Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Cop

    Peratovicu - A da se malo prisjetis onog Mladena Ruzmana, koji je svojedobno izbacen iz policije, pa postao kod Radosa u MORH-u, pomocnik ministra za sigurnosne poslove i njegovih razgovora i dogovora sa Zubakom, pa mozda dokucis i tko "puca" na proviziju od sustava S-300 ! A jaki su svjedoci ovi kao T.Barbaric (pardon Biljana Sucic); Z.Zubak i F.Jukic, a najbolji su kada se pozivaju na pok. Tudjmana kojega nikada nisu uzivo vidjeli iz bliza, a kamoli razgovarali ili bilo sto dogovarali s njime !

    avatar

    20.03.2007. (18:41)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Danas je Merlićeva ekipa roštala po blogu. Merlić je upoznat s Jukićevom izjavom Lazi Pajiću da je židovske dragulje dobio od Tuđmana, ali ga nije imao hrabrosti pitati do kraja radi li se o židovskim dijamantima i Kaptolu.

    avatar

    20.03.2007. (21:06)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Analiza malo kasnije kad se pozabavim roditeljskim dužnostima. Za sada moram izraziti iznenađenjem činjenicom da se u emisiji pojavio svjedok Stjepan Kravaršćan koji je optužio šogora predsjednika Stjepana Mesića Žarka Pavlinu da je preprodavao oružje koje je kupovao u američkoj bazi kod Stuttgarta, novcem dobivenim od Zdenke Babić-Petričević. Očekujem do gospodina Kravršćanina i gospođe Babić-Petričević da mi se jave na e-mail.

    avatar

    20.03.2007. (21:56)    -   -   -   -  

  • Zoompolitikon

    Apsolutno si u pravu. Mislim da očitije nije moglo biti. Merlić se držao totalno neprirodno, pitanja je čitao kao da ih drugi puta vidi pred sobom, a na odmicanje od zacrtanog grčevito je opominjao. A očito je da je i F.J. u dealu, na pitanje kako se osjeća odgovorio je da je najsretniji bio kada je svu dokumentaciju predao drž. odv. .. čisti deal!

    Da je Ž.P. šogor S.M. nije spomenuto.. hm!

    avatar

    20.03.2007. (22:04)    -   -   -   -  

  • Koja je uloga...

    ...promjene imena "tajnice"?

    avatar

    20.03.2007. (22:14)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Koja je uloga..., ne mogu se sjetiti zašto je mijenjala ime. Ona nudi smiješno obrazloženje. Udala se Barbarića (tako je promijenila prezime), a Terezija joj je krsno ime. Ne znam zašto ostatak nacije kad im dosadi civilno ime ne zamijene ga jednostavno krsnim.

    avatar

    21.03.2007. (00:21)    -   -   -   -  

  • Zoompolitikon

    Koliko ja znam nitko nema posebno civilno ime, krsno ti je jedno jedino, jer ga dobiješ rođenjem-krštenjem, eventualno možeš dodati krizmeno ime, dakle prilikom krizmanja-primanje pečata dara Duha Svetoga! A oni koji se ne krste imaju samo "civilno" ime.

    Dakle problem je zašto je prvotno krsno ime - Terezija mijenjala u Biljana, pa sada ponovo u Terezija!

    avatar

    21.03.2007. (02:16)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Zoompolitikon, nemaš pravo.

    avatar

    21.03.2007. (07:45)    -   -   -   -  

  • Zoompolitikon

    Imam, imam!

    avatar

    21.03.2007. (12:54)    -   -   -   -  

  • 45lines

    Ma nemaš! U mom katoličkom, slavonskom kraju svatko tko ima civilno ime (slavensko ili moderno bjelosvjetsko) na krštenju dobije i kršćansko s kojim se ne koristi, izuzev kad slavi imendan. Dakle, ja imendan ne slavim kad po katoličkom kalendaru spada Sveti Deziderijus (Željko) , već kad se slavi Svetog Ivana.

    avatar

    21.03.2007. (13:06)    -   -   -   -  

  • Zoompolitikon

    Pobrkao si lončiće. Nejasno mi je po tvome kada se dobiva to civilno ime pošto krsno dobiješ nakon par mjeseci života, ako se krstiš kad Bog zapoveda, naime prvi puta čujem da netko pored krsnog ima i civilno ime. Ja ne znam nikoga tko osim krsnog ima još jedno ime, a da mu nije firmano!

    Nego, pozivam te da ostaviš komentar na mojoj zadnjoj temi, tekst je duži, ako ti se da čitat, probaj sročit nešt. Pozvat ću još neke blogere političare, novinare, fensi šmensi ekipicu. Zanima me čisto informativno kako različiti ljudi reagiraju na tu temu. ->

    Članak

    Bok!

    avatar

    22.03.2007. (02:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...