Komentari

srebrnosiva.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • limerick

    o, to znam kako je...mi doma inače pričamo po "domaći", čakavski i mojoj majki (=baki) se zna dogodit da kaže neku ful staru riječ koja se danas ne upotrebljava već i onda samo zinem...e da...a ona umjesto da mi objasni se počet smijat oko mene...nimalo predagoški...ne znam što se starijima to vidi...ni ona ne zna što je to softver a što hardver pa joj se ne smijem i sl. njurg :)))) pozz ;) sad žurim, imam prvi on-line sastanak u životu i mozgam kako da ga odradim...treba mi konsenzus...već sam toliko pod stresom da mi se čini da bi bilo dobro da odem u wc prije sastančenja...i ja nosim "mačka u vreći"...ne znam dal je "bijeli", "crni", ali znam samo da se jako "rita" i "grebe"...

    avatar

    10.03.2007. (14:43)    -   -   -   -  

  • starmen

    hm da inače se čini da roditelji kod nas u našem kraju smatraju da djeci netrba puno objašnjavati već će djete skužiti kak ose djete rađa -ostavljeni smo često vlastittoj intuiciji i razmišljanju -što i nij toliko loše-razvijamo se na jedan svoj način bez posebne pomoći pogotovo oko nekih tabu tema(mama što je to pička ili što je to kurac?)pa se onda čude kad se djeca igraju"doktora"
    stvarno ispada da se djeca baš neodgajaju prepuštena često sama sebi i svojim strahovima
    ali ja se nadam da će to sve biti i da već je bolje..

    avatar

    11.03.2007. (11:27)    -   -   -   -  

  • @n@liza iz bliza

    Zanimljiva priča...uspjela si me i nasmijati, bez obzira šta sam danas -gotovo- neurozna!
    Hvala ti šta mi crtaš osmijeh!
    Pusa, draga moja...

    avatar

    13.03.2007. (17:09)    -   -   -   -  

  • Alenitsu

    Jedva sam došao do tvog bloga, stalno imam neka usporavanja, ali probio sam se i do tebe... Odličan post ;) Vidimo se na mojem, nedostaje mi tvoj komentar... P.S. sutra mi je ročkas da se pohvalim ;)

    avatar

    14.03.2007. (20:07)    -   -   -   -  

  • mALa309

    Hmh, moram priznati da sam do kraja priče razmišljala o tom jadnom mačku kojeg će baciti u bunar! Prestrašno! A eto, i meni se ponekad dogodi takvo što, kad moj stari koji je Dalmoš izvuče neku prastaru dalmatinsku riječ, a ja samo stojim i blijedo gledam! Odakle bih ja trebala znati što to znači?! Ah, starci!

    avatar

    15.03.2007. (13:57)    -   -   -   -  

  • king

    pozdrav iz os

    don branko

    avatar

    17.03.2007. (19:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...