Komentari

ljubavibrak.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • MonoperajAnka

    Hm, pa baš mi se dopao ovaj kraj, nitko mi nije nikada poželio tako nešto. Pretpostavljam da si još na porodiljskom(nisam dugo bila kod tebe) i poznata su mi takva preispitivanja. Vidiš, ja već pre(dugo) ne radim posao u struci i prošla sam već razne faze takvih okolnosti. U svakom slučaju, vjerujem da se puno toga može pripisati umoru, zasićenosti i ostalim ne toliko dobrim nuspojavama koje se vežu uz "biti doma s djetetom". Ja imam neke svoje ciljeve koje pokušavam ostvariti, ali vjerujem da je i sam put do njih jednako bitan. Jer život sam po sebi je dar, samo je pitanje jesmo li uvijek svjesni toga i je li nam ta prekrasna činjenica dovoljna ili bi se nekada najradije narugala takvom fantastičnom otkriću.
    Ako ti se ruga tome, vrišti, plače...samo daj, znaš i sama (ako se ne vraam psihologija ti je struka-iskreno, nekada mi se čini da sva ta znanja i nisu prednost) da je to isto normalno, pogotovo u nekim okolnostima. A napadaje panike imam i ja i rješavam to...nije lako i razumijem te. Baš namjerno neću napiati kako si jaka i kako ti to možeš, jer mislim da takva tapšanja "po ramenu", barem kod mene nisu uvijek produktivna, dapače. Zato, drži se sestro...usput, jesi čitala "ŽEne koje trče s vukovima?" Meni je knjiga bila pravo otkriće...sad stvarno idem, nadoknadila sam komentaroms voje dugo izbivanje kod tebe

    avatar

    19.03.2007. (17:54)    -   -   -   -  

  • Dyrfinna Lestrange

    ovo je pismo sasvim slučajno izumio Nicolaus Swarfiled. Tko ga pročita od početka do kraja I učini ono što u njemu piše, biti će I više nego sretan. Pismo je nastalo sasvim slučajno, dok je Nicolaus bio na poslu. Slučajno je otkrio čarobnu formulu pisma. Naime, bit ovog pisma je poslati ga desetorici ljudi u roku od 1 sat. Nakon toga, morate pritsnuti sretnu tipku Caps Lock. NA ekranu vašeg monitora pojaviti će se crni zaslon a na njemu će biti blješteća bijela slova! Tim slovima će pisati što vaša simpatija misli o vama! Čudesno, zar ne? Ali, istina je! Pismo ne smijete prepravljeti niti ga zanemariti, jer ćete se inače razočarati u ljubavi! Sretno!!!

    avatar

    19.03.2007. (19:52)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    Ma, sve si skužila, draga :) Još sam doma...Mlađa ima 18 mjeseci i ja sam u potrazi za poslom. Formalno nezaposlena, a neformalno i prezaposlena :) Znaš i sama kako je biti doma s klincima. I ja smatram kao je svo znanje koje sam dobila na studiju ponekad blagoslov, a ponekad i teret. Što više znaš, više analiziraš, kombiniraš....Hvala ti na podršci. jednom sam, već, svladala te atake...Eto, tu mi je pomoglo znanje s fakulteta :) Srećom ne patim od kroničnih napadaja panie. Skona sam im pod određenim okolnostima: stres, nespavanje, kofein...Nisam čitala, ali sljedeći posjet knjižnici ću je potražiti. Još jednom, hvala na komentaru i velika pusa!

    avatar

    19.03.2007. (21:25)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @the begining (...), ja sam prerasla, na žalost, te fore :)

    avatar

    19.03.2007. (21:32)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @Suziiiii, hvala ti!

    avatar

    20.03.2007. (11:32)    -   -   -   -  

  • luki 2

    Hvala na komentaru. Imas lijepe postove. Ja se cesto pitam o svrsi i smislu zivota, a onda u jednom trenutku shvatih - da zivot naprosto treba zivjeti najbolje sto znamo. U tome je nejgov smisao. Ako nekome uljepsamo dan, sat ili trenutak - to je svrha i smisao. Mislim da Ti to takodjer cinis svojim postovima...
    Jako sam zabrinuta ovih dana, i zbog mame, i doktorata i "sto ce biti sa poslom" - jer sam na takvom mjestu, gdje ovisim o predstojecim izborima...A onda se sama sebi nasmijem i kazem: "Kakvim se samo problemima bavim - pa nije to kraj svijeta". Trudim se, dajem najbolje od sebe - a na neke stvari u zivotu ne mozes utjecati - osim pozitivnim razmisljanjem. Trudm se razmislajti tako.
    Hvala jos jednom - veliki, srdacni pozdravi iz Zagreba od Luki+Goldie

    avatar

    20.03.2007. (11:38)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @luki, da, slično razmišljamo. Na trenutak si me dirnula komentarom. Svako dobro ti želim, od srca!

    avatar

    20.03.2007. (11:42)    -   -   -   -  

  • luki 2

    I ja Tebi sve najbolje! Do sljedeceg citanja, vole Te Luki+Goldie

    avatar

    20.03.2007. (12:21)    -   -   -   -  

  • blond lady

    imala sam slična razmišljanja na početku trudnoće i padala u laganu depresiju jer je bilo za mene sve novo i iznenadno tako da sam se trebala prvo na novu situaciju naviknuti, važno je da svaćamo šta je stvarno bitno

    avatar

    20.03.2007. (17:29)    -   -   -   -  

  • kate

    Uh baš sam se nekako pronašla u ovom opisu svakodnevnih muka. Moj mlađi anđeo ima 21. mjesec, sve apsolutno govori i još uvijek doji i to tako da hoda zamnom i viče daj mama malo cikice-mikice, kikice, kike, cice i sl. umanjenice. Svima je to okolo jako slatko i bake se jako hvale kako njihov unuk još doji. A ja, ja ti još sa sobom u glavi nisam raščistila prestati ili ne! Svjesno ili ne nisam baš sigurna-možda tišični sindrom zaposlene majke koja se boji zapravo pravog odvajanja-...

    avatar

    20.03.2007. (17:45)    -   -   -   -  

  • zmajka

    Draga, do kostiju te razumijem. Nemam ti univerzalni savjet ni odgovora nemam, sve što bi rekla bilo bi puko patroniziranje.
    Šaljem ti ljubav i pozitivnu energiju, ne kao frazu, već iskreno-iz srca.
    E da, neradni dan, što ti je to?

    avatar

    20.03.2007. (20:12)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @luki, još jednom veliko hvala i pusa!
    @blond lady, u trudnoći si na emotivnom vrtuljku, sve će se, polako, posložiti...:) Hvala ti!
    @kate, ja se nadam kako će učiteljica imati razumijevanja što ću pod odmorom dolaziti dojiti kćerku :D POnekad mi se, stvarno, čini da će tek tada odustati od cice :)
    Ponosna sam što toliko dojim, ali čeznem za prospavanom noći. Pusa anđelima i tebi!
    @zmajka, hvala ti. Baš si draga. Ma, ni nema, nekog, univerzalnog odgovora. Svatko ga mora naći za sebe, čini mi se. Eh, da...neradni dan :P Uzvraćam pozitivnom energijom i ljubavlju!

    avatar

    20.03.2007. (20:28)    -   -   -   -  

  • istina

    posejti ovo

    ukucaj gdje ide adresa: http://www.youtube.com/watch?v=fxJMpX1a8gQ

    ako zelis jos evo

    http://istina01.blog.hr

    avatar

    21.03.2007. (17:12)    -   -   -   -  

  • kora-kri

    O draga, kazes 20 minuta dok ne stignes do pravog odgovora... Meni je trebalo puno vise od 20 minuta, puno, puno vise. Danas znam sto hocu, no trebalo je puno muke, suza i boli dok to nisam otkrila. Dok nisam otkrila sebe kao jedinku i isto takvu se prihvatila. No vrijedilo je truda. Zadovoljna sam. I tebi to zelim. No recepta nema, jednostavno ga moras otkriti sama.
    Pusu ti ostavljam.

    avatar

    22.03.2007. (07:56)    -   -   -   -  

  • SheDevil

    @kora-kri, ma za 20 min dođeš do smjernice..okvirno do nećega što te ispunjava, štio voliš, za što si talentirana...ne iskritalizira se, odmah, jasan cilj...Tako sam ja to shvatila..Nisam još napravila vježbu :) Tvoj put je dobar put i jedini...Nema sreće bez boli ni nagrade bez muke..Jednostavno to je život. I tebi veliki cmok!

    avatar

    23.03.2007. (11:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...