Komentari

tippy.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Fear of Flying

    Čestitam! Hm, koja je to sad dvojba... vidim koji su ti pros and cons, tough decision. Kad moraš dati final answer?

    avatar

    11.03.2007. (19:43)    -   -   -   -  

  • Harrow

    Bravo, bravo!!! Cestitke! Samo jos nek novci dodju and off you go!!! :D :D Houp, houp! :)
    Sto se tice toga hoces li ili neces, do it by all means. Nama funkcionira, i jedino sto treba imat na umu s obzirom na vezu jest da je to u kontekstu puno godina nakon doktorata... Dakle nije to bas tako znacajno puno godina... I jos treba raspitatse jel ima residency requirement: ako nema ondak odradis prvu godinu i nakon toga se vracas u Edinburgh turisticki, po knjige i konzultacije hihi :)
    PS. Diplomski rad se koristi kao izborna literatura :O Bravo! :) :)

    avatar

    11.03.2007. (23:20)    -   -   -   -  

  • bane bumbar

    ja neznam sta da kazem.. osim :D cestiam, cestitam cestitam.. i zelim ti mnogo srtece u pronalzenju love.. ako ti ista znachi racun za sljedecu kavu placam. i jedan par domacih slavonskih kobasica kao moja mala donacija buducem doktoru :D

    avatar

    13.03.2007. (21:08)    -   -   -   -  

  • sandra

    Cestitam!!! I, ako nije pretenciozno dodati, ponosna sam:) obuzima me awe:)) normalno da pred velikim korakom dodju dvojbe, al ako smijem progurati jedno unsollicited misljenje: samo skoci! i bez kmecanja:)

    avatar

    15.03.2007. (11:08)    -   -   -   -  

  • martina

    pozdrav tippy, pročitah blog i -imaš mail!

    avatar

    19.03.2007. (12:19)    -   -   -   -  

  • N.

    Ola!pozdrav iz tvog bivseg plavog stolca!long time..... znam, ali sorry. Tko bolje od tebe zna sto sam nasljedila :) first of all, cestitam ti na doktoratu, pa makar se i ne dogodi, jako je dobro za ego! navijam za tebe i sigurna sam da ce se stvari vec nekako posloziti. U najboljem - najgorem slucaju morat ces izvaditi putovnicu za svoju ljubimicu :) Inace ovdje sve kao prije, samo jos brze i vise, ako to mozes zamisliti! naravno, juicy details kada se vidimo. samo da znas, citam te i super su mi ovi tvoji putopisno-akademski postovi, sorry sto ne stizem komentirati, ali ti budi i dalje vrijedna i pisi! bye

    avatar

    20.03.2007. (16:23)    -   -   -   -  

  • tippy

    Hvala svima na čestitkama!
    @fearofflying: evo stiglo službeno pismo od faksa, moram im odgovorit do 8.5. Tebi čestitke na sretnom slijetanju, good job :)
    @harrow: imaš pravo, ne radi se samo o sljedeće tri godine :) Jako mi je drago što poznajem ljude koji funkcioniraju, fills me with hope... Residency requirement je dobra sugestija, mislim da sigurno ne trebam biti ovdje cijelu godinu.
    @bane: apsolutno prihvaćam kavu i kobasice, ali samo jednokratno, jer koliko znam, i ti moraš štedjeti! ;) Sretno sa svime!
    @N: Jooooj, baš sam se pitala gdje si i kako si - sve znam, i više od toga, iako mi je bome teško zamisliti još brži tempo... :) Očekuj izvještaj iz Highlandsa, čim sredim obaveze malo... Mah!

    avatar

    20.03.2007. (21:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...