Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • dejmon

    Denis Gržetić iz Pazina mi je punio glavu sa Ian Andersonom i njegovom grupom Jethro Tull. Bio je Denis ispred vremena, a sjedili smo skupa u klupi.

    avatar

    08.03.2007. (20:27)    -   -   -   -  

  • AGLOCO zarada

    solidan blog...:)

    avatar

    09.03.2007. (00:13)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @Dejmon, u pravu si. I mene je "davio" Jethro Tullom, ali na faksu. ;) Nedavno je Guliver imao prvu samostalnu izložbu u Foto galeriji "Carmel" u Dubrovniku.

    avatar

    09.03.2007. (01:39)    -   -   -   -  

  • Bookaleta

    Hm, svijet je doista mali (da sad ne duljim zašto i kako), zahvalan sam za info o Guliverovoj izložbi, mi ovdje to nismo znali!

    avatar

    09.03.2007. (14:18)    -   -   -   -  

  • Iuris

    Mozda ce jednom, nadajmo se skoro, netko skuziti da je ovakva SOA, bez obzira ne idiotsko-amatersko-diletantsku organizaciju, kadrovska katastrofa, koja j potpuno beskorisna za drzavu. Da ilustriram: Ako kazes pred bilo kojim operativcem SOA-e da ides, npr. na "Wagnera i Bacha u Lisinski", taj ce napisati izvjestaj da se ides sastati sa osobama po imenu Vagner i Bah u "Lisinski", jer nikada naravno za njkih nisu culi, a za Lisinski znaju da je to kafic tamo gdje se inace izvode koncerti ! I to su ti danas protuobavjestajci i obavjestajci ? A naravno za to najvecu krivicu snosi upravo Karamarko koji nema blage veze ni o organizaciji sluzbe (a prijedlog mu je prosao, jer ni oni koji su ga ocjenjivali i odobrili takodjer nemaju pojma !), a jos manje o kadrovima !

    avatar

    10.03.2007. (23:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...