Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


 • silverci

  Nju sam davno skužio. Ovo za Ljubu nisam znao do današnje Stankovićeve emisije. Baš je faca.

  avatar

  11.03.2007. (22:14)    -   -   -   -  

 • Gle Me

  Dobro si primjetio. Mislim da je vecinu Ljubo Jurcic ugodno iznenadio. Svidja mi se covjek! A o Kosor ne zelim ni komentirati!

  avatar

  11.03.2007. (22:20)    -   -   -   -  

 • Bez!Komentara

  To ti je kao da postaviš Stania protiv Olia... get real... :D

  avatar

  11.03.2007. (22:22)    -   -   -   -  

 • WhatWasThat

  Na zalost propustio sam danas nedjeljom u 2 :( a nemrem si priustit da gledam reprizu u 5 i 15... mozda netko uploadao na youtube ili tako nesto?

  avatar

  12.03.2007. (01:13)    -   -   -   -  

 • snoopy

  Ljubo je u jednom času promrmljao da je osim ovoj djevojci pomogao kad je trebalo i koliko je trebalo još 10-orici druge djece. Toliko koliko je on učinio šutke nije uz svu lovu i deračinu učinila famozna Ankičina igračka "Spasimo djecu Hrvatske".
  KLonZ potraži na www.hrt.hr, oni mnoge radio i TV emisije snimaju i svatko ih na njihovom webu može preslušati kad poželi.

  avatar

  12.03.2007. (11:36)    -   -   -   -  

 • Nenad Stazić

  prava primjedba i odlična usporedba. ja čovjeka poznajem godinama i nikada mi o toj djevojci o kojoj se brine nije rekao ni jedne jedine riječi. saznao sam iz stankovićeve emisije. ma, super je. i to, pazi, nije on ni jučer to sam rekao, nego je stanković to odnekud iskopao i stavio u prilog.

  avatar

  12.03.2007. (11:44)    -   -   -   -  

 • i ti i ja i mi i oni

  Drago mi je da postoji i takvih likova kao što je LJubo Jurčić.I moja porodica stipendira djelomično jednu djevojku koju je pred 18 godina usvojila jedna naša prijateljica. Žalosno je što se to ne zna.TO BI SE TREBALO ZNATI i svakoga dana izvještavati o takvim ljudima kao što je LJ.Jurčić a ne samo o onima koji upucavaju ili kolju.(što pse što ljude).
  Stanković je ugostio i Štroka koji također pomaže pri školovanju nemalom broju djece.I o tome se naravno vrlo malo zna.
  Jadranka Kosor je marioneta Sanadera koja misli da će se i dalje naplaćivati iz kredita iz vremena Domovinskog rata.Da je uistinu bila tako plemenita i dobra to bi i ostala.Dakle i ono ponašanje je bila obična farsa.Ali mislim što je jahala je jahala (metlu mislim).Oskarovcu Sanaderu ne treba pijun koji mu nanosi političku štetu.On je gori i častohlepniji od nje same a i svih nas ostalih.

  avatar

  12.03.2007. (13:26)    -   -   -   -  

 • Stanko

  čovjek me oduševio, za razliku od drugih političara, pogotovo vladajućih

  avatar

  12.03.2007. (13:32)    -   -   -   -  

 • pulicer

  Za pomoc djetetu dobiva cistu peticu, a za gospodarski program jedinicu. Realno i objektivno.

  avatar

  12.03.2007. (16:30)    -   -   -   -  

 • snoopy

  Stanko, jesi li naš, mislim sa ŠDF-a ? Vidiš, prvi put smo vidjeli djelić Ljube običnog, bez oecc,dr i drugih slova te bez stranačke iskaznice. A taj Ljubo je silan čovjek ! Gotovo da je uvreda zdravom razumu njega uspoređivati sa Suzanom i političarima koji nam miljun zadnjih godina sjede na glavi.

  avatar

  12.03.2007. (17:48)    -   -   -   -  

 • kapetan spiro

  objektivno gledajući ljubo je car. a ovo oko usporedbe sa kosoricom nije za usporediti osoba koja živi na raćun tuđe nesreće nezaslužuje ništa drugo do prezir!

  avatar

  13.03.2007. (11:20)    -   -   -   -  

 • ASSAA

  Gledajući Latinicu 26.11.2007., i slušajući gospodina nisam mu upamtio ime, na temu Karizme i sada iza nas već održanih izbora, bilo me je sramota moga obrazovanja, a i nevažno koje titule i zvanja. Mislim da je velika sramota za čovijeka koji smatra sebe obrazovanijeg od nekog drugog i više vrijednim na osnovu toga iz kojeg kraja Hrvatske dolazi i kojoj populaciji stanovništva priprada. Izgovarajući riječi "što južnije to tužnije" mislim da gospodin nije svijestan toga da pokušava sijati mržnju na regionalnoj razini, a istovremeno zaboravljajući da ti južnjaci čine dobar dio populacije u našoj metropoli obavljajući svoj posao na odgovornim položajima, a da ne spominjem njihove doprinose tj. te južnjake kako ih gospodin naziva, za vrijeme turističke sezone. Pa ako baš hoćete i gospodin Jurčić,Milanović itd. da ih više ne nabrajam također na neki način pripadaju jugu, a ja bih rekao da ipak smo svi mi u jednoj cijelovitoj Hrvatskoj, a gospodinu bih poručio da upravo on još jednom preispita svoju diplomu i nivo obrazovanja.

  avatar

  27.11.2007. (13:39)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...