Komentari

malenicavecernji.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Suputnica

    "zanimljivo je da su svi poceli o tom dzipu. ja nisam shvatila tu metaforu. sto je on zapravo time htio reci??? nek mi netko odgovori na to! (to svakako ocekujem od vas kad vec pisete o tome)."
    ja i dalje ocekujem vas odgovor na komentar odnosno pitanje. ili da se obratim na mail?
    dakle, sto je uvredljivo u samom cinu prikazivanja (aludiranja) smrti ene begovic?

    avatar

    14.03.2007. (14:11)    -   -   -   -  

  • 1severina1

    Pozdrav svima!
    GOSPODA GLEMBAJEVI
    Ali meni nije uopće jasno šta se diže tolika panika oko tog džipa. Dikan je možda ostao šokiran?! Ma dajte molim vas da njemu toliko zgražanje stvara taj džip onda sadašnjoj supruzi Vlatki ne bi dao da vozi džipa. A vozi ga i on!
    I što se da zakljucit iz svega ovoga to da Bukve bukvalno shvaćaju!

    avatar

    14.03.2007. (15:53)    -   -   -   -  

  • irsa

    **1sverina1
    probajte se staviti u njihovu situaciju,znaci da ste vi na miinom mjestu,i da sve novine pisu o tome,da se to tako jeftino prikazuje u jednoj predstavi,i da uopce se ne mari i ne suosjeca s njom i njezinom obitelji!

    avatar

    14.03.2007. (17:15)    -   -   -   -  

  • moje stajalište

    lijepo je razgovarati i tema uvijek ima i mogu oni komentirati duhovito i reći dvije-tri pametne, ali svima bi nam najviše koristilo da ne slušamo nečije lamentacije o ovome i onome što je načuo i sam nekako zaključio, nego da slušamo stručnjake, da damo da ekonomisti govore o ekonomiji, pravnici o pravu, sociolozi o društvu, glumci o kazalištu itd. ne kažem da nije tu i tamo zanimljivo pročitati kako je arijana č. duhovita, ali to nema nikakvu svrhu jer je njeno mišljenje o većini tih tema posve irelevantno. e zato što se danas razgovara na takvoj razini, žalimo se da smo zatupljeni. i s pravom se i žalimo.

    avatar

    14.03.2007. (17:20)    -   -   -   -  

  • Krmeljava

    Baš me zanima što novo ima reći Igor Štimac. Čovjek kad ga sluša zaista na trenutak zaboravi njegove istupe nevezane direktno uz nogomet. Vrlo su zanimljivi njegovi poslovni potezi, a ima ih... Kladionica, na primjer. Pozitivno, nema šta!
    'Pa otvorio sam nova radna mjesta i na taj način smanjio stopu nezaposlenosti u Hrvatskoj, pa mi firma otišla u stečaj, hm... mogao bih to riješiti nekako preko države?! Drage djelatnice u mojim kladionicama, sezona radnih mjesta se zatvara, kuda koji mili moji. E, sad bih mogao otvoriti spa centar, hotel, hm... puni tretman za prijatelje dubokog džepa. Sauna, bazen... možda masaža sa sretnim završetkom? Zapravo, napravit ću otvorenje hotela, pa ćemo vidjeti. Uh, ali sad sam se sjetio! Pa ja ne znam ništa o hotelijerstvu.. fuck, šta bih mogao sad, šta bih mogao? Mogao bi malo stisnut kakvu estradnjaču, ili nekom slomit vrat, ma ne.. budem se poslikao sa ženom (vlastitom), možda naslovnica Glorije...? Pa,da !! Tamo kad ispričam svoju priču napokon će svima biti jasno da sam ja samo jedan običan, skroman čovjek koji živi i radi za svoju obitelj!'

    Ma kaj to Štimac ima novo za reći?
    Priznajem, ljudi upućeniji u nogomet (više od mene, a takvih je zaista puno) kažu da je solidan sukomentator i možda jedan od rijetkih koji znaju reći nešto pametno. Osobito hvale njegove analize LP. Trudi se pojasniti neku kombinatoriku, sastave i što zapravo dobivamo s određenim rasporedom igraca.
    Ali, ja kao običan gledatelj tekme mogu reći da me živcira što on ne prestaje pričat ni kad je neka akcija u pitanju, jer u tom trenutku me boli đon šta on ima za reci, a najradije bi voljela da taj trenutak zašuti i ne pametuje i da mi da na miru odgledat dobru akciju!!! Ponekad toliko sere da ga ne mogu pratit, priča nekim trenerskim jezikom što običnom gledatelju laiku, koji samo zeli gledat dobar nogomet, u tom trenutku predstavlja golem napor. Osim toga plješće u mikrofon i ponekad govori toliko glasno da zasjenjuje i glavnog komentatora utakmice.
    Aj baš da vidim i taj intervju! Umirem od znatiželje za njegovim racionalnim obješnjenjima!
    P.S.
    A listići njegovih kladionica su bili kričavo žute boje, ružno u k...c!

    avatar

    16.03.2007. (10:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...