Komentari

reggaeking.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ¤ebony¤

    dio teme ovog posta sam obradila u svom posljednjem postu, možeš i sam vidjet da se slažemo:)) što se samoubojstva tiče - ne znam bih li mogla tvrditi da je to kukavičluk. s jedne strane - jest, jer to znači bježati od životnih problema, koliko god oni veliki ili mali bili, a bježanje podrazumjeva kukavičluk. s druge strane, ja npr nikad ne bih mogla sama sebi oduzeti život, dignut ruku na sebe i smatram ljude koji to mogu hrabrima jer za takvo nešto potrebna je i hrabrost. "samoubojstvo je trajno rješenje prolaznog problema", to sam jednom negdje pročitala i promijenilo je moje razmišljanje o samoubojstvu. bilo je razdoblja u kojima sam i ja na to pomišljala, drmo me pubertet, sad imam potpuno drugačije razmišljanje o životu općenito. ništa u životu nije samo crno niti samo bijelo, sve ovisi s koje strane gledaš. svaki događaj ima svoju i dobru i lošu stranu, koliko god nam ponekad bilo teško vidjeti onu dobru. ja uvijek gledam onu dobru stranu i nastojim razmišljat pozitivno =) pa zakaj se onda ubit ak ti je sve super:D ? :)) ugl, kužiš kaj mislim...:) pozz

    avatar

    18.03.2007. (17:05)    -   -   -   -  

  • Kety

    Sve će na kraju biti dobro, ako nije znači da još nije završilo...
    I onda ja pišem filozofske postove. :)
    Ajmo Roko... Drži se... Uz tebe smo. Pusaaa

    avatar

    18.03.2007. (19:38)    -   -   -   -  

  • Nina

    hej roko... evo i mene ... nisam znala da imaš blog dok kety nije stavila link na svoj blog... baš je dobar... fancy su i slikice... vidimo se ujutro... ćao!!!!!

    avatar

    18.03.2007. (21:02)    -   -   -   -  

  • Suki

    strai kakvi su to postovi....mislim super je post al ja bum neke tebi rekla...odi ti cugat nekam...ajde kizzz

    avatar

    18.03.2007. (22:25)    -   -   -   -  

  • selenia

    Dobro si rekao što se tiče puberteta i ne slušanja staraca kao i samoubojstva da je to kukavičluk, ali na žalost mi ne možemo točno znati što se događa u glavama osoba koje se odluče na to.
    To ugl naprave onako više u nekom "šutu" tj. tak ih pukne tada i misle da je to jedino rješenje, iako ih možda ima puno više no osoba samo o tome razmišlja.
    Tako sam neki dan pročitala u novinama da se cura htjela ubiti zbog faksa. Ugl legla je na tračnice i u zadnji tren se predomislila pa je legla tako da vlak prođe preko nje, ali je prošla bez ozljeda. Igleda da je ona shvatila u tom trenutku da ipak cijeni svoj život i da nije još spremna odustati od njega. Po tom primjeru se vidi da se neke osobe možda predomisle u zadnji tren, ali onda je već kasno.
    Nemoj si dopustit da se nađeš u takvoj situacije jer vjeruj mi ne isplati se...pa i sam znaš što je nedavno bilo. Ako ikada ponovno dođeš u takvu situaciju samo se sjeti osoba oko sebe koje te voli i koji mare za tebe...one će ti uvijek pomoć u kakvoj god situaciji bio. Trust me!

    avatar

    19.03.2007. (22:06)    -   -   -   -  

  • xxx

    daj se prebaci na bloger, biti ce ti bolji blog

    avatar

    20.03.2007. (23:27)    -   -   -   -  

  • TINA

    ajme rokichu... odlican post... nije da se slazem s tobom 100% neg ono TOTALNO! 162%!!! i znas kaj... kad budes ikad/kad god/bilo kad bio u depri il ti treba rame za plakanje il tak nekaj, tu sam za tebe... znaj da znam bit i ozbiljna i nekad fakat znam nekaj pametnog rec i volim pomoc ljudima... i nemoj se nikad vise tak osjecat kad te svi volimo... ma kaj volimo, OBOZAVAMO! a kaj se tice svecenika, nasem sveceniku nemres bas nekaj ispricat tj., povjerit mu se... jer... lol... ma znas o cemu pricam... nije on bas za to... lol... eh da, samo sam ti htjela rec da nikad nisi sam, i da znas da sam uvjek uz tebe i da mi mozes vjerovat i da cu te saslusat i kad budes u najgoroj mogucoj krizi, jer ti si to napravio za mene i puno ti hvala za to... nikad to necu zaboravit... kiss&pozz

    avatar

    21.03.2007. (16:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...