Komentari

karakterclub.blog.hr

Dodaj komentar (66)

Marketing


  • Wanda

    više sam stvari naučila iz tvog posta. među ostalim, da definitivno neću ništa od ovog raditi doma sama (već se vidim bez jedne obrve). kućnu radinost ostavljam za britvicu i kremice. brazilian sam napravila samo jednom u salonu, čuo me cijeli kvart i mogu ti reć da ne vjerujem da bih ga ponovila. trebala bi mi kozmetičarka stvarno bit uvjerljiva. a glede muške egipatske... mislim da je njima krajnji domet skraćivanje na kratko sa aparatom. no bilo bi zanimljivo snimiti njihovu egipatsku. ne toliko kamerom. to je jasno da bi ga čuvali od zločeste kozmetičarke ko od samog vraga. ali zvukove... uuuu, što bi bilo urlika:-)))

    avatar

    13.03.2007. (08:10)    -   -   -   -  

  • ledena

    Znaš, što god ti rekla oko depilacije- ja se toga bojim. Jako. Imam neke svoje metode, ali to mi je toliko bolno da jednostavno pokušavam izbjegavati. Koliko god mogu.
    I ja bih vjerojatno, kao i Wanda, vrištala toliko da bi me cijeli grad čuo.
    Bilo bi dobro salone za depilaciju napraviti u nekim podrumima, zanš onako kao što je inkvizicija imala svoje urede, kako se ništa ne bi čulo van. Meni jedino to pada na pamet :)
    Obrvice - ja se navikla na pincetu. Mislim da bi da ih idem depilirati počupala toliko da bi s i ih barem neko vrijeme morala crtati.
    Za neke stvari doista nemam talenta, eto.

    avatar

    13.03.2007. (08:19)    -   -   -   -  

  • Wanda

    @ledena... kad sam dolazila nakon tog puta na depilaciju u taj salon, oni su gledali da u tom terminu nemaju nijednu mušteriju naručenu :-))))

    avatar

    13.03.2007. (08:22)    -   -   -   -  

  • ledena

    @Wanda - zapamtili su te očito ;)

    avatar

    13.03.2007. (08:40)    -   -   -   -  

  • suza

    sto se depilacije tice, ovisi o navikama i ukusima. Moja kozmeticarka je cura koju poznam od pelena tako da mogu i viknuti i pustiti suzu, a ona pazi da je brza i da me sto manje izmaltretira. Mislim da je stvar povjerenja. Ja se moram osjecati ugodno. Ne bi mogla podnjeti da me cupa neki curetak jer bi se cijelo vrijeme mislila kako na kavi prica o mojoj guzicetini, celulitu i dlakavoj mindji :) E, da, Bog me podario sa malo dlaka, tako da moram depilirati potkoljenice (sama doma sa strojem), mindju 30 kuna "dekolte" ili 50 brazilka. A za pazuh koristim britvicu. Vosak na pazuhu brrrr ne mogu zamisliti.
    Sretno danas sa vocem, ja danas papam pizzu i kolac jupi hura

    avatar

    13.03.2007. (08:45)    -   -   -   -  

  • MONTY PYTHONKA

    moram se pohvaliti, izdržala sam već 2 tjedna na dijeti!!!
    prije sam 3 puta započimala pa odustajala!
    sada mi više uopće nije teško, glad uopće ne osječam, čak mi ni vočni dan nije nikakav problem... jedini problem u svemu je što ne vidim baš da sam se nešto pomakla s mista... možda zato što svaki dan popijem kavu s mlikom i gricnem koju čokoladicu (niski tlak i niski šećer) pa nije valjda da to toliko utjeće na cijelu dijetu?!!
    inaće nisam sad nešto pretjerano debela, imam kojih 3-4 kg viška i inaće sam prije mršavila bez po muke!
    može li to mliko i ta čokoladica stvarno toliko kočiti cijeli taj proces?!!

    avatar

    13.03.2007. (08:48)    -   -   -   -  

  • Gali

    Eto nešto za mene. Inače se grozim depilacije (strah me), pa još uvijek ja radije britvicu u ruke. A da jedna pametna blogerica koja studira povijest, rekla je da naprave koje su pronašli u Egiptu i čime su se depelirale te žene je bilo slično spravama za mučenje. Pretpostavljaju da je paklenski boljelo. :)

    avatar

    13.03.2007. (08:54)    -   -   -   -  

  • opaljena

    he,he ja sam ko šuma Striborova,zarasla u korjenima.....sve sam ja to brižno uzgajala da bi sutra moja Mare imala posla....Sutra će vaga poazati jedno kilo manje kad se sve dlačurine odstrane....
    A šta mrzim dlake.....a tek dlakave muškarce....ja bi sve to depilirala.....zato volim plivače i vaterpoliste....Moj na sreću nema dlaka po sebi....bebe čista.

    avatar

    13.03.2007. (09:00)    -   -   -   -  

  • Butterflies are beautiful...

    @Tarantulica smiješ piti kavu (ma možeš s mlijekom, ja je pijem a kile ipak odu, al nemoj pretjerat), a čokoladicu izbaci! Za to postoji nama dragi ugljikohidratni dan i tada dođemo na svoje. Ne brini, kile će kad-tad pasti, meni isto nisu padale prva 2 tjedna;)... @curke, ovi su recepti fantastični, ovaj pire mi se sviđa, mmm...No ja ću si u njega staviti suhih busnica+borovnice. Pusa!

    avatar

    13.03.2007. (09:17)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    ja isto izbjegavam depilaciju voskom....obavim to eventualno nekoliko puta ljeti, doma i sama i to samo na nogama. svaku nogu u razmaku od par sati :-D. mene boooooooooli za poludjet (a probala sam valjda sve nacine, ili skoro sve). a na drugim mjestima (pazuh i slicno) ne bih probala niti u ludilu. a da mi to netko drugi radi isto ne dolazi u obzir....:D
    a obrvice - tu povecalom moram traziti onih par dlacica za izvadit s pincetom....fala bogu dragom da me ucinio ovako ne-dlakavom :-)

    avatar

    13.03.2007. (09:22)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Ukratko, ostavite subotu gošćama urednicama:)))

    avatar

    13.03.2007. (09:42)    -   -   -   -  

  • zezalica

    mmmmm... što sam ja sexy sebi sama kad sam depilirana:)) a moj dragi voli neke male čupice i frizurice:))
    meni je zakon onaj zzzzz strojček za depilaciju, gledam tv i ne skužim da je gotovo, malo boli ispod pazuha i bikini zona al da se podnijet, pogotovo kad znam da sam tjedan-dva-tri mirna :)) a nakon britvice drugi dan niču, pa to svrbi i pika..koma:(
    obrve tamanim pincetom pa zato imam poslije svakog čupanja drugi oblik:))
    kad lorry dođe u domovinu ima nam svima napravit brazilku, pa da napravimo galeriju slika karakter cluba, ha? :))

    avatar

    13.03.2007. (10:25)    -   -   -   -  

  • Wanda

    da, lorry je možda jedina kojoj bi s povjerenjem povjerila svoju mujsu na brigu:-)))
    @ljelja... i to je dobra ideja, iznijet ću je na sastanku redakcije! a da znaš, i tvojoj se zamolbi nadamo:-)

    avatar

    13.03.2007. (10:28)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Wanda hvala:) ja sam ti zakleti anarhišta! Tu i tamo bacin granatu nek se zna da san živa:)))

    avatar

    13.03.2007. (11:13)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    wanda, meni se isto svidja ideja gostujuce urednice subotom....mozda bih vam u tom slucaju mogla povremeno poslati koji prilog o vjezbama yoge, opustanju i slicnom....
    inace, bez da pokusavam napraviti "samopromociju", danas na blogu imam nesto o "gimnastici misica lica" i jednu kratku vjezbu opustanja ("meditacije"). pa tko voli, nek izvoli ;-)

    avatar

    13.03.2007. (11:31)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Wanda ispričavam se za korištenje ovog mjesta za osobne poruke: kad otvorim tvoj blog imam samo crnu stranicu, bez ičega!! Nije valjda da si sve priloge (i glavna jela:)) pobrisala?!

    avatar

    13.03.2007. (11:36)    -   -   -   -  

  • ledena

    @Wanda - isto kao i ljelja, nešto ti se dogodilo s blogom. Ili??

    avatar

    13.03.2007. (11:43)    -   -   -   -  

  • Juliere

    mislim da je Wanda depilirala blog u kucnoj radinosti. total brazilian

    avatar

    13.03.2007. (11:58)    -   -   -   -  

  • ...Jani29...

    ja već duže vremena kontempliram o laserskoj metodi skidanja dlačica, s ruku..po tom sam isti ćaća ! ima li neka od vas iskustva na tom polju ? koliko čujem, skupo je, ali djeluje, a vjerujem da se isplati, jer ruke su ipak ruke..nemoš vječno skrivat, a izbjeljivanje je ipak samo prikrivanje..

    avatar

    13.03.2007. (13:17)    -   -   -   -  

  • ljelja

    probala, prorijedi, uspori rast ali ne skida potpuno. Tko ti tako kaže piturava na veliko. Hormoni nam i dalje rade. Voskanje je sporije ali znatno jeftinije:)))

    avatar

    13.03.2007. (13:27)    -   -   -   -  

  • jja

    Dobro ljelja pise. Probala sam i ja. Laser doduse u nekoliko tretmana unisti tu i tu dlaku ali nitko ti ne moze garantirati da usljed hormona nece izrasti neka nova. Jeftinija metoda ali pogodna samo za manje povrsine je i ona iglicna niskovoltazna struja. Radili su na sv. duhu tretmane po 40-ak kuna a u 2-3 tretmana odu dlake ako imate negdje na licu, na grudima i slicno. Pazite tko vam radi, treba biti umjesan uvesti iglu bas u korijen dlake, inace tretman traje tri puta duze nego bi trebao, a naplacuju po minuti. Da imam love otisla bih na laser svejedno pa ponovila za par godina. Kako love nemam, idem na voskanje i to cijele godine. I to je metoda kojom vidite rezultate doduse pacjim koracima.

    avatar

    13.03.2007. (13:33)    -   -   -   -  

  • Juliere

    @Wanda, nemoj ti nama The End, my friend. Jesi cula?

    avatar

    13.03.2007. (13:57)    -   -   -   -  

  • DaisyDee

    u vezi Wande ... mozda su ju sprasili u zatvor kako nam je najavila da ce se mozda dogodit... :)))
    al ajmo sad ozbiljno... jel itko ima pojma sto je bilo s njenim blogom? i s njom naravno...

    avatar

    13.03.2007. (14:29)    -   -   -   -  

  • red sonja

    već su mi dva puta komentari nestali u bespućima interneta, ajmo ponovno...

    dobar vam dan žene moj, i pokoji muškarac!

    ja se već izjasnih u vezi depilacije... britvica je zakon! ovo malo dlaka što imam se opire svakom pokušaju čupanja, pa me brijanje i ne dira previše... jedino obrve jedva pretrpe pincetu.

    wanda, aj nas nemoj držat u neizvjesnosti, šta se događa?

    avatar

    13.03.2007. (14:43)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Wanda jel' ti to nas oćeš učit plivat, pa barkom na pučinu, pa nas baciš priko bande, pa ko dopliva do stine dopliva je?!?

    avatar

    13.03.2007. (15:02)    -   -   -   -  

učitavam...