Komentari

kizzy7.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • king

    pozdrav iz os

    avatar

    12.03.2007. (22:25)    -   -   -   -  

  • molitve1

    samo tako nastavi. Pozdrav :)

    avatar

    13.03.2007. (12:06)    -   -   -   -  

  • Dada

    Odličan post!!!

    avatar

    13.03.2007. (14:02)    -   -   -   -  

  • fency

    Vjeruj mi takve stvari se događaju svim normalnim ljudima s dušom, a malo tko želi pričati o tome.Duše umrlih nama dragih nas čuvaju i upozoravaju na neke događaje samo to moramo protumačiti.I meni je došla moja mama i upozorila me na neke događaje.To je stvarno i ja vjerujem u to.

    avatar

    23.03.2007. (13:53)    -   -   -   -  

  • regina

    Vjerujem u to što ti se desilo kada sam bila mala i ja sam vidjela takvu siluetu čovijeka ali ne znam tko je to bio.

    avatar

    24.09.2007. (15:34)    -   -   -   -  

  • Zoki

    Hm...znam da je dokazano postojanje duhova, pa ako njih ima onda ima valjda i život nakon smrti.

    Također mnoge druge stvari koje su se tebi dogodile znanstveno su već dokazane, kao npr. snovi i predviđanje događaja kroz njih veoma je lako objasniti telepatijom za koju se danas zna da je posjeduju svi ljudi, samo što je mnogi ljudi imaju toliko slabo razvijenu da se može mjeriti samo posebnim spravama za to.

    Neboj se, sve je to normalno.

    avatar

    23.07.2008. (13:56)    -   -   -   -  

  • Milan

    Da ja potpuno, vjerujem u to moja pokojna majka živi sa mnom uvijek je sa mnom,osječam je vidim je u stvarnosti.

    avatar

    01.03.2010. (20:08)    -   -   -   -  

  • Milan

    Može misliti tko što hoće, ali čovjek koji je stvarno pravi čovjek dobro,a ne zlo te koji je sa pokojnom osobom bio posebno povezan sigurno može komunicirati vidjeti, živjeti sa njom kao što sam ja bio povezan sa svojom pokojnom mamom, evo biče joj 09.ožujka godišnjica smrti.Mjesec dana prije nego što je nenadano umrla ja sam sanjao njezinu smrt plakao sam i tako sam se probudio,bilo je tako stvarno da je to neopisivo,odmah sam otišao do njezine kuće koja je par minuta udaljena od moje da je vidim. Rekao sam što sam sanjao,a ona mi je rekla da sam joj produžio život. Kada je umrla shvatio sam Dragi Bog,Majka Božja,Isus Krist,Sveti Josip hvala im dali su mi objavu da če mi majka nenadano umrijeti na žalost kao samo čovjek nisam doslovno shvatio.

    avatar

    01.03.2010. (20:15)    -   -   -   -  

  • Milan

    Moram još nadodati da me je pokojna majka u snu upozorila na zlo koje mi prijeti od poznate osobe i vidio sam tu osobu u snu ali sa rogovima na čelu u obliku sotone koja napada mene i moju djecu. Ne mogu vjerovati,ali to se je obistinilo na sam veliki petak dok je Isus Krist počivao u grobu ta osoba sa sotonskim pogledom,mržnjom u očima,ali stvarno sotonskim pogledom samo su falili rogovi na čelu napala je mene i moju djecu u dvorištu moje kuće,ali Dragi Bog koji je u meni odbranio je mene i moju djecu od toga zla,nikada nečeu zaboraviti mržnju kipuči bijes toga čovjeka koji je režao na mene i djecu. Hvala mojoj voljenoj majci što me je upozorila na opasnost.

    avatar

    01.03.2010. (20:23)    -   -   -   -  

  • kizzy

    hvala ti Milane na tvom iskustvu

    avatar

    03.03.2011. (12:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...