Komentari

salsa.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Leo

    hoce li biti slika sa party-ja iz Hotela Antunovic od 17.03. i kad? hvala!

    avatar

    20.03.2007. (18:26)    -   -   -   -  

  • Art Dance

    Bilo je predobro kao i uvijek i sve pohvale organizatorima!!!pozdrav iz Pule

    avatar

    20.03.2007. (22:57)    -   -   -   -  

  • Krešo

    Radionice su bilie super, sve pohvale instruktorima i organizatorima. Da nije bilo nevolja sa ozvučenjem na party-ju cijeli vikend bi bio savršen. I da onaj fire show na početku party-ja stvarno nije bio potreban, kakva šlampavost (konobara) , toliko razbijenih boca i čaša?! Sva sreća da su svi okolo živi ostali. Inače ostali nastupi su bili predobri , posebno bi pohvalio ekipu koja je plesala ruedu (svaka čast! bili ste odlični!). Još jednom sve pohvale Mamberos temu na odličnoj organizaciji bilo je strava, šteta za party. Pozdrav iz Rijeke

    avatar

    21.03.2007. (17:24)    -   -   -   -  

  • malena

    Možda me netko krivo shvati, ali prostori kao Antunović nisu baš neko ozračje za tako vatreni ples..uostalom, nema ni mirisa cigara, a kamoli cigareta haha..i nema veze što cugu plaćaš duplo ili troduplo, a moraš zapaliti pred vratima, ionako nisi došao drugo nego plesati, ne?:)

    avatar

    21.03.2007. (22:16)    -   -   -   -  

  • Salsa u Hrvata (by Los mamberos)

    pušači moraju shvatiti da s razlogom postoje zone za pušače.. s razlogom je Zurich najveći festival u Europi non-smoking festival ... itd itd.. prošli petak sam bio i Londoneru... muzika pretty much ok (iako po meni bi bilo dobro da se ne pusta samo sonora caruselles) i gusti oblak dima.. na žalost nitko mi nije dao opciju da plešem možda negdje drugdje u drugoj sobi di nema dima.. pušači barem tu opciju imaju.. ala bok..

    avatar

    22.03.2007. (09:36)    -   -   -   -  

  • Salsa u Hrvata (by Los mamberos)

    Kreso hvala ti lipa! Mene su oni konobari rasplakali... ajoooj...

    avatar

    22.03.2007. (13:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...