bi pribjegla povjesti ...

    Čudi me da ti nije palo na pamet ideja pisati o sedam miljevačkih sela i njihovu nastanku, osobama koje su živjele u tom vremenu i na temelju te povjesne priče nešto uraditi, originalno, ima vas miljevčana, pa udruženi, dalo bi se uraditi puno toga.

    Poslije oslobođenja Miljevačkog platoa bila je priča kako su Švicarci htjeli obnoviti Miljevce ali negdje je zapelo, ... opet poslije oslobođenja Miljevačkog platoa bile su neke donacije špakera ili, više se i ne sićam čega, ništa od toga.

    Malo neobično a kako narod kaže, pitom kraj.
    Ono za golf terene ... da naši ljudi trče i nose štapove, žalosno, nek oni, go home ...

    Jedan blogerski pozdrav i nastavi zamišljenim tragom.

    avatar

    20.03.2007. (22:36)    -   -   -   -  

  • nu te na,eto ti te

    Povijest pročitaj u arhivi,post "otkud ime Miljevci",a to udruživanju,to ti je latinska rič,a znaš da je to "mrtav" jezik.
    Šta se tiče indijanaca,toga smo se najviše igrali kad smo bili dica,pa me vuče(OČITO SE JOŠ NISAM IZIGRA).
    A drugo si sama odgovorila,orginalno-drukčije,a opet blisko prirodi jer kako su živili prvi stanovnici ovih područja nego kao Indijanci oliti Neandretalci (špilja kod Bogatića-svjedok vremena).A vukova i lisica imamo,još samo koji medo i...
    I promatraj i dalje

    avatar

    20.03.2007. (23:00)    -   -   -   -  

  • kokalo

    Koliko je "indijanaca"na Miljevcim ovo je sasvim izgledna ideja.Reka je jedan moj prijatelj da bi i dva autobusa bilo malo da ukrcaju sve one fiju briju isprid Zadruge i pribace ih naGoli otok-šala.
    Ma najbolje bi bilo kad bi mi migli flaširat i prodavat Krku(čujem da ju je danas zagadila nafta iz Knina.
    Ej Miljevci,objavi to pod post.
    Ili me se pazi!jopet šala

    avatar

    21.03.2007. (01:25)    -   -   -   -  

  • promatram, razmišljam

    Latinski, učila nekad, davno u drniškoj gimnaziji ...

    Pročitala sam postove ali nisam mislila na ime Miljevci nego na povjest sedam miljevačkih sela, po kojim su to velikašima dobili ime a koji su imali svoje utvrde - dvore ... bilo bi dobro sjetiti se tog dijela povjesti ...
    Jedna novinarka, mislim da je bila Jordanka Grubač ... nemoj me uzet za rič, pisala davno o tom dijelu povjesti ... pozdrav.

    avatar

    21.03.2007. (18:06)    -   -   -   -  

  • Miljevci-Miljevački sabor-Šrd Miljevci

    Bravo!!!To je fenomenalna ideja Ante.Ma cijeli turizam na Miljevcima bi se mogao bazirati na tu temu, a to nije tako teško ostvariti. Naime, to je sad na našim miljevačkim predstavnicima u Gradskom vijeću koji bi mogli tu ideju iznijeti na dnevnom redu. Mogli bi utjecati na promjenu prostornog plana gdje bi tražili formiranje zone negdje na najadekvatnijoj lokaciji u Miljevcima.A dalje bi se mogle ponuditi koncesije zainteresiranim ulagačima,a svaki pametan poduzetnik bi lako prepoznao ovakvu sigurno isplativu priliku. Hajde, idemo miljevački vijećnici (a njih je dosta:ZLATKO KULUŠIĆ;MARIN MALENICA;ANTE KULUŠIĆ;BAČIĆ(CAU_bau);A I POLA POGLAVARSTVA) izradite ovu ideju u stvarnost!

    avatar

    21.03.2007. (19:45)    -   -   -   -  

  • Bogaćanka Ana

    ej Ante, super ti je blog i to šta si stavija našu ¨obziđanu¨ pećinu. pa naravno da će BOGATIĆI pobijediti na ovogodišnjim turnirima, jer imamo najbolju ekipu...samo moramo vježbat i pobjedit ćemo...ne moram ti govorit da imaš podršku od Bogaćana,to se podrazumijeva..samo tako nastavi..... i pozdrav cilom SPLITU, i mojoj sestri, koja, će nadam se pročitat.....pozdrav!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    22.03.2007. (20:19)    -   -   -   -  

  • A bušiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

    Blog vam je super.Pozdrav Stipi Malenici!!!!!!!HAJDUK ŽIVI VJEČNO!!!!

    avatar

    22.03.2007. (20:59)    -   -   -   -  

  • Miljevci-Miljevački sabor-Šrd Miljevci

    "Bogaćanko Ana", hvala ti na podršci i pohvalama. Evo moram ti reći da ne bih sve zasluge sam pokupio da u uređivanju bloga ne sudjelujem ja sam. Naime, imamo podjelu rada, tako da ovaj dio "zelene boje" uređuje moj rođo Ante Skelin (a posao odlično radi), a onaj drugi "plave boje" vodim ja. Svrha nam je zajednička, a to je komentiranje događanja na Miljevcima, druženje, informiranje i promoviranje naših Miljevaca. GALIĆ A!!!!!!Puno POZDRAVA I TEBI!

    avatar

    24.03.2007. (20:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...