Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Umrem od rozog Cillita, posebno ako je u spreju, tj. s onim raspršivačem. Uh, mrzim kad nemaju Cillit bez raspršivača, fakat je za ubiti se, leće mi odmah ispadnu :-)).
    Svojedobno, za vrijeme Kraljevine je bila domaćinska škola pa se pitam da ti nisi malo pobrkao :-)). Studiraš biologiju, a ne kako oprati stan i ne umrijeti :-)).

    avatar

    13.03.2007. (01:20)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Aaaaaaaaaaaaaaaa. Dobrih 20 min se komentar vrtio i vrtio, dok ga nisam kopi/pejstala u novom prozoru. Ne znam je l' to u to doba ili nekaj stoto, no vječno mi "kasne" komentari na tvom blogu :-)).

    avatar

    13.03.2007. (01:21)    -   -   -   -  

  • kuusoo

    Ne razumijem se u Cilite, ali objektivno sagledavajući fakte, još jednom (osim u Školi, u petak) mi je potvrđeno da Tebe treba ženit :)...

    A nećeš trošiti riječi na me, jel? Znam ja, znam, zašto nećeš: jer ti je bilo dosadno u globalu. Jest:(... !!!

    Znaš, meni je bilo tako lijepo i što misliš, zašto ja to sve ne opišem u blogu- zato jer tamo pišem same gluposti, a s tobom (i s drugima, of course; Barbie, Žuži, Miško i još drugijima... ) mi je ovaj vikend bilo i lijepo i zabavno i smiješno...ali ništa ne znam dočarati riječima pravilno-onako kako osjećam. Zato- u sjećanje:)....
    Ali sam jako tužna. Voljela bih da sam tu. A mogla sam. Sad opet živim u čekanju...

    avatar

    13.03.2007. (13:11)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Ajme *roflmao* A ja baš danas očistila, oribala i ispolirala svoj radni stol. Ono čudo za poliranje sam tj. smo :-))) ja i mama kupile u DM-a i ima miris naranče. Sad mi je soba miriše po narančama, divotica jedna. A prije polirka :-))) je čistio Ajax s mirisom limuna :-)))) pa sad imam agrume u sobi :-)))

    avatar

    13.03.2007. (15:17)    -   -   -   -  

  • MadDog

    Medo, Medo, Medo... umjesto da se drogiraš raznolikim stranim sredstvima, uzmi ti lijepo Saponiu, liniju Arf i nemaš brige... to su sredstva izričito baždarena za hrvatske bakterije, za hrvatski kamenac, za hrvatska stakla. Sa ovim stranjskim sranjima možeš trljati k'o mačak dupe, dobit' ćeš samo mišiće, ali očistiti nećeš - ali, kad zaliješ WC školjku sa Arf sredstvom, kadu sa Arf Deobadom, a pločice i sudoper oribaš sa Arf Classicom... sve bakterije bježe, prašina klizi sa stakla... a sa ovim šonjo sredstvima ne možeš, da prostiš, ni prdac oprat'.
    A pranje veša je druga priča... još tužnija.

    avatar

    13.03.2007. (17:34)    -   -   -   -  

  • vještica

    ojla maleni..evo mene za promjenu..počela opet pisati blog pa ti se javih da znadeš da postoji jedna mala kemičarka koja misli na tebe..
    nije li to divno..
    budi mi pozdravljen...

    avatar

    14.03.2007. (18:16)    -   -   -   -  

  • snape

    e samo da znaš nisam ja sjebala komp nego dragi tatica....
    i kao što vidiš funkcioniše....hehehhehe
    i promjenila sam šifru na msnu tako da....
    aj pa se čujemo
    hear ya
    kisss i nabaci mi koji komentar na moj blog....
    idem sad ća

    avatar

    14.03.2007. (20:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...