Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • iffy

    e, dragi moj... nisi ejdini koji toliko komplicira tako jednostavnu stvar.. što se tiče tih kalkulacija oko reći/ne reći, što bi bilo kad bih ovo, a što kad bih ono.. e.. to je smrdana stvar. mislim da sam ja tim razmišljanjima uništila nešto što je moglo postati više od samo tog nečeg. al kad je čovjek takav da se štiti tim slinim razmišljanjima.. kad bi se hrabrost barem mogla kupiti u pakiranju od pola kg ili više.. serem. no. ajde, dam ti ovo svoje malo hrabrosti što je ostalo. go and get it! klišejizirano će zvučati-ali.. ak ne pokušaš, definitivno nećeš nikada saznati koji će se ishod dogoditi.. ali. ako se dogodi ono treće-nemoj se usrati. nekad je lakše podniojeti poraz, nego znati nositi se s pobjedom. (valjd kontaš što mislim... a možda je ovo samo rečenica koju kao pišem tebi, a upućena je meni samoj..)
    uglavnom.. pis aut..

    avatar

    16.03.2007. (11:46)    -   -   -   -  

  • vještica

    ovo ti govorim iz iskustva.valja riskirati u tome je lijepota života..
    sve je onda sunčanije,plavije..
    nikada zapravo nečeš znati šta ona druga razmišlja..
    možda će ti za par godina reći da je svo vrijeme čekala da joj ti priđeš,a to nebi bilo nikako dobro,zar ne.
    sve u svemu poduzmi nešto,možda ćeš patiti,ne ću ti lagati ali nikada neznaš.
    možda ćeš biti voljen..
    uvijek je ili ili..
    to je život..

    avatar

    16.03.2007. (12:05)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Čitam ovaj post i slušam Otjeraj od Urbana i razmišljam kako se njegovi stihovi dobro uklapaju u tvoj tok misli Otjeraj me od sebe, jer ja nikada neću naći dovoljno snage da odem.... Reći ili ne reći pitanje je sad, to je najteže od svih pitanja koje individua postavlja sama sebi i uvijek je ishod nejasan. Ali imajući neizvjesnost na umu ti moraš znati imaš li ti sam, kao pojedinac dovoljno snage da pretrpiš sve što se može desiti, bilo koju od one tri situacije koje si opisao. Ako nemaš, bolje ti je da čekaš, jer će te te mogući nepovoljni iskod skršit.

    avatar

    16.03.2007. (15:15)    -   -   -   -  

  • kuusoo

    Već znaš moj savjet... pa ne trebam ponavljati. A ako ni zbog čega drugog onda zbog onog da tebi bude lakše. Sjeti se: krećeš od 0, ispod 0 se ne možeš ni vratiti...

    A to za fizički izgled- čim krene "veza" uopće nije važno...

    avatar

    16.03.2007. (15:39)    -   -   -   -  

  • Pustinjska

    Sve si ti dobro izračunao. Pokušaj i neku vjerojatnost pa ćeš moći otprilike odrediti na čemu (ili na kome) je Medo. :))) A mob se isključi kad se ide spavati, to je barem opće poznata stvar.:)

    avatar

    16.03.2007. (17:30)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Zanimljivo :-)). Ono o 00:00 :-)). Uvjerena sam da to spada u danas, kaj bi značilo da je dan dugačak 23 sata, 59 minuta, 59 sekundi, 99 stotinki itd :-)).
    To je moj bijeg od ljubavnih problema :-)). Ako smijem ponuditi jedan od svojih savjeta koji spadaju u savjete koje ne treba slušati; nikada ne žalimo za učinjenim, ali žalimo za onime što nismo učinili :-)).
    Preživjet ćeš, kako god bilo :-)).

    avatar

    16.03.2007. (19:38)    -   -   -   -  

  • Boleslava

    Medo!!! reci joj pa kud puklo da puklo!!!! ništa ne možeš izgubiti (osim malo ponosa) a možeš puno dobiti...a drugi izbor ti je da provedeš cijeli jebeni faks misleći se "A što je moglo biti???..."a ako te odjebe, pa valjda ne idete na isti faks (je li?)...fino je onda izbjegavaj par tjedana dok se prašina ne slegne...i to je to!!!...a što se tiče ovoga s "00.00.00" - tu ti ne mogu pomoći, ali znam jednog jako dobrog psihića koji može...hhahahahhhaah pusek :)))))

    avatar

    16.03.2007. (21:20)    -   -   -   -  

  • kuusoo

    he...da...Lako je za ovu prvu osobu...mislim da ona to već zna i nije tako hitno za reći...zapravo svi tvoji postupci i ponašanje ukazuju na to...a ova osoba u koju si zaljubljen...toga bi se već trebao čim prije osloboditi..to je ono što te muči...a ti mi paraš utopljen u emocije tj. ti su te osjećaji potpuno obuzeli, izgubljen si u njima jer ne znaš kako se postaviti. Zato ćeš ti teško poduzeti (općenito govorim, ne samo u ovoj situaciji s baš ovim osobama) bilo kakav napor jer želiš izbjeći negativna raspoloženja. Jesam dobar psiholog :)?
    E, pa, NEMA TOGA! Reci joj već jednom, ugledaj se na mene... Ja uvijek rečem ili "suptilno" dam do znanja pa sam još uvijek živa...

    avatar

    17.03.2007. (02:46)    -   -   -   -  

  • veliki tapir mata

    Bilježim se sa štovanjem. Pročitao sam sve ili bar mislim da jesam lol
    nakon ovog posta odustao sam od novog posta do daljnjeg hahahahaha no daj da te riješim dileme s vremenom, naime, sve te nule pripadaju danas je svaki trenutak koji proživimo nam je danas (ne možeš za upravo dati trenutak reći ni da je jučer ni da je sutra, već samo da je sad).
    Što se tiće ovog drugog dijela tvoje dileme, on je sasvim tehničke prirode. Naime, svaki novi dan započinje, ne sa nulom, već sa jedinicom. U principu bi to značilo da svaki dan ima sekund manje nego što bi trebao imati, međutim, upravo taj sekund koji kao fali svakom danu (iako u stvari ne fali) se nadoknađuje tom nulom koja predstavlja posljednji sekund jučerašnjeg dana :)))
    eto te, obečavam da ću te nastaviti kontaktirati redovito kao i do sada, dakle, cya in a few months

    avatar

    17.03.2007. (23:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...