Komentari

putkasvjetlu.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • kuma

    Naravno da imaš stil! Tvoj stil je - SLOBODAN stil! I tako ti dobro pristaje. Ne bi te zamjenila ni jednom mudrom ženom (ma kako mudra bila). Ostani takva, molim te! Bog te blagoslovio! Usput, zar si stvarno vikala na mene? Da se bar mogu sjetiti zašto? (Jel' možeš "dobiti" demenciju ako živiš uz onoga ko je ima?)

    avatar

    09.03.2007. (11:49)    -   -   -   -  

  • prilagodba na tijesnu kožu.....

    Draga moja.....sva ta pianja i svi ti testovi potrebni su onima koji su nesigurni, koji ne vjeruju, koji se previše boje....nisam baš stekla dojam da si ti takva:))
    NAjbolji test ljubavi koji možeš dobiti je da ujutro kad ustaneš i ugledaš njegovo pospano lice upitaš sama sebe treba li mi više od ovoga? Je li u tom pospanom pogledu sve ono što od njega trebaš i želiš......zna li te on voljeti onako kako misliš da si zaslužila i kako želiš.....Ili kad si bolesna ....skreni pažnju na način kako te gleda....hrani li ti duh u nekim svojim malim pokušajima emotivne otvorenosti.....zapravo ti želim reći, da su ti testovi naša svakodnevica, svakim danom, svakim dahom testiramo našu ljubav....ali je ujedno na taj način i hranimo, nismo li? Pusa:))))

    avatar

    09.03.2007. (12:41)    -   -   -   -  

  • andjel

    to!!!

    ne daj se uvući u mudrolije i sumničenja "mudrih" ljudi...
    lao je sumnju uzgajati kad sama divlja...ali ljiljan među korovom ne može rasti
    divno je što voliš svog muža i Bogu hvala na takvim ljudima koji jednostavno vole, bez puno filozofije zašto vole...ali kako si žensko....sigurno "njušiš" da imaš dobar razlog što ga voliš...sigurno negdje tamo ...u podsvijesti...znaš da je divan

    Bog vas oboje blagoslovio

    avatar

    09.03.2007. (15:25)    -   -   -   -  

  • amaely

    Ma ti si meni.... Zaista jesi.

    avatar

    09.03.2007. (21:19)    -   -   -   -  

  • flip-flops

    Slažem se s andjel! Pusti one koji ne znaju što bi sa sobom pa imaju neke fix ideje.. Uživaj u tome što voliš :) BTB

    avatar

    10.03.2007. (00:03)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    Kažeš, nema me kod tebe.. Ma, nema me ni kod koga. Ja zaglavila u tjednu obveza. Sad sam toliko umorna da razmišljam otići leći i nema me do jutra.
    Mislim na tebe. Čitala sam test o prijateljstvu, ali bilo je kasno, nisam bila u stanju komentirati. Nisam ni na forumu. Nema me.. Što ćeš...
    Iskušati muževu ljubav? Ne znam. Mislim slično kao i ti. Ona se pokazuje u tisuću malih stvari, u tolikim sitnicama i ne treba se o njoj trubiti. To osjećam u svom životu. I ti sigurno u svome. Onaj tko drugome ne vjeruje, ne vjeruje niti sebi, pa neka iskušava sve što se iskušati dade..
    Pusa ti, mila moja :))))
    Sve dobro...
    Na kraju ne vidim obavijest kad će na blogu nešto raditi. Ako ne rade sutra onda ću sutra nešto pisati... Sad bi bilo najbolje otići za koji sat - u krevet :))

    avatar

    10.03.2007. (16:39)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    Posjetila sam neki dan stranicu za mlade u tvojoj biskupiji :))

    avatar

    10.03.2007. (16:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...