Komentari

blogamimoga.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • borut

    Vesna:
    Draga moja ova pojava koju si navela:
    "Prebrzo mi se izmjenjuju neke dijametralno suprotne strane, događaji, priče, sudbine, zabave, ljudi. Svaki dan mi nosi nešto bitno drugačije. Pitam li se? Itekako. Jesam li svjesna da sve što je na vrhu sutra može biti na dnu i obrnuto? Jesam! Bi li se minjala? Ne bih! Samo neka traje... "
    zove se ZIVOT u kojemu "small talks" susreti u raznim prigodama kao i gore navedena sudbine mijenjaju. Pazi da uz sebe uvijek imas svoju vizit kartu, a i nemoj se ustrucavati zamoliti sugovornika za njegovu!

    avatar

    14.03.2007. (07:50)    -   -   -   -  

  • pedesetplus

    Ma daj molim te ! Vidim ja da ti je boje stat doma..
    Uostalom šta fali našim feštama... uz završni vatromet još tribamo uvest srebrne konfete... a Vicu ćemo zavezati za onu murvu sa smokvom da i on vidi šta je pravi doživljaj ! Ne mogu dočekat Porin da cila Makarska postane Špica !
    Dobro te je Borut savitova, k'liko si vizitka podilila u metropoli ?
    Jesil vidila u Kronici... kažu da Dragan Srzić kaže da gradska informativna služba prati sve ma blogere i da uredno reagiraju na razne dojave. Umisto da otvore svoju stranicu.
    Dakle, ko savjesni građani - na posao !

    avatar

    14.03.2007. (19:37)    -   -   -   -  

  • blogamimoga

    Ja sam za to da se makarski blogeri udruže i da krenemo mijenjati svijet (onaj naš mali - makarski). I 50+, što znači to da mi je bolje stat doma? Ajmo organizirat proslavu 10 godina MALT-a. Ali da bude na otvorenom, da iskoristimo sve što svi znamo i umijemo i da sve završi - srebrnim konfetama. A jebate, šta ću, kad ti mene ponese.... Uh, Vesna, zaboravila sam i naručit vizitke (iako sam trebala po sl. dužnosti). Ipak sam previše u vitru. A što se raznoraznih utjecaja tiče, teško da vam išta na mene djeluje. Tu izuzimam koju Editu koja me neki dan, onako btw, pita "Viruješ li u sudbinu ili slučajnost?" I sad ja to danima privrćem po glavi. Valjda je slučajnost najjače sredstvo kojim se sudbina služi. I zato... neće meni nikakava vizitka pomoć. Ali svakako hvala na pametnom savjetu.

    avatar

    14.03.2007. (21:07)    -   -   -   -  

  • zimska šema

    vidim, spremna si za let u veliki svijet. osjećam da je sve spremno samo nam polako daješ na znanje. ajde, puštamo te, ali pod uvjetom da budeš još produktivniaj kad je blog u pitanju. ako stigneš.

    avatar

    14.03.2007. (22:54)    -   -   -   -  

  • borut

    Vesna:
    I kazes nemas vizitka, ma ima u mene viska, kliko oces. To ti je nepravda,oni koji ima netriba, a oni koji triba nima.

    avatar

    16.03.2007. (20:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...