Komentari

karakterclub.blog.hr

Dodaj komentar (28)

Marketing


  • piplica

    Moj seksualni apetit raste kako kazaljka na vagi pada. I obrnuto...

    avatar

    11.03.2007. (09:19)    -   -   -   -  

  • ledena

    Cure, svaka čast ;)

    avatar

    11.03.2007. (10:13)    -   -   -   -  

  • tAjNe JeDnE wJeShTiCe

    hahaha....ma curke,svaka čast!!! dok vodimo ljubaf,ne mislimo na papicu i tak se skidaju kilice! morat ću OF-u pokazat ovaj post,hehe... ak ništ drugo,možda ga to pokrene.... ;)

    avatar

    11.03.2007. (11:33)    -   -   -   -  

  • MUSCLE CLUB inc.

    Imaš problema s težinom?
    Želi biti fit ali i ne sramiti se pokazati svoje zategnuto tijelo na plaži?!?!
    Moraš znati da samo dijete ne čine te mršavijim i vitkijim, s njima nestanu samo masne naslage, ali koža ostaje! A ako želite imati proporcionalno, skladno, i zategnuto tijelo u učlanite se u MUSCLE CLUB!
    Prvu internet teretanu! muscleclub.blog.hr
    Razmjenjivajte recepte, savjete, vježbe i novosti!
    Živite zdravo i aktivno!
    Muscle club se bazira na zdravoj prehrani s toga ako ste na dijeti ne skidajte se sa nje, jer je svi u muscle clubu prakticiraju...nema veze koja je, važno je da je zdrava i učinkovita!
    Stoga se učlanite, ništa vas ne košta, vi ste na dobiti s time što ćete imati zavidno zategnuto i vitko tijelo na ljeto!!!
    ;O) MUSCLE CLUB

    avatar

    11.03.2007. (12:27)    -   -   -   -  

  • GOGO

    blog ti je totalno colll. ja pišem novi post pa pogledaj i nemoj zaboraviti ostaviti komentar

    avatar

    11.03.2007. (13:27)    -   -   -   -  

  • Angie

    nemreš bilivat koje informacije ))))))

    avatar

    11.03.2007. (15:18)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Bok,
    Da bismo sačuvali vitamine iz krumpira onda:
    a) kad ga kuhate oguljenog i narezanog kuhajte ga zajedno s ostalim sastojcima- mahunama u primjeru kao gore, jer se kuhanjem dio vitamina uništava a dio vitamina kao i minerala se otapa u tekućini u kojoj se povrće kuha. Hoću rijet da su čušpajzi bez zaprške izvrsna jela:)
    b) najbolja solucija je kuhati ga u kori- tako u samom krumpiru ostane najviše vitamina i minerala
    Nemojte mi se predozirati Wandinim vitaminima:)))

    avatar

    11.03.2007. (16:08)    -   -   -   -  

  • lorraine

    @ljelja, u ovom cuspajzu ni nema zaprske, a recept je preuzet iz knjige 90-dnevna dijeta , pa vjerujem da je u redu ;). A krumpiri se kuhaju odvojeno cisto zbog kolicine koja se smije posjeti taj dan ;)

    avatar

    11.03.2007. (16:55)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    i ja mislim da je redovit i dobar sex veoma važan za psihu žena, a time automatski i na naš unutarnji pogled na nas same. a mi smo si sami najveći neprijatelji, jel tako??

    avatar

    11.03.2007. (18:36)    -   -   -   -  

  • fanny

    Konačno, stigoh u "Karakter". Pročitah posljednjih mjesec dana postova. Ima zanimljivih stvari i recepata. I tema koje mogu zanimati i one mršavije. U svakom slučaju - poučno. I konačno, da se žene počnu baviti i sobom, to je veoma bitno. Cure - samo naprijed...

    avatar

    11.03.2007. (18:40)    -   -   -   -  

  • MUSCLE CLUB inc.

    pozdrafff...

    avatar

    11.03.2007. (19:12)    -   -   -   -  

  • MUSCLE CLUB inc.

    samo nas zanima neki se hoće učlaniti u naš klub ali mi smo im rekli da bi bilo dobro dok su u muscle clubu, a imaju "viška masti" biti na nekoj dijeti...pa nas zanima možemo li ih mi uputiti da se učlane u vaš klub?

    UNAPRIJED HVALA!


    Muscle Club

    avatar

    11.03.2007. (19:15)    -   -   -   -  

  • trudnica na kvadrat

    netrudna trudnica se javlja na prijavak ;-)
    ide mi i dalje, zadovoljna sam, drzim ritam od 700 do 1000 grama tjedno manje (a nisam ortodoksna i cesto pojedem vecu kolicinu onoga sto ja smatram dozvoljenim; dakle smjernice su mi knjiga ali mrtva hladna pojedem snitu razenog kruha sa suncokretom (onaj parkirani u najlonu mestemacher, tak nekak) sa tankim premazom domace pastete od jetrica (sama napravim) - na proteinski dan za veceru... nemojte me kamenovat...
    pratim vas, citam, veselim se s vama (ponekad i nimalo ne slazem sa postovima ali onda mi proradi zivotna mudrost pa ne komentiram )
    i ekskluziva samo za vas:-) danas u championu isprobah i kupih svoj stari broj donjih dijelova trenirki... o juuuuuupi, sa sadasnjih 66 kg (a startala sam sa 87) ja sam opet XS brooooj - joj koje veselje, koja radost, koje sveee... (to vam je za ovakve stasite poput mene odjeca, mozda je niste ni primjetili u ducanima ...)
    bez zeke - broj XS namjenjen je onima od 162 cm visine, a ja sam 155 cm (dakle ima mene i dalje) tj. visak kilograma pojede ove centimetre duljine, no posljednja trenirka koju sam kupila prije ove bila je XL... mi hepi, veri hepi...
    saljem puse bodrilice svim ustrajnima, a pogotovo onima koji posrcu (a znam da citaju, mozda cak povremeno malo i 'pljucnu' po nama, tek od zavisti...)
    ajmo cure, nije propao tko je pogrijesio, vec onaj koji je odustao (nema takvih ovdje, zar ne? ) :-)))

    avatar

    11.03.2007. (19:16)    -   -   -   -  

  • SEXY MAMA

    uslo mi je u naviku svakodnevno citati ovaj nas blog..i uzivam sve vise u tome, osjecam kako nisam sama, i to mi pomaze..uskoro cu podijeliti sa vama svoje iskustvo sa UN-dijetom i sa svojim programom sa kojim sam nastavila nakon UN-a i izgubila 10 kg i gubim i dalje...puse svima:))

    avatar

    11.03.2007. (19:31)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Lorri draga, naravno da sam shvatila da je tvoj recept bez zaprške. Poslužio mi je kao primjer. Napomena se odnosi na općenito postupanje s krumpirima. Uvriježeno je mišljenje da su oni samo škrob, što nije točno. Osim toga važno je imati gornje napomene na umu jer današnje povrće i voće uglavnom sazrijeva u hladnjači umjesto na polju pod suncem (ili na stablu, kad smo već kod Evine omiljene hrane:))
    Još i ovo: kod normalne ishrane računa se dva srednja krumpira po osobi kad nema ostalog povrća u kombinaciji, i jedan kad se kuha s ostalim povrćem. Salate isključene iz računanja. E sad kad ste na dijeti onda pola od gornje doze ili kako vam već postupci nalažu. Mislim da ove sitnice nije na odmet znati i kad izađete iz dijete same:)))
    Smrt mašćobi, život lobodi!

    avatar

    11.03.2007. (20:04)    -   -   -   -  

  • Tanja

    ja također svaki dan procitam ovaj blog iako ne ostavljam bas komentare...al puno je lakse kad nas je vise :)...iako nisam na UN-ki trenutno...jako pazim sto jedem i nadam se da ce ici dolje te vrazje kile!

    avatar

    11.03.2007. (21:29)    -   -   -   -  

  • **....:::The° luzzer:::....**

    Evo čitam vas već neko vrijeme, i odlučio sam, pričlanjujem se karakter clubu, ne zato da bih skinio kile ( iako bih se htio riješiti malog špeka) nego da promjenim način prehrane!!!
    PRIJAVLJUJEM SE!!!
    8 član ...(jeee)))

    avatar

    11.03.2007. (21:50)    -   -   -   -  

  • Archie The Nezasitna

    hehe, Wandice, objavih post o 40 greški koje muškarci čine u krevetu i onda dođoh na ovaj blog i vidjeh srodnu temu :D! Recimo, srodnu-sex u pitanju. E da mi dragi nije daleko odma bih ga uposlila da mi skida kile.. u biti, nek on leži,a ja ću sve radit. On ne mora mršavit (:(),a ja moram.. ajd bar mi pegla celulit na guzi pouzdano,a kalorije mi sagara uz povremenu konzumaciju nutelle.. Hm, nek se on deblja, malo više potpore bi mi jako dobro došlo s njegove strane.
    Idem ga odma uputit na post ovaj da se educira i da me potroši, kalorijski narovno :P.
    Sexom do boljeg života :D

    avatar

    11.03.2007. (21:51)    -   -   -   -  

  • **....:::The° luzzer:::....**

    živilo muško na un dijeti!!!

    avatar

    11.03.2007. (21:51)    -   -   -   -  

  • **....:::The° luzzer:::....**

    PRIJAVLJUJEM SE!!! 8. MUŠKI ČLAN!!!

    avatar

    11.03.2007. (21:52)    -   -   -   -  

  • Wanda

    @ti_pametan... a kol'ko ti uopće imaš godina, kila i tako to?
    @Archie... brzo ga zovi!!!
    @ljelja... vidi natječaj, možda nam se možeš pridružiti?
    @muscle... imamo ti mi ovdje našu fitness instruktoricu, ali hvala na pozivu. sretno sa tvojim klubom.

    avatar

    11.03.2007. (22:31)    -   -   -   -  

  • jja

    Ja imam jedno tehnicko pitanje, ako moze. Dobila sam od googla onaj banner za reklame za staviti ali kako god stavim ne vidi se, ima neka caka na sto treba paziti?
    Zahvaljujem!

    avatar

    11.03.2007. (22:49)    -   -   -   -  

  • Wanda

    @JJA... na što misliš? ne razumijem? na adsense? ja ti isto to nisam kužila, ali mi je pomogla Penellope. možda da je lijepo zamoliš u mailu, vjerujem da bi ti pomogla?:-)

    avatar

    11.03.2007. (23:01)    -   -   -   -  

  • Juliere

    cuj "Wandalusia", ma s kim se ti to druzis ako pises o kalorijama koje izgubi muskarac koji stavlja dijafragmu??? mislim, na ovo sam odvalila vise nego na ono ako se dize/ne dize.
    Bravo!

    avatar

    11.03.2007. (23:21)    -   -   -   -  

  • Wanda

    @Juli, majke mi mile, ne koristim dijafragmu. A da je koristim, misliš da bi ijednom muškarcu virovala dovoljno za tako nešto?! LOLčina

    avatar

    11.03.2007. (23:50)    -   -   -   -  

učitavam...