Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • vještica

    kako lijep post..baš sam se raznježila..i ja imam slične probleme..sva sam u komi zbog par nevažnih problema i nemam pojma kako se izvuči iz njih..po prvi put bi mi mama jako dobro došla.a i marin (moj dečko) mi se baš me javlja tako da se stvari samo nagomilavaju.a ja samo trpim i šutim..i to rezultira mojim depresivnim postovima..ja ivančicu jako volim ali ne želim je još svojim glupostima opterečivati..kužiš?ali nema veze..biti će valjda bolje..nadam se..pozdrav maleni medo..

    avatar

    18.03.2007. (18:28)    -   -   -   -  

  • kuusoo

    ..."kad bi misli mijenjale tok vremena..." E kad bi! Mislim da svakog od nas nešto iz prošlosti proganja...pitanje je u kojoj mjeri i zašto nekad intenzivnije, a nekad pak kao da zaboravimo. Pa znaš i sam moju situaciju...i primjećujem da me ta prošlost proganja u trenutcima osamljenosti...što u zadnje vrijeme učinim kad se tako osjetim...???
    Sjetim se našeg razgovora ili dođem na tvoj blog... kao što ti ne kažeš curi kompliment ako doista tako ne misliš, tako ni ja tebi ovo ne bih govorila da doista tako ne mislim.
    Nisam usamljena na način da mi treba novi A.,nego samo ponekad nekoliko sličnih misli mojima koja će uz tu osobu biti izrečena...Ovdje to nemam.
    Ja s muškima ko ti sa ženskima. To znaš. Moj Miško je Barbara. A ne mogu biti s njom...

    Evo, danas, bila sam cijeli dan u Župi:) na paintballu i cijela konverzacija koju sam slušala (15-tak muških) je bila: "E, stari...dobro si ga skinuo, stari...Ne mogu, stari, držati ovu pušku koliko smo se sinoć razvalili, stari..." Nije to za mene. Mislim, ja se svugdje zabavim i ta četvorica baš mojih frendova s kojima sam i išla su super, posebno kad si sa svakim nasamo, ali kad se nađu...površno...nikako...e.
    Odlutala sam malo... Sorry.

    Svakako, stojim iza onoga o tvojoj utopljenosti u emocije...drago mi je ako je tvoj odlazak u Zagreb uvjetovao njihovo isplivavanje... ;)

    avatar

    18.03.2007. (19:01)    -   -   -   -  

  • rake

    evo se skoro rasplah. Fakat me dirnuo ovaj post..
    Ako te ko bude diro samo ti reci svojoj ivoooooooonici,odmah ću doletit u zg i poubijat sve ko te dirne.......
    evo te
    saljem ti jedan veliki kissach

    avatar

    18.03.2007. (21:13)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Jedino se ne slažem za duhovitost :-)). Čitah te i prije nego si došao u Zg :-)). A da ti je Zg dodao još nekaj malo, je (ne, nisam lokal-šovinistica, di bih bila :-))))))))) ).

    avatar

    18.03.2007. (21:55)    -   -   -   -  

  • iffy

    ja nisam skoro. ja se jesam rasplakala. prepoznajem sebe u svemu što si napisao. i svoje prijatelje. i sad mi je sestra upala u sobu. grejt. a ja punim dravu.
    sve to sam i ja proživjela. ali. ja ne znam tako što napisati. ne idu mi riječi. grlim te! :) i samo tako nastavi. svijet je puno ljepši kada se otvoriš ljudima. samopouzdanje. tako malo je potrebno da nas promjeni.
    lijepa priča za laku noć. :) hvala na poticaju otvaranja ventila. sad je lakše. :)
    imaš li gugl tok?? da te invajtam pa se čujemo tako. ako me se ne bojiš. :P

    avatar

    18.03.2007. (23:11)    -   -   -   -  

  • *Devil's little sister*

    Hello....ma baš beautiful i tačing post :o)...fala Bogu da si se oslobodio...a znam,teško je to kad te zlostavljaju u školi...mislim,istina,nije da sam ja to doživljavala niti doživljavam,al vidim po drugima...u svakom razredu ima jedna ili par osoba koje će svi omalovažavat...ja to ne radim,al ne mogu niš napravit da to spriječim...Ja protiv 2X osoba...heh...al zato pokušavam bit OK s tim zlostavljanim osobama....mda...what to say...
    Obično ti koji imaju potrebu zlostavljat nemaju samopouzdanja...pa se tak pokušavaju dokazat....kod dečki je to obično tučnjava i to...al cure...điiiizs...to fkt može preć svaku mjeru....

    OK dosta zasad...idem ja polako spavat...I'm sweepy ;o)
    Inače,još uvijek nemam novi post...al feel free 2 stop by...

    P.S.kaj si ti na onim slikama iz nekog prijašnjeg posta...brijem da maškare,nekaj takvog...?

    avatar

    19.03.2007. (00:15)    -   -   -   -  

  • Nessa

    A joj... Ne mogu komentirat, previše sam se rasmoljila nad ovim. Danas sam nešto sentimentalna...

    avatar

    19.03.2007. (00:47)    -   -   -   -  

  • *Devil's little sister*

    Hello....pa...hm...kao prvo...koga si to budio???xD
    Pa moji doma imaju iste probleme sa mnom..samo to ne rješavaju na taj način...malo brutalnije...xD

    avatar

    20.03.2007. (00:01)    -   -   -   -  

  • Juli :)

    o moj boze...
    predugo i prekomplicirano za moj mali mozgić :)
    al ipak sam procitala... vazno das sve ima nekakv happy ending :)
    ma i mene su maltretirali u osnovnoj, dobro, ne fizički... ali su mene i rijeci bolile...
    al sad je sve dobro, prominila san se i ne dopuštamm NIKOME da me zajebaje u zdrav mozak
    novi post... khm... drago mi je cut da svracas u nadi da nesto pisem... pa bi zato i mogal objavit jedan...
    aj navrati jos tjekom sljedecih par dana...
    ako ne bude nista ja cu ti javit lkad ce novi
    veeeeeeliki pozdrav

    avatar

    20.03.2007. (09:00)    -   -   -   -  

  • [URL=http://pluto.bloger.hr/]

    točno,točno,tako točno,my friend. otkad znam za sebe bila sam smotano pretilo dijete sa mnogo igračaka i roditeljima koji su mi voljeli ugađati. djeca,okrutna kakva već jesu,brzo su to skužila,dolazila kod mene na igru sa svim mojim prekrasnim igračkama *a ja sam im to dopuštala jer sam samo htjela prijatelja*,ponekad i ukrala pokoju,i sve sam to opraštala. rugala su mi se i gnjavila me,a tko mi je kriv,nego ja? nisam se znala izboriti za sebe. mučenje se nastavilo kroz osnovnu školu gdje sam postala blentavo stvorenje koje nije znalo nikome odbrusiti. uhvatila sam se dvije kuchektine koje su me iskorištavale *jer su sad imale gdje boraviti vikendom*,a tu i tamo su me gurale,vrijeđale i ponižavale. dugo mi je trebalo da shvatim kako su ljudi u svojoj suštini jad i bijeda. istina je. bez uvrede. svatko će te zajebat na ovaj ili onaj način. shvatila sam kako nema smisla tražiti poštene i dobre ljude,takvih nema,možeš samo naučiti tolerirati neke pojedince i truditi se živjeti od ostataka dobrote i poštenja. možeš samo naučiti voljeti sebe,izgraditi svoje samopouzdanje i ne dopustiti nikome da te uvjeri u to kako ništa ne vrijediš. zapamti,i ti si čovjek,i ti možeš njih vrlo lako zajebati. to sam ja učinila; konkretno sam se izderala na jednu chavku nasred punog autobusa. hej,zaslužila je to:D i više me nikad nije krivo pogledala. moraš pokazati zube. MORAŠ. jer ako si nećeš sam pomoći,nitko ti neće pomoći. danas npr imam masu prijatelja/prijateljica,ali 0,0000001 posto su oni koje zovem *pravim. ovi drugi ni ne znaju da mi ne znače ništa. čemu? uvijek ih mogu iskoristit kako mi već odgovara. kad se već daju iskoristiti. uostalom,kao da bi shvatili? zapamti,netko je vrijedan onoliko koliko su njegova djela vrijedna,a ne zbog količine popularnosti koju uživa. tko još mari za popularnost? that is so OUT. pozdraf:)

    avatar

    20.03.2007. (21:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...