Komentari

zoranostric.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • HSP Osijek

    Istina je jedino da mi se nije dalo baš cijelu priču pisati (kao ni sada). Problem (uzrokovan upravom vašon - DA VAŠOM ČLANICOM) je od pojavljivanja do dana kada sam p......o uzrokovao cca 45 tisuća kuna štete (što meni kao stanaru - što vodovodu zbog puknuća cijevi.) Pa kad i tim Vašim velikim facama kao što je ona tresneš o stol prijetnju sudskom tužbom u visini od 150 tisuća kuna, vrlo brzo bi i ti, a bome i ona je, ostavili sih svojih ideala.

    Tako da nemojte samo srat.

    Ja jesam i za zaštitu životinja i okoliša, ali brate šta je previše, previše je, a vi ste dobrano prešli crtu tolerancije.

    Da se ti sam nađeš u situaciji kao ja, volio bih vidjet što bi se vezao lancima za drvo i ne dao da ga sruše.

    avatar

    12.03.2007. (11:27)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    Angelium, nemoj ni ti samo srat, ovako anonimno. Po svoj prilici si nešto pobrkao sa ovim "naša članica"; čini mi se da se javljaš iz Slavonije - možda je članica stranke koja se zove Zeleni Hrvatske?

    Prije si spominjao kako si primjenio sirovu silu u stilu pećinskog čovjeka, što ti kod naših članica, garant, ne bi prošlo; uostalom, posumnjao sam da naprosto izmišljaš. Sada kažeš nešto sasvim drugo, "prijetnja sudskom tužbom"; OK, to je već oruđe civiliziranog čovjeka. No, na osnovu nekakvog svojeg sitnog sukoba s administrracijom generanlo reći svim zeelnima "vi ste prešli crtu tolerancije", znači preći crtu tolerancije.

    avatar

    12.03.2007. (19:51)    -   -   -   -  

  • HSP Osijek

    Naravno da sam primjenio živu silu. I iskreno ne znam u kojoj je zelenoj stranci, ali manje - više ionako ste svi isti (mislim po pitanju zaštite okoliša i ostalog).

    No nisi ti meni odgovorio na moje pitanje - što bi ti napravio u mojemu slučaju? Da ti jedno trulo drvo (kada su došli ispitivat drvo par dana prije rušenja rekli su da je oko 85% drveta trulo) stvara probleme za svake i manje kišice. Da ti počinje dizati beton u podrumu i da nakon svakog manjeg vjetra padaju grane s njega na ulicu.

    Što bi bilo da je jedna grana pala i , nemora ni ubiti, nek je samo ozljedila nekog prolaznika.
    Što da se upravo to dogodilo, jer bi i onda našao opravdanje za neka zelena uvjerenja ili bi ju i ti sam svoju kolegicu po uvjerenjima osudio.

    Ja sam apsolutno, kao što sam i napisao, za zaštitu okoliša, ali ne pod cijenu mogućeg štetnog utjecaja za ljude. To ti je, po mom razmišljanju, kao da ne dopuštate da se pokuša iskorjenit ptičja gripa jer je ta bolest prirodna za životinje (kao što je i to drvo bilo bolesno).

    Što se tiče zaštite životinja tu sam također apsolutno za, u bilo kojem slučaju, apsoultno sam protiv bilo kakvih pokusa na životinjama, pa makar i oni bili za poboljšanje života ljudi.
    Kao što sam i protiv toga da se životinje koje nisu prirodno predviđene za jelo, izlovljavaju za takve namjere (kao konji, psi, žabe itd...)

    I na kraju, molim te, objasni mi zašto ti je prihvatljivo da zeleni napadaju (a možda i ti sam, to ne znam) ljude koje nose životinjsko krzno, i uništavaju njihovu imovinu, zašto ti je prihvatljivo da se brodovi onih koji izlovljavaju kitove i ostale vodozemce napadaju i nerjetko i oštećuju, a kada dođe u pitanje ljudska imovina i na kraju krajeva i ljudski život, zbog Vaše pasivnosti i vaših uvjerenja, osuđujete nekoga tko to pokušava zaštititi (kao što sam ja i pokušao i ostvario).
    Zašto se i vi u Vašim akcijama ne okrenete , kako si sam napisao, oruđem civiliziranih ljudi - sudskim tužbama, a ne radikalnim akcijama i zašto ta vaša zelena koja je svjesno riskirala ljudski život i imovinu radi bolesnog drveta nije svaki mjesec slala ekipe koje će to isto drvo i održavati, pa po potrebi i isjeći korjenje u zemlji, tako da do problema ni ne dođe?
    Jer što je ovako napravila - zamalo dobila batina (a ja svjesno prihvaćam posljedice svojih postupaka, pa bih tako i kaznu da sam ju i prebio), zamalo bila uvučena u sudsku tužbu u kojoj bi ona ispala kriva, jer bi ju njezin ured 100% ostavio na cjedilu (politika je politika), a više ni ne radi tamo (ne vjerujem da je zbog mog slučaja, niti ne znam zašto ali više ne radi)

    E pa ako mi uspiješ racionalno objasniti moja pitanja, ja ću je obećajem, pokušati pronaći i ispričati joj se za sve s moje strane, a ako ne uspiješ, mislim kako bi i ona a i svi zeleni trebali se ispričati meni!

    avatar

    13.03.2007. (09:24)    -   -   -   -  

  • Zoran Oštrić

    Angelius, nemaš ni najblažeg pojma o tome što su "zeleni", što i nije najveće zlo: gore je to, što spadaš među one ljude koji su svojeg neznanja blaženo nesvjesni, pa lupetaju kako im padne na pamet. Svoje neznanje smatraš za kriterij ("nije važno koja je, svi ste vi isti…" - s obzirom da su "svi isti" naravno ne moraš se truditi ništa naučiti).

    Ni s jednom našom članicom takvo huligansko ponašenje ne bi ti prošlo - branila bi se, pozvala pomoć, i naravno tužila te sudu (od nekih bi po prilici i sam pobrao batina).

    Tvoja pitanja nisu racionalna, jer unaprijed pretpostavljaš 90% odgovara. Zato i nema racionalnog odgovora.

    avatar

    16.03.2007. (22:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...