Komentari

bookie.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • blackout

    Opa zaradilo se fino danas!!! Neka ,neka svaka čast!!

    avatar

    14.03.2007. (23:26)    -   -   -   -  

  • Bookie

    Ma mora sam si vratit za one dvi stative jučer. Baš sam sad prošvrlja malo ostalim blogovima. Ne ide mi uglavu odakle ljudima toliko uvjerenje da če Rijeka dobit Slavena?! Šta? Prominili trenera i sad če se preporodit igra? Totalna glupost! Pa dobro se zna da je Bračunu već davno pripremljen otkaz što nema veze sa igrom,a mislin čak da je Bračun osta dobili bi Slavena. I nekolko budala je igralo kontra mog Splita. Mislim,lako je sad meni pametovat kad je gotovo,ali treba čitat novine! Split se posebno pojača samo za prvenstvo,imaju novu,več pomalo uigranu petorku sa odličnim reprezentativcem Portorika i uvjeren sam da ćedu bit među prvih 4 na kraju. Što se tiće NLB-a tu jedva čekaju kraj,igraju sa juniorima i nevirujen da če ikoga tu uopće pobjediti. Ali u prvenstvu je skroz druga priča,pa se pazite. FORZA SPLIT!!!! Pozdrav!!

    avatar

    14.03.2007. (23:38)    -   -   -   -  

  • kako-dobiti

    a hvala na čestitkama!! ČESTITAM I JA TEBI!! a ne pratim baš košarku ali sam se iznenadio kad sam vidio da si igrao split,a pobjedu ne bi nikako,jer mislim da im ne ide najbolje nigdje!!
    a koševi,sreća ali čestitke,samo mi nije jasno kako lens nije uspio dati gol a leverkusenu ga svatko uvali,čak mi je to sigurica žešća 90%slučajeva igrati leverkusen oba tima daju gol!!
    a hvala bogu rijeku nisam igrao kao fiks,jer mi je jedan idiot danas u kladionici rekao da je njemu neki drugi idiot javio da je to sigurno žešće!! a stavio sam je u sistem,pa nema veze,mislio sam se između toga ili grashoper 3+više golova,ali bilo 1.50 kvotaa pa me povukla veća u rijeke!! a smeta ti da te stavi, pod linkove-blogove koje čitam?? stavit ću pa ako ti smeta izbrisat ću samo reci! puno sreće ubuduće,sutra iako nema Bogzna što da se igra,neki izbor!! alii eto,živio

    avatar

    15.03.2007. (01:53)    -   -   -   -  

  • vultures bl

    stavio sam nesto baci komentar
    POZDRAV

    avatar

    15.03.2007. (12:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...