Riba, iako sam Irsku već fino iskusila tijekom svoje irskofilske karijere, zavidim ti do neba. Pogotovo s obzirom na činjenicu da je Dublin donedavno i bio u planu za Uskrs/Prvi maj, dok je karta preko Pule bila nevjerojatnih 60 eura za 2 osobe. Dok se moj životni sparing partner nećkao, ode karta gore, a mi se odlučismo za putovanje u Miteleuropu. Bit će i Velvet dobar ako nema Beamisha. A ne zaboravimo i Kelt, prvi češki stout, kako kaže slogan.
Rahatli, kad kažem "sadnja začinskog bilja", to se ne odnosi na mene u nekim teškim hortikulturalnim akcijama dostojnim pojavljivanja na Plodovima zemlje, nego više ovo: Odem na plac (obavila jučer, na Kvatriću, ali inače preporučam Dolac i Splavnicu, zadnja teta lijevo kad ideš s Trga prema placu), kupim par teglica bilja (zasad lavanda - jedino nejestivo što imam, metvica, ružmarin, bosiljak). Ako vidim da je nekome tijesno, prebacim ga u veću teglu. Rasporedim ih po balkončiću. A što se tiče peršina koji se ne kupuje, natrpam ogromnu duguljastu tegletinu zemljom i zasipam sjemenkice (ima ih čak i u mom Konzumu), nemreš fulat, niče ko lud. I to ti je to.
20.03.2007. (10:42)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Martina
baš si si ti fino isplanirala prazike, a čep je provjereno odlična stvarčica
19.03.2007. (09:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
danelectro
he he, ja mislim da još imam negdje tvoju legendarnu prvu vizitku :)))
19.03.2007. (14:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ribafish
ribafish, irska, 42 država u nizu! jesmo li za beamish?
19.03.2007. (22:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
rahatli
i ja planiram sadit začinsko bilje, al o tome znam malo više od NIŠTA POD MILIM BOGOM.
20.03.2007. (09:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gurwoman
Riba, iako sam Irsku već fino iskusila tijekom svoje irskofilske karijere, zavidim ti do neba. Pogotovo s obzirom na činjenicu da je Dublin donedavno i bio u planu za Uskrs/Prvi maj, dok je karta preko Pule bila nevjerojatnih 60 eura za 2 osobe. Dok se moj životni sparing partner nećkao, ode karta gore, a mi se odlučismo za putovanje u Miteleuropu. Bit će i Velvet dobar ako nema Beamisha. A ne zaboravimo i Kelt, prvi češki stout, kako kaže slogan.
Rahatli, kad kažem "sadnja začinskog bilja", to se ne odnosi na mene u nekim teškim hortikulturalnim akcijama dostojnim pojavljivanja na Plodovima zemlje, nego više ovo: Odem na plac (obavila jučer, na Kvatriću, ali inače preporučam Dolac i Splavnicu, zadnja teta lijevo kad ideš s Trga prema placu), kupim par teglica bilja (zasad lavanda - jedino nejestivo što imam, metvica, ružmarin, bosiljak). Ako vidim da je nekome tijesno, prebacim ga u veću teglu. Rasporedim ih po balkončiću. A što se tiče peršina koji se ne kupuje, natrpam ogromnu duguljastu tegletinu zemljom i zasipam sjemenkice (ima ih čak i u mom Konzumu), nemreš fulat, niče ko lud. I to ti je to.
20.03.2007. (10:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...