Komentari

karakterclub.blog.hr

Dodaj komentar (32)

Marketing


  • Wanda

    neko si je, bome, dao truda.:-) ja imam celulita, dosta, ali se nadam to nekako pokrpati što vizuelno, optičkim trikovima, što dijetom, što vježbom... mene sise muče. što će s njima biti nakon dijete. dobar grudnjak čuda čini za sada:-) a poslije? što onda? eto, da mi neki zgodni ide iza mene i stalno mi ih drži, ne bih imala nikakvih razmišljanja niti o tome:-) baš smo sve zgodne. u svakom slučaju:-)

    avatar

    10.03.2007. (09:30)    -   -   -   -  

  • ledena

    Svatko ima pravo na izbor. To mi je deviza. I znam da jednog dana kažem da to 100% ne bi napravila, a da me život za mjesec dana uvjeri u totalno suprotno. Zato ne volim osuđivati, nipošto.
    Ja si želim da imam dovoljno novaca, pa kad završim ovu dijetu da napravim neke zahvate. Kao npr. abdominoplastiku. I podizanje cica. Možda i liposukciju, to ćemo još vidjeti na što ću sličiti kad sve završi.
    Znam da nisam recimo za face lifting i slične gluposti. Nisam, jer nemam problema sa tim, kao što nikada prije nisam imala problema sa cicama i izgledom tijela. Prije trudnoća i debljine, naravno, a sada imam. Zato ne mogu u potpunosti tvrditi da jednog dana neću poželjeti da mi se malo zategne koža lica, pa da mi malo podignu očne kapke, pa....

    No, pričamo o željama. Mogućnosti...svako kako može.

    avatar

    10.03.2007. (09:34)    -   -   -   -  

  • ledena

    @wanda - a ti bi dvostruko zadovoljstvo ;)??

    avatar

    10.03.2007. (09:35)    -   -   -   -  

  • Wanda

    'bemu, @ledena... pa znaš da sam uvijek bila pohlepna:-))))

    avatar

    10.03.2007. (09:39)    -   -   -   -  

  • ledena

    Cmokić, @Wanda:)))
    I da jutros -7kg...weeeee

    avatar

    10.03.2007. (09:40)    -   -   -   -  

  • Butterflies are beautiful...

    LJUDI! HITNO ODGOVORITE MOLIM VAS! Nemam baš mesa doma ali imam puno dimljenog sira, pa smijem li to za ručak i za večeru uz kruh i salatu??? MOLIM VAS ODGOVORITE! PUSA!

    avatar

    10.03.2007. (10:06)    -   -   -   -  

  • Butterflies are beautiful...

    E, DA, TAJ SIR + JOGURT???

    avatar

    10.03.2007. (10:06)    -   -   -   -  

  • red sonja

    Bo'me Danijela, svaka čast! Na trudu da nam sve potanko objasniš, a i na iskrenosti...
    Sama do sada nisam ozbiljno razmišljala o posjetu kirurgu, ali nisam ni rodila... Za par godina se već vidim u ordinaciji, podižem cice! Poveće su (nije da mi smeta :), ali gravitacija je učinila svoje.
    Usput, moram se pohvaliti rezultatima vaganja: početak: 73,0 kg, 18 dana nakon: 67,9! 5 kilica je palo! Idemo dalje! :)

    avatar

    10.03.2007. (10:08)    -   -   -   -  

  • Wanda

    nemoj pretjerat sa dimljenim sirom, on je kaloričniji. jednu delju krišku. ok @UN-ovka? i poslije ću ti škicnut bolje blog. sad žurim sa psom na Marjan. bude li Proana, odma' ti padaju sankcije!

    avatar

    10.03.2007. (10:30)    -   -   -   -  

  • piplica

    E, jebiga, meni baš taj unutarnji dio bedra najproblematičniji, još otkad sam bila mala. Vježbala ja ili ne vježbala, nikako da kušini među nogama nestanu. Vidjet ćemo nakon ove dijete.. My problem nr. 2 su debele nadlaktice, to mi je zaista nasljedno. Ima ih i moja mama koja ima 56 kila. Doduše, nisu kao moje... Da li to mogu tretirati? Pretpostavljam da ne, je je to zona ispod pazuha prema laktu, koja je prepuna žlijezda.
    @red sonja, blago tebi... to je više nego odlično za 18 dana. Ja sam generacija Opaljene, nama to ide puuuno teže.

    avatar

    10.03.2007. (11:00)    -   -   -   -  

  • leo news

    hmm, ako je ovo mjesto za prijavu podrške -dopisni član kk-u, eto me nu...
    leonews.blog.hr
    likma
    morate znati, bilo debele, bilo mršave , bez vas je svijet nezanimljiv...
    dok razmišljate o svom izgledu, razmislite o podvrsti/podgrupi koja bi se bavila poboljšanjem mentalnog stanja/zdravlja...vaš novi stas & novi duh bit će pravi poticaj za muški svijet, ako takav još postoji...
    bilježim se ...

    avatar

    10.03.2007. (11:05)    -   -   -   -  

  • piplica

    @purgeru, ti sigurno postove i komentare pišeš na triatlonu....

    avatar

    10.03.2007. (12:19)    -   -   -   -  

  • Wanda

    @piplica... probaj ipak s plivanjem, zaista pomaže. samo trebaš biti uporna:-)
    @purger... a ti si neki koji nikad ne ide na net?

    avatar

    10.03.2007. (12:52)    -   -   -   -  

  • ...Jani29...

    odlično je čuti iskustvo iz prve ruke..ja to odasvno preporučam mami, teško je gledati nekog koji se muči i muči a ništa se ne dešava..ona se ne da, strah je preveliki, boji se onog oporavka..odustala sam, ipak je to njezina odluka..ali teško da se nešto može drastično promijeniti kad imaš nekih 20tak kila previše a ulaziš u menopauzu..

    avatar

    10.03.2007. (13:00)    -   -   -   -  

  • babaipo

    mislim da nas je većina svjesna kako na ovakve nekulturne i nepismene procjene bez argumenata nije vrijedno obraćati pozornost, a još je manje vrijedno baviti se likovima koji "nikad" nisu on-line, ali jako dobro znaju koliko i kada su drugi on-line.
    toliko o tome.
    drage žene,
    metabolizam se definitivno pokrenuo u pravom smjeru i kazaljka na vagi također.
    manja količina hrane me zasiti i voćni dan podnesem lakše iako mi radi niskog tlaka taj dan uvijek fali makar trunčica slanog, pijem vodu na cisterne ne bih li tlak digla sa zemljice i ide nekako. ten se kao popravlja...
    e sad ono što nikako nije sjajno i bajno - nikako da se pokrenem i počnem vježbati, ali nikako... sve neke psihičke pripreme i gluposti, ali nikako odraz i pokret... ljutim se sama na sebe kako se ne mogu natjerati bar baciti na pod i odraditi malo trbušnjake... kretanje po gradu i svijetu ne računam u neku jaku fizičku aktivnost...
    u očekivanju "klik"-a za vježbanje, svima želim ugodan vikend

    avatar

    10.03.2007. (13:02)    -   -   -   -  

  • wicomani@

    Super blog!!!!!

    avatar

    10.03.2007. (14:56)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Bas mi je drago da si ovo podijelila s nama da iz prve ruke znamo sve ono sto trebamo znati o samoj liposukciji ali i samom odlasku i pripremama u ordinaciji. Nekad sam bila strogo kategoricna u tome da ne idem pod noz za nista, no s godinama sam se promjenik
    la i ja a i moje tijelo. S ovom dijetom kile lijepo idu dole, ali trbuh je patnja ziva.I rado bi otisla srediti slauf ako ne ode ovako nekim prirodnim putem,a nebi bilo lose ni sise podignuti, pa kad je bal nek je bal ;). Keep going bejbe ;) :-*

    avatar

    10.03.2007. (14:59)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    ajoj, mene boli vec kad citam :-(. i jos jednom si velim: takva bol i patnja - no thanks !
    takodjer, pouzdano znam - s jednog zivog primjera gospodje od 60 godina - da se zdravom prehranom moze otopiti SVAKA mast i SVAKI celulit. ali za to je potrebno dosta vremena. zena koja je prestajala 2x pusiti, debljala se i mrsavila, imala izvjeseno tijelo s naslagama masti, strije nakon 2 poroda itd itd....sada ima tijelo djevojcice, bez trunke celulita.....doduse sise hm....i nisu dobro prezivjele ovakve promjene ali ona nije vjezbala pa je mozda to uzrok.
    a kad smo kod sisa, wanda - nakon mojih +30 u trudnoci i prelaska s 75B na 85 ili 90C velicinu grudnjaka (sad sam isto tu negdje :-()) sam se uz mukotrpno mrsavljenje bacila i na plivanje i vjezbanje prsnih misica. tj. skupina misica koji pridrzavaju cice :-). jednom tjedno nije bilo dovoljno ali dva puta tjedno je idealno da grudi lijepo stoje. bez operacija i slicnog. sad gravitacijska sila ponovno cini svoje a ja se mukotrpno protiv toga borim. evo bas sad idem na turu plivanja i dizanja utega (ako te zanima kojih, probat cu naci na web-u o kojim se napravama u fitnes klubu radi. iako, moguce je raditi i doma ali su rezultati slabiji). takodjer, za elasticnost koze pomaze pri tusiranju grudi masirati frotirnom rukavicom - svaki dan. ali o tome ste vec ovdje pisale :-)

    avatar

    10.03.2007. (16:58)    -   -   -   -  

  • Wanda

    @lori... počmeš li ti, vidim ja...;-))
    @likma... osobno sam te smjestila na listu:-* samo probaj bit zločko ovdje, pojest ćemo te... znaš da mi to možemo!
    @lipa mare... ne može se svaka masnoća otopit, znam to na primjeru sportašice koja je isto posegnula za nožem na kraju zbog tvrdokornog celulita... ali nož je uvijek stvar izbora, ne? a glede mojih sisa... ma super su ti meni sise još, al ne znam dokle će, zato tražim "nosača i držača":-))) preventivno:-P

    avatar

    10.03.2007. (17:40)    -   -   -   -  

  • fotkam, kuham, putujem...

    wanda, ajd moram priznati o kome se radilo - moja mama je ta koja se rijesila tvrdokornog celulita. samo, ona ne smije jesti niti meso niti mljecne proizvode tako da je postala sa svojih 50-tak vegetarijanka. znam da je tesko vjerovati ali to je stvarno moguce. plus masaza i hopala ! a sise....jebiga, moje su ok kad je kilaza ok. trenutno su koma :-( ali zato i hodocastim na sprave za "mucenje" ;-)

    avatar

    10.03.2007. (17:52)    -   -   -   -  

  • štogod...

    ja imam jedno pitanje - kojim danima bi se mogla jesti soja odnosno npr, sojini odresci, piti sojino mlijeko i sl. hvala!

    avatar

    10.03.2007. (18:06)    -   -   -   -  

  • AGLOCO zarada

    zanimljiv blog...i vidim puno citatelja :)

    avatar

    10.03.2007. (19:33)    -   -   -   -  

  • piplica

    Evo ja ću upravo poluditi. Uporno pokušavam odgovoriti na neke komentare, raspišem se nadugačko, kliknem "pošalji" i kružić vrti, vrti i ništa. Čekam ja, ali opet ništa. Pokušam SVE ponovo ali ne ide. Ne da mi se više pisati treći puta isti tekst. Šta se to događa?

    avatar

    10.03.2007. (20:48)    -   -   -   -  

  • ledena

    @piplica - blog šteka. I opet. Prosto rečeno, je** nas u zdrav mozak ;)

    avatar

    10.03.2007. (21:31)    -   -   -   -  

  • ban_ana_nas

    dok ovo citam imam feeling da citam neki novi nastavak dnevnika briget jones.. sta su svi posjednuti diejtama u zadnje vrijeme... ayme

    avatar

    10.03.2007. (23:30)    -   -   -   -  

učitavam...