Komentari

morfina.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • Viola (sul palco)

    imas pravo,farmacija je stvarno jedna neprimjetna, a tako bitna grana znanosti. respect...
    ja osobno trenutno radim ono za sto sam se skolovala (hvala bogu i rijeckom hnk-u), makar sam godinama trazila stalan posao i bila na rubu da odustanem od potrage.jer radna mjesta su rijetka, a klasicni glazbenici isto vec vise desetljeca nisu jako na cijeni, nit smo trazeni nit smo placeni,a skolujes se odkad znas za sebe....
    tako je to.a ne mozemo svi bit pravnici i ekonomisti
    pozdrav

    avatar

    12.03.2007. (13:37)    -   -   -   -  

  • champs-elysees

    Ja sam cijeli svoj radni vijek okružena farmaceutima tak da ih nikako ne doživljavam neprimjetnima.

    avatar

    13.03.2007. (08:04)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Ja sam od onih sretnika koji rade u struci koju vole i za koju su se školovali. No nije među prepoznatima ;))) Što se farmacije tiče, to je jedan od najtežih studija uopće, no razlikuje se od studija medicine pa bi se unatoč preklapanju trebalo držati granica svog područja. Osobno sam uvijek zahvalna za savjete koje mogu dobiti u apotekama. Pozdrav! :)))

    avatar

    13.03.2007. (22:25)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    Moja je profesija među ove četiri koje si navela u svom postu, ali znaš što ljudi govore o njoj...da smo gulikože i lopovi (vjerojatno sad i pretpostavljaš koje je moje zanimanje :))) ), tako da u njihovim očima baš i nismo cjenjeni... :))))))) No, najbitnije je zaista da čovjek voli ono što radi, i da ujutro kad mora ustati za na posao, ne psuje sve po spisku ...

    avatar

    15.03.2007. (11:02)    -   -   -   -  

  • MUM i JA

    Hvala ti što nas uvijek potakneš na neka nova razmišljanja ( ali i raspoložiš ). Ostani takva - čila,vesela i prpošna. mah,mah /:-)

    avatar

    15.03.2007. (12:48)    -   -   -   -  

  • Gospodarica lažova

    A što je s profesorima koji nam omogučuju ono elementarno znanje i ustvari nas vode do naše profesije? :)
    Inače, ne znam. Meni se moj trenutni posao (studiranja, lol) poprilično sviđa i zadovoljna sam time. :))) Ma ne... Ne znam što planiram biti kada završim fakultet. Baš se i ne vidim kao profesorica hrvatskoga jezika... A ne vidim se ni kao lektor... Jebi ga. Ja ću biti pisac pa kud puklo da puklo. :))
    Pozdravljam. :)

    avatar

    15.03.2007. (15:46)    -   -   -   -  

  • Vražja posla

    Ne radim još, ali znaš što me čeka.

    avatar

    16.03.2007. (08:18)    -   -   -   -  

  • mama sepia

    i ja spadam u nepriznate...i potplaćene :)))

    avatar

    16.03.2007. (11:20)    -   -   -   -  

  • Danči

    Ja spadam u one sretnike... :)

    avatar

    16.03.2007. (12:19)    -   -   -   -  

  • mrtva priroda

    Taj farmaceutski lobi mi se gadi. Ugnijezdili su se na našim strahovima, stvorili monopole i sad drmaju. Cijene lijekova su čista ucjena, brutalna, nerealna i surova ucjena. Ako sutra obolim od neke gnjusne boleštine čije liječenje ne pokriva naše zdravstvo, kunem se da ću umrijeti bez ikakve terapije. Neću moliti niti prodavati djedovinu ostavljajući svoje najbliže na prosjačkom štapu, neću organizirati koncerte ni dizati enormne kredite za dvije terapije "nečega". Jebe mi se! Umrijet ću kao indijanac, a možda ću to učiniti i na Markovom trgu i pozvati ću sve umiruće da mi se pridruže u kolektivnom umiranju pred očima kamere. Možda ću postati hrvatska mučenica?

    avatar

    16.03.2007. (21:35)    -   -   -   -  

  • Neron

    Moja profesija je elementarna u širem smislu ;-)

    avatar

    17.03.2007. (20:12)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    Meni je sve vezano uz posao u struci već godinama bolna tema..ali činjenica je da je najbolje biti doktor ili odvjetnik..

    avatar

    18.03.2007. (15:54)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    mislim da je rezultat tog istrazivanja potpuno tocan. Naime danas si "faca" samo ako si po struci jedan od gore navedenih. Ostalo je sve na marginama. Ja sam jezicar po struci i niti jedno od zanimanja koje sam radila s tim u svezi nije nimalo respektirano u drustvu: profesor stranog jezika i prevoditelj. Za prve, znate i sami kakvi su komentari: nis ne delaju, imaju pol godine godisnjeg, cijeli dan su slobodni itd. za druge pak vecina neupucenih misli da je to nesto slicno daktilografiji ono uzmes tekst pa ga "pretipkas" na strani jezik, ono u stilu prevoditelj je stroj koji ukljucis i eto izbaci prijevod GRRRRRRRR dakle i jedno i drugo omalovazeno do krajnjih granica. Zato u potpunosti razumijem tvoj "slucaj". No, sta mozes, ja nastojim ne razmisljati puno o tome jer me spospadne bijes zbog toga a nista ne mogu promijeniti. Pusa!

    avatar

    18.03.2007. (18:30)    -   -   -   -  

  • stereokemija

    Joj, đe me nađeeee?!: ))) Ja sam po zanimanju diplomirani kemičar. Vrlo smo slična struka, a želja mi je bila studirati farmaciju, ali tada su mi se izdešavale razne stvari, pa sam linijom manjeg otpora, upisala kemiju. Nekad mi dođe malo sjetno kada se nađem u apoteci,kao i sada doka sam te citala. Pozdrav:))

    avatar

    19.03.2007. (16:27)    -   -   -   -  

  • MUM i JA

    A, fala,fala za posjetu i - posramila sam se. Kako sam umišljena.... da ne primam savjete. Ma, primam, primam. To me neka zloća malo uhvatila. E, neće one više mene, ja sam jača od nje. Samo ti navali savjetima. /;-)

    avatar

    21.03.2007. (00:15)    -   -   -   -  

  • bombonina29

    ne radim u struci..zato sam i morala završiti prekvalifikaciju..i dodatno se obrazovati..na ćemu još radim..a vidla koke da pravni fax nešto znaći pa se lijepo usmjrila na knjigicu :-)

    avatar

    21.03.2007. (14:17)    -   -   -   -  

  • Dragonlady

    Definitvno se ne cijene zanimanja iznad onih četiri navedena... svi ostali smo mali mravi ali bez kojih ti egocentrici ne bi živjeli... ko onaj hranidbeni lanac... ne možemo jedni bez drugih...

    avatar

    21.03.2007. (14:44)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    samo pozdravljam u prolazu. :))) Navratih vidjeti ima li sto novoga kod tebe! Ovdje trenutno pada TUCA!!! ajajajajaj

    avatar

    21.03.2007. (18:19)    -   -   -   -  

  • Gospodarica lažova

    * A evo, više me ništa ne muči. Kriza je prošla. Barem ona pishička. ;)

    avatar

    22.03.2007. (15:58)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...