Komentari

hatepogodak.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • santerior

    Čovjek je danas sve rjeđe 1.
    Pa eto ja prvi.
    Ali to na stranu i da ti prokomentiram post.
    Nije našim političarima nepoznata doktrina pravog liberalizma, već mi imamo liberalizam (a i demokraciju kad smo kod toga) hrvatskoga tipa. U njemu je svako slobodan uzeti koliko god može, dok ga ne skuže, ali tad je velika šansa da sve ode u zastaru.

    avatar

    20.03.2007. (11:47)    -   -   -   -  

  • satans witch

    mrzim politiku, mrzim politiku, mrzim, mrzim, mrzim, mrzim

    JAKOOOOOO

    samo kvari ljude...

    avatar

    22.03.2007. (12:02)    -   -   -   -  

  • Rock Roll

    U svakom slučaju, obje stranke više/manje s pravom krase epiteti luzera. A to me podsjeća na jednu anegdotu: obitelj kupuje štednjak i naglašava trgovcu da im se sviđa i video rekorder iz njegove ponude te će vjerojatno kroz koji dan navratiti i po njega. Trgovac, svjestan da je prodaja videa sigurna ukoliko ga proda odmah, a vrlo nesigurna ukoliko se to ostavi za budućnost, uvjerava kupce da je za njih dobro da štednjak i video kupe odmah. Naime, ukupan iznos tako bi prešao 5000 kn pa bi umjesto pojedinačnih gotovinskih popusta od 10 % mogli ostvariti popust od 15 %. Vidno zbunjena obitelj se pokupi u stranu na razgovor i razmišljanje, pa se ipak odlučuje da će tog dana kupiti štednjak, a dva dana kasnije video rekorder (što su i ostvarili). Ovako su to objasnili: "zašto bi mi uzeli samo 15% popusta kad možemo uzeti 10 za štednjak i 10 za video; znači ukupno 20".

    Potpuno zanemarimo matematičku logiku i primijetimo da udruživanje dviju luzerskih opcija može za posljedicu imati samo još veću zajedničku luzersku opciju. Iliti obrnute efekte sinergije koje bi se dalo objasniti jeftinom dosjetkom: 5+5=8

    avatar

    11.04.2007. (23:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...