Komentari

littlevermeer.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Vulture

    Jao, boze, strasno... Ja se nikad nisam susreo sa slucajem da cijeli razred maltretira bas jednu osobu! Ne mogu reci sigurno, ali ja bi bar pokusao to rijesiti a kamoli govoriti nekome fuj. To sam vec naucio u 1. razredu. (duga prica)
    A oko ovoga s Matom, kod mene ne bi prosao samo sa samarcinom... Mislim, takva bahatost?! Ma imo bi masnicu na oku (nemoj mislit da sam neki skolski nasilnik al ne cu trpit da mi netko dvije godine mladi od mene jebe mater)!

    E, da, btw- nije ono isprintano iz fizike nego je to u vjezbenici... Nemam ja tu hrabrost da zajebavam profu u kontrolnom :) A to je prvi put da tako nesto pisem...

    avatar

    16.03.2007. (11:14)    -   -   -   -  

  • °°mY tH!Ng°°

    crveno moje...
    nije tebi lako, sunce moje... da ljudi mogu biti tako okrutni... ma, gade mi se!!! a ovaj ne da je zaslužio šamar, nego da ga palicom netko dobro izlupa!!!
    rekla sam ti već - ignoriraj glupane, to je najpametnija stvar koju možeš napraviti!
    pus@

    avatar

    16.03.2007. (22:13)    -   -   -   -  

  • Where my heart belongs

    Koja govna!(oprosti na prostačenju,al..)I o meni tračaju..Al mene boli briga..Mora da ti je bilo grozno..

    avatar

    18.03.2007. (14:13)    -   -   -   -  

  • Windy

    Ajme ovo je zaista strašno, ako je sve to istina što si napisala. Mene su znali maltretirati verbalno isto kao i tebe, imala sam strašne komplekse koji nisu imali veze s tim ali bih ja tu to vrijeme vrlo brzo posustala nekoj glupoj šali. No, ipak se nisam nikada susrela s tim da me baš nitko u razredu ne voli i da me svi maltretiraju. No, najviše od svega me zaprepastila mamina reakcija. Ne znam o kakvom je traču riječ, ali sigurno nisi ti kriva ako si takva kakva jesi. Time se treba ponositi. A oni koji to kod tebe ne znaju cijeniti, što će ti takvi. Ili oni kojima si dobra samo kad nešto trebaju. To nije prijateljstvo. A ti petašići su stvarno bahati. Imam iskustva ali ne baš takvog kao ti jer se ovi naši nas boje, hehe. Ali zaslužio je šamarčinu, da meni netko to kaže ja bi ga ubila. (ne doslovno)
    Drago mi je da je sve krenulo nabolje. A vidjet ćeš, u srednjoj školi nećeš imati takvih problema. Zasad samo glupe šale i primjedbe ignoriraj i bui prema sviam super, makar oni prema tebi ne. Osjećat će krivnju i uvidjet će da su oni negativci, a ti uvijek spremna pomoći. ;) Drži se! Pozdrav

    avatar

    19.03.2007. (12:29)    -   -   -   -  

  • .teta tuli.HP

    Ei srećo!!
    Fala na čestitki!! eo da...17 god :)
    kk bolesno :D još godina dana pa sam punoljetna!
    načekat ću se!! :D
    pusa veelika!!

    avatar

    19.03.2007. (21:59)    -   -   -   -  

  • °°mY tH!Ng°°

    pus@
    pus@
    pus@
    pus@
    pus@
    pus@
    pus@
    pus@
    pus@

    =) pus@

    avatar

    20.03.2007. (23:56)    -   -   -   -  

  • djevojchica

    imam dosta toga za reći ali želim to preko msn-a...zapravo je stvar u tome da sada nema vremena, žurim u šk,a stvarno sam pod dojmom pa sam htjela napomenuti da sam pročitala. nadam se da je Nela prenijela pozdrave
    veliki hug

    avatar

    21.03.2007. (13:19)    -   -   -   -  

  • Where my heart belongs

    Novi post

    avatar

    22.03.2007. (14:37)    -   -   -   -  

  • Like a runaway train.x

    da taj mali kak se več zove nije zaslužio SAMo šamarčinu nego je trebao završiti u bolnici.svaka ti čast...ja to nebi mogla trpiti.pošto sam ja jako ratoborna osoba i boksam svakoga (protiv rata sam al jbg)...svi bi oni završili na hitnoj.

    avatar

    23.03.2007. (21:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...