Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (34)

Marketing


  • šlagerpevač

    Ovu romansu nebu'm kvaril nepotrebnim komentarom.
    Ma, kurac nebu'm, tu ste se našli žvalit pizda vam strinina i kakva ti je to pedofilski poredak fotosa perverznjačino stara, sram te bilo!

    avatar

    08.03.2007. (17:31)    -   -   -   -  

  • cveba

    quote

    Ovu romansu nebu'm kvaril nepotrebnim komentarom.

    unquote

    Niti ja, nek ostane ..vergine... kao mladi dani sto bijahu.

    avatar

    08.03.2007. (19:49)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Šlager, vidim da si nastupao na Dori pa si još malo high, kaj ne! Mili, da te naučim čitati moje postove.
    Moji su postovi konceptualna umjetnost. Tu slika nije slučajno, niti je ilustracija teme! Slike su u višem, dijalektičkom odnosu s tekstom, i ne koristim ih pedagoški, eto zato jer privode vjeri bolje od 1000 riječi!
    Recimo, ovaj elementaran, mali post.
    Danas je Dan žena. O tome govori već naslov: 8.MART 2007.; sam naslov je neobičan, jer, nije riječ o komemoraciji, pa da dometnemo i godinu, već bi trebalo stajati tek: 8. mart, zar ne? (mart iz dva razloga: jer smo tako svikli, i, jer sam ja Nemanja.) Očito, ovo 2007. sugerira da tekst koji sljedi nije jednosmislen, nije samo ordinarna čestitka za Dan žena! I tako i jest: fotografija Helmuta Newtona, briljantna je koliko to samo Newton zna biti: upravo s te ambivalence! Jer, na fotografiji je predivna, respektabilna blondina, dapače zlatokosa djevojka zanosnih usana, grudiju, oblina...zapravo ako bolje pogledano: klasičan pin-up u nevjerojatnoj crvenoj haljini koja ima svoj zaseban, samostalan život, sugerirajući svojom teksturom nešto artificijelno, umjetno gotovo poput ljepote ove dame u izlogu noći (ili poput tipičnih pin-up fantazija kao u stihovima pjesme "ti si deo vojničkih snova"): ona je tu i sama izložila svoje grudi, neprirodno isturene u dekolteu dubokom kao pustinjakova misao, pa iako manjkaju idealtipski crveni ferali, stop-svjetla automobila u dnu kadra cijeloj ovoj inscenaciji daju touch kurvanjskog, dah neke kužne erotike, kao u uskim uličicama lučkih gradova gdje miriše na mošus, malariju, mak! Ona je nesumnjivo lijepa žena sumnjiva morala, kazano pozorničkom retorikom, ali upravo taj sumnjivi kurvnjski moral, na Dan žena, cijelu ovu stvar čini nevjerojatno uzbudljivom i životnom, štoviše romantičnom:
    Roxane, you don´t have to put on the red light
    those days are over.
    You don´t have to sell your body to the night...
    pjeva Sting djevojci u predivnoj ljubavnoj pjesmi posvećenoj kurvi!
    Those days are over, ali to ne mijenja prošlost, i ta prekrasna ljubavna pjesma posvećena kurvi učinila mi se nevjerojatno inspirativnim motivom za post posvećen Danu žena: na dnu svega ljudskog uvijek leži takva neka dvoznačnost, i zato ironija, kako je primjetio Kundera, i jest najviša odlika duboke, istinske umjetnosti, kakva je ova moja umjetnost spravljanja bloga!
    Budući da nisi sasvim lišen pameti i ukusa, već nagađaš u čemu je tvoja greška kad si briljantan portret mlade dame očitao kao pervertitsku provokaciju (nevjerojatno, ti si jedina osoba koja te čudesne fotografije vjerojatno nabolje portretistice djece na svijetu, Lorette Lux, doživljavaš erotski!): riječ je o tome da, upravo suprotno, cijeli post završava nesumnjivom, autentičnom, čistoćom, nevinošću i nježnošću:
    "...Bez sna, sklupčana oko jastuka
    poput djeteta;
    tvoja staromodna tirada –
    prepuna ljubavi, brza, nemilosrdna...".

    Vidiš kako je složen cijeli ovaj post: strašno kontroverzan, dvosmislen, ironičan, tužan, veseo, kužan, nježan, lažan kao make-up, svidljiv kao pin-up, i iskren i posredan, i ciničan i romantičan...nevjerojatno je ovako izvana gledajući kako ja to sve skupa tako lijepo aranžiram i složim da izgleda lako i, kako je Doktor Q kazao, uznemirujuće, a opet, ispot površine kojom klizne površno oko bujaju svijetovi i slojevi značenja i smisla koji se otkriva sve dublje i dublje sa svakim novim klikom! Poput Mozarta, da bih vama olakšao stvari, ja sam ih sebi morao maksimalno zakomplicirati (to je Mozartov prosede, kako ga on tumači), ali, to nije stvar moga izbora: to je moja misija. Za par godina, Šlager, ovaj će ti post sasvim drukčije izgledati, vidjet ćeš!

    avatar

    08.03.2007. (20:16)    -   -   -   -  

  • cveba

    ..of course that i's fine, for Christ's sake, one of the most genuine songs that had praised ladies in a long history of time...Well done Nemanja and a damn gooood choice, it takes some profound imagination and adoration, doesn't it ? Samo se nadam da ce ove budale namjernici ishta razumjeti, ma puca ti prsluk, ti si danas bio kavalir ( kojega se nas prijatel marcel nikako ne bi zastidio ) a to je meni, naprimjer, jako vazno.

    avatar

    08.03.2007. (20:50)    -   -   -   -  

  • njetocka

    Ja bih još samo dodala da je riječ o tangu i usporedila pogled djevojčice i Claudije. Vrlo lijepo. Na pamet mi pada odgovor koji je playmate od the year (cca 1984) dala na pitanje što je za nju idealan muškarac. To je bio onaj koji "treats me like a lady and respects me like an equal."
    Kakva mudrost! Po tom je kriteriju ovo post idealnog muškarca.

    avatar

    08.03.2007. (21:30)    -   -   -   -  

  • cveba

    un tango istriano..un dolce tango..etc

    vidi pod :franci

    to je najbolji tango ikada skladan u nas, ostalo ti je..tlapnja :)

    avatar

    08.03.2007. (21:50)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    Nemanjo ne seri!
    Sting je stješnjen između dvije kič fotografije i ono na što me podsjeća njegova roksen je beskonačno nadrkavanje koje je izveo u pulskom amfiteatru tamo negdje 1997 godine koje je isto tako bilo kič.
    Pretvorba kurve u sveticu koja je opet ono što je i bila, kurva!
    Ako želiš svojim konceptima zbunjivrti pičkice ok, al' nemoj meni prodavati folove jer vidim utrobu prije nego rasporim tijelo i razotkrijem je.
    Ti se možeš opet kao i u mnogo puta do sada upustiti u zamorno rasčlanjivanje ovih mojih rečenica i beskonačno nadrkavanje jer se tvoj način diskusije svodi uvijek na jedno te isto zamaranje protivnika gomilom bespredmetnog i beskorisno kompliciranog teksta.
    Imaš kondicije po tom pitanju, svaka čast, al' nemoj više tako, govori bre srpski da te ceo svet razume: "kratko, jasno, otvoreno i direktno, bez nepotrebnih termina i bjesne dijalektike."
    Svi mi koji pratimo tvoj blog znamo da si pametan ali čemu uvijek i nanovo moraš dokazivati svoju superiornost?
    Čemu?
    'Oće li ti "kruna" s glave pasti ili će ti se probava pokvarit' ako jednom, samo jednom, budeš svima jasan a ne samo sebi?

    avatar

    09.03.2007. (01:00)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Čuj, vidim da i po drugim blogovima šiziš, pa si tako bezrazložno napao i Pooku, ali, stari, ne mogu ti dopustiti da sereš bez veze samo zato jer si strašno nervozan. I ja se nerviram ovih dana pa nikome ne jebem mater bez ikakva razloga. Najprije, koji ti kurac znaš o fotografiji? Jer, ako Newtona nazivaš kičerom, onda o fotografiji nemaš ni elementarnog pojma. A Lorettu Lux povezati s kičem može samo slijep čovjek. Potom, vidim da ti i Sting ide nakurac, jer je Roksen beskonačno nadrkavanja! Sve u svemu, jako si znervan, i sad su krivi svi na svijetu. E, jebiga, friend, daj lezi, pa se sutra čujemo!
    Konačno, vidim da se moj metod sastoji od beskonačnog nadrkavanja ( sad već i ja drkam, je li!), pa bih ti savjetovao da zaista ponovo odeš do Like, jer ti se pogoršalo: vidiš da te svi živciraju i da odjednom, samo obnoć, sam sebi skačeš u trbuh: ono što si pisao na vlastitom blogu prije par dana, sad odjednom biva irelevantno, i sve je ovo samo još jedna moja podvala kako bi se tebe provociralo, zajebavalo i živciralo, a ostalima dokazala superiornost! Čuj, Šlager, nema to veze ni s čim: boli mene kurac za najtecanja u pišanju u dalj, i zaista nemam nikakvu namjeru pisati krnjim rečenicama samo zato jer puše jugo. Kao što vidiš, post je bio razumljiv svima samo ne tebi, i ne znam koji bi kurac onda morao mijenjati!
    Jebote, što si ti nastran tip: odjedom ti nešto ide na živce i cijeli ti je svijet kriv!
    Klikni rađe tamo gore na Loretta Lux, pa razgledaj malo njene radove. Svidjet će ti se.
    A što se tiče jednostavnosti i kompliciranosti, evo dva primjera: baš sam kod Pooke upisao jednostavnu formulu E=mc2; vidiš kako je kratka i jednostavna, a ni ti ni ja kurca tu zapravo ne kužimo! Ili recimo Kant, o kojemu smo Pooka i ja nedavno govorili: Kako su mogući sintetički sudivi a priori?, pita se on vrlo jednostavno i kratko, a opet tebi vjerojatno sasvim nerazumljivo. I što sad? Da nije i on drkađija?

    avatar

    09.03.2007. (01:33)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    I još nešto, Šlager: Otkud ti ta naivna i optimistična ideja da je meni bezostatno prezentan i jasan smisao mojih postova? Čovječe, pa riječ je o umjetnosti! Pa kao da je Leonardo znao zašto je Mona Lisa genijalna slika? Ili misliš da bi Shakespeare znao objasniti 'Hamleta' jednom za svagda, jednostavnim riječima? Dragi, umjetnost nema jednoznačno i konačno riješenje. Ona nije znak koji ima nedvosmisleno značenje. Ona je kao simbol, neiscrpna, poput oblaka podložna nebrojenim viđenjima i kao Apostol sve za sve ljude! Poe koji tumači Gavrana samo je jedan, nimalo povlašten, od tumača te genijalne pjesme.
    Tako je i s mojim postovima: otkud bih ja mogao znati njihov najdublji i konačni smisao!
    Konačno, bezdan nema dna!

    avatar

    09.03.2007. (01:42)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    He, he, he...
    kako je tebe lako povuć' za jezik!
    Vrijeme je da ponovno polupaš ogledala ako to već nisi učinio za života.
    Otišao si u grandioznost! O, silni Nemanjo!
    I daj malo obrati pozornost sa kojim ti se nickom obraćam.
    Ok?
    E=mc2 je formula koja govori o energiji i njenom odnosu prema masi i nekom "imaginarnom" ubrzanju i nju je nemoguće empirijski dokazati tako da je ta priča dvojbena i vrlo kompleksna.
    Nemoj mješati matematičke formule koje u sebi sadrže pojmove koji su vrlo kompleksni sa trkeljanjem na blogu niti se uspoređivati sa Leonardom i Šekspirom jer ti tipovi su bili malo drugačijeg kova i od tebe i od mene.
    Na kraju krajeva zašto vas nebih malo potaknuo kad ste tako tulavi!

    avatar

    09.03.2007. (09:16)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Šlager: Kad jebeš po tavanu a to ima duha, uživamo u tome! Kad te uhvati huja pa pričaš pizdarije kao sada, onda su to irelevantne uvrede. Ti naprosto imaš intermezza u kojima gubiš obrise realnosti, i onda opasku o Leonardu uzmeš zdravo za gotovo, popizdiš na nju, i mrtav je hladan komentiraš kao smrtno ozbiljnu rečenicu!
    Šlager, stari druže, ajmo resetirati sistem. Sve je OK, i sve pet samo A6!
    Samo ti tu meni budi, zajebavaj se i dalje i k'o bog. Niš ja ne velim. Još si ti mila majka obzirom na povijest bolesti. Ne zajebavam se, ozbiljno mislim. :)))
    (A što se tiče formule, cjelokupna fizika subatomskih čestica nije provjerljiva u smislu devetnaestostoljetne paradigme demonstracijske, egzaktne znanosti. Obično se, doduše sasvim neznanstveneo, navodi Heisenberg i njegov postulat involviranosti subjekta u sam opit; Hiesenberg je nešto drugo kazao, ali, nije to važno, o tome bi nam više mogao govoriti Vikkor, kad bi navratio na blog. Ono što je ovdje presudno nije čak ni točnost te formule: ono što sam kazao, ponovit ću, jest da unatoč elegantnoj jednostavnosti toga iskaza mi zapravo uopće ne razumijemo logiku koja ja dovela do te jasnoće i pregnantnosti. Eto, to je to, moj Šlager. Kuiš sad? I ja sam govorio o logici nastanka ovoga bloga, a to što su kolege Leonardo i Shakespeare nešto tržišno uspješniji, to je samo privremena moda. Uostalom, još sam ja mlad, imam ja vremena!)

    avatar

    09.03.2007. (12:00)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    I da, kakva je to spika sa tom dorom?
    Čuo sam da se pojavila neka pjesma pod nazivom šlagerpevač ili izvođač.
    Dali mi itko može pomoći i objasniti o čemu se radi?

    avatar

    09.03.2007. (12:01)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Šlagač, nemaš sreće! Znaš li kako se zove band koji je izvodio pjesmu 'Šlager pjevač' na ovogodišnjoj Dori?
    The Sick Swing Orchestra!
    Evo što dečkeci vele o sebi, pa ih zamoli da te uzmu za frontmana, ili ih jednostavno tuži!
    Band je nastao u Zagrebu krajem 1999. godine i to s idejom da svoju ljubav prema izvedbama swinga, dixie-ja, bluesa i tradicionalnih jazz standarda prenesu i na publiku.
    Na samom početku band djeluje kao kvartet te se naziva Sick Swing. U takvom sastavu, često nastupaju po Hrvatskoj, Austriji i Italiji. Nakon niza koncerata proširuju repertoar, a samim time raste i broj članova grupe, što uvjetuje promjenu imena u The Sick Swing Orchestra.
    Od sredine 2000. godine benda djeluje u sljedećem sastavu:
    1. Ante Žužul - Jabuka / Vokal /
    2. Krešimir Tomić - Bonzo / Gitara i Banjo /
    3. Mario Žuvela / Kontrabas /
    4. Berislav Gavranić / Klarinet /
    5. Dinko Stipaničev / Tenor saksofon /
    6. Josip Tocilj / Klavir /
    7. Miroslav Lehpamer / Bubanj /
    8. Mario Šincek / Trombon /
    9. Antonio Geček / Truba /
    10. Rista Ibrić /Violina/
    Godine 2005. potpisuju svoj prvi diskografski ugovor i to za Aquarius records, koji iste godine objavljuje njihov debitantski album "Bolesno, bolesno" sa kojeg se pojavilo nekoliko singlova: "Tvrdo meko", "Aći ći karabi", "Zrno svjetlosti"....
    Ono što ovaj band čini drugačijim od drugih su nastupi, najkraće rečeno, teško je pronaći band koji uz odlično sviračko umijeće može stvoriti i toliko pozitivne energije da na noge podigne publiku od 7 do 77g.

    avatar

    09.03.2007. (12:18)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    Da, nisam bio lenj pa sam malo potraži o po interneteu našao te podatke i čuo dio pjesme koju su servirali na Dori.
    Uvredljivo je loša!
    Morat ću da konzultiram Dragana Nikolića dali da podignemo tužbu!
    Šlagerpevač - lik i delo se ne smije ničim i nigdje okaljati!
    Polupat ću im instrumente na prvom koncertu!

    avatar

    09.03.2007. (12:36)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Šlager, to je demode! Mislit će da si nekakav finski metalac. Pa tko više krši Fendera na bini, tko zavija gitaru u Marshala - valjda samo u Grubišnom Polju, i to na probama u štaglju, a ne na koncertu u DVD Sv. Franjo Ksaverski.
    Ti se popni na stage i odrecitiraj im Hasanaginicu, to bi bio statement.
    Čuj, Šlager, odi molim te lijepo do Pooke i pogledaj slučaj: Budalačobanin.
    Molim te da kolegu uzmeš u obradu.
    Hvala!

    avatar

    09.03.2007. (13:06)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Šlager, idem ja sad u grad na par sati. Molim te čuvaj blog kao svoj. Tebi ne trebam objašnjavati što to znači.

    avatar

    09.03.2007. (13:07)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    Jebi ga, odoh i ja uskoro.
    Načeo sam dete "sreće".

    avatar

    09.03.2007. (13:39)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    I da,
    (A što se tiče formule, cjelokupna fizika subatomskih čestica nije provjerljiva u smislu devetnaestostoljetne paradigme demonstracijske, egzaktne znanosti. Obično se, doduše sasvim neznanstveneo, navodi Heisenberg i njegov postulat involviranosti subjekta u sam opit; Hiesenberg je nešto drugo kazao, ali, nije to važno, o tome bi nam više mogao govoriti Vikkor, kad bi navratio na blog. Ono što je ovdje presudno nije čak ni točnost te formule: ono što sam kazao, ponovit ću, jest da unatoč elegantnoj jednostavnosti toga iskaza mi zapravo uopće ne razumijemo logiku koja ja dovela do te jasnoće i pregnantnosti. Eto, to je to, moj Šlager. Kuiš sad? I ja sam govorio o logici nastanka ovoga bloga, a to što su kolege Leonardo i Shakespeare nešto tržišno uspješniji, to je samo privremena moda. Uostalom, još sam ja mlad, imam ja vremena!)
    Nemoj ti meni, ko ja imam dijagnozu pa mi se može oprostit', da se ja izražavam poput tebe, nikada ne bih izašao iz ludnice a izišao sam skoro 30 puta van zatvorenih odjela gdje sam bio vezan za krevet i u rešetkama.
    Ti ko da imaš 50 čvorova u glavi od kojih svaki ima 30 beskonačnih petlji unutar sebe, daj malo razvuzlaj pa ne moraju svi uvijek i iznova saznavati koliko si načitan.
    Jebo te patak, da te jebo!

    avatar

    09.03.2007. (14:07)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Ostavi ti patka na miru, jesi li čuo!
    Čuj, Šlagerone, ja tebi ostavim ključ kuće, koliko imam povjerenja u tebe, a ti meni počneš razmještati namještaj! E, nabijemtenakurac.
    Ne brini pijatelju, ne govorim ja tebi da si ti udlu pa ti se može oprostiti, nego veliim da si malo tanjih živaca pa ti se ne čitaju poduži tekstovi. I to je sve. Ja ću onda uskoro početi pisati dajdžest-verzije za tebe i škvadricu, pa će sve biti u najboljem redu.
    I daj više razvuzlaj barem jedan od tih čvorova s 30 petlji: ne pišem ja da bih bilo koga fascinirao. Mene to Looney zabavlja, prijatelju!
    Da se to izražavaš poput mene svaki bi dan izašao iz ludnice, i podvornik bi te pozdravio: Doviđenja, gospod doktor, servus, servus! Kaj ni tak'?
    Vidim da si danas usamljeni val, ronin, samuraj bez gospodara.

    avatar

    09.03.2007. (16:58)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    Sad me gospodarica srca mog tako lijepo odradila da sam ko čedo!
    Reci, što ima kod tebe golema nesrećo?

    Da, naravno da bi te tako pozdravljali podvornici, samo bi kad prođeš za tobom šaputali:
    "To ti je onaj koji si je ufuro da je doktor!"
    "Aaa, to je taj? Izgleda tak pametno."
    "Da, izgleda.
    To ti je zato kaj je jako težak "slučaj"!"
    "Aha! Vidiš a ko bi reko',
    nekako mi se čini poznat.
    Jel on bio mršaviji prije?"
    "Je, je sad je malo otek'o od ljekova, znaš on ti je prije bio...(ššš, ššš)"
    "Ma nemoj?
    Zar zbilja?
    Jadan čovjek!"
    "Da, baš! Pred njim je bila karijera vjerovali su neko vrijeme da je genije a na kraju su mu samo lijekovi mogli pomoć."
    "Jadan!"
    "Jadan!"
    "Sredili su mu sve da i dalje misli da je genije, doktor je rekao da bi saznanje moglo da ga košta katatonije"
    "Odonda ga svi zovemo doktore ili profesore."
    "A, zato je to tako!"
    "Da, da, dali su mu čak i ordinaciju na korištenje stalno nešto "važno" piše na kompjutor i posjećuju ga doktori odasvakud jer je jako zanimljiv slučaj!"
    "Ma, nemoj! Ko mu je sve to sredio? Pa to košta!?"
    "On zna vrlo važne ljude iz politike!" lagani odarac laktom u jetru i mig oka.
    "Kužiš?"
    "Aha! Kuuužim!" mig oka
    Zavjesa se spušta predstava je završena.

    the end

    Još jedan "genije" završio onkraj brave.

    avatar

    09.03.2007. (19:16)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Ha, ha, izvrstan dramolet! Vidim da si razdražljiv. Opet si bez terapije. Par dana se držiš lijekova, i čim ti je bolje počneš brljati.
    Šlager, pacijenti ne rade kao podvornici.

    avatar

    09.03.2007. (19:35)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    U ludarama u kojima sam bio uopće ne postoje podvornici ovo bi mogao biti razgovor između podvornika i pacijenta u "boljem" stanju.

    Evo ti čin drugi.
    Zavjesa se otvara.

    "Poštovanje prof. Nemanja, kako ste danas!"
    "Dobro, dobro!" uz kašalj odlazi niz hodnik
    "Koji je ovo kurac?"
    "Na što misliš?"
    "Pa na ovo sranje, da se pacijent šeta okolo u bijeloj kuti i da ga oslovljavamo sa profesore!?"
    "Jebi ga, dr Cvetnić smatra da je to jedini način!"
    "Ma boli me kurac što dr. Cvetnić misli, kad sam prvi put došao na odjel stvarno sam pomislio da je neki kurac, ravnatelj ili nešto slično!"
    "Jebi ga, što manje znaš o tome to bolje!"
    "Kako to misliš? Pa odjel je prebukiran a ta budala ima svoju sobu sa kompjuterom koja mu je opremljana bolje od moje ordinacije!"
    "Šef odjela radi intezivno na njegovom slučaju i u slobodno vrijeme."
    "Ne seri! Koji kurac s njim ima raditi pa frajer je lud ko šojka!"
    "On ga promatra!"
    "Tu sam već dvije godine i ništa se ne mijenja, koji ga kurac ima više promatrati pa frajera treba raspakirati, ovako problem samo postaje veći!"
    "Gle, tip ima osobit oblik narcističkog poremećaja sa kompulzivno opsesivnim sranjima u komorbiditetu, navodno bolnica profitira na njegovoj "njezi"!"
    "Ma zajebi spiku, tip će otići totalno u kurac, šetao okolo sa stetoskopom pa ovo je psihijatrija! Nismo u jebenom holivudu!"
    "dr. Cvetnić je odgovoran i on će snositi posljedice! Navodno je tip "teški" filozof a znaš kako Cvetnić voli ta sranja, raspravljaju o nekim "pitanjima" satima."
    "Kakvim jebenim "pitanjima"?"
    "Uvatili su se filozofske rasprave sa elementima fizike. Načuo sam da žele završiti Ajnšajnovu teoriju svega!"
    "Taj, hoće definirati postojanje svega u ludnici!"
    "Da!" Veli stariji kolega mlađem.
    "Navodno su postavili i formulu!" doda
    "Ma, nemoj me jebat! I koja je ta?"
    "Šta?"
    "Pa, formula!?"
    "A, to!"
    "Pazi sad!
    Formula glasi: "nula=beskonačno"!"
    "Ma nemoj me jebat, jel ti to meni ozbiljno govoriš?"
    "Najozbiljnije!"
    "Do nedavno mi je palo tu i tamo na pamet da bih trebao otići.
    Sad sam siguran da je vrijeme da odem!"

    Scena se zamrači.

    avatar

    09.03.2007. (21:55)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    Pas mater, složio sam ti još jedan al ošo u PM.
    Moram do videoteke vratiti DVD-e pa ću ga ponovno napisati.

    avatar

    09.03.2007. (22:19)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    Čin drugi.

    "Poštovanje, prof. Nemanja, kako ste?"
    "Dobro, dobro..!" odmrmlja si u bradu i pođe niz hodnik.
    "Popizdit ću zbog ovog sranja!"
    "Koji ti je?"
    "Pa to da moramo pacijenta oslovljavati sa profesore i da se šeta u bijeloj kuti po odjelu!"
    "Ma pusti to!"
    "Neću pustit', kad sam došao tu, zbilja sam pomislio da je neki kurac, ravnatelj ili takvo što! Ispao sam totalna budala još mi je neugodno kad se sjetim."
    "Što manje misliš o tome to bolje. On je pacijent dr. Cvetnića i njegov problem."
    "Ma kurac je njegov problem kad svi moramo glumit' budale!"
    "Gle, "viši" su interesi u pitanju i nemoj time razbijati glavu!"
    "Koji jebeni "viši" interesi, oslovljavam ga sa profesore, ima sobu opremljenu bolje od moje ordinacije. Pa ko je ovdje lud, zaboga!"
    "Čovjek ima specifičan oblik narcističkog poremećaja u komorbiditetu sa kompulzivno opsesivnim sranjima, ne ide to sam tak!"
    "Ma boli me kurac, odjel je prebukiran a ova budala šeta naokolo sa jebenim stetoskopom, pa ovo je psihijatrija! Nismo u jebenom Holivudu!"
    "Bolnica ima koristi od toga, sve je to plaćeno."
    "Dobro, ali što sa tim čovjekom ovako će biti još u većem kurcu!"
    "On je na promatranju!"
    "Kojem jebenom promatranju, već dvije godine je ista spika!"
    "dr. Cvetnić voli s njim "raditi"!"
    "Kako to misliš "raditi"?"
    "Tip je nekakav "teški" filozof pa dr. Cvetnić voli s njim razgovarati, znaš koliko voli ta sranja."
    "Dobro to, ali što je sa ostalim njegovim pacijentima?"
    "On s njim razgovara u slobodno vrijeme."
    "O čemu? Molim te lijepo, daj mi to objasni!? O čemu?"
    "Navodno pokušavaju završiti Ajnštajnovu teoriju o svemu!"
    "Nemoj me jebat da dr. Cvetnić sa pacijentom u ludari pokušava složiti teoriju svega!"
    "Navodno imaju i formulu!"
    "Ma, hajde i koja je ta?"
    "Šta?"
    "Pa formula?"
    "Ah to! Nula=beskonačno."
    "Ti mene jebeš?"
    "Ne!"
    "Palo mi je tu i tamo na pamet da bih trebao otići, ali sad sam siguran da je vrijeme da odem."

    Scena se zamrači

    avatar

    09.03.2007. (23:35)    -   -   -   -  

  • pooka

    kurvu će vam zgaziti auto, ne zna gdje udara, spopada je u valovima ili je tuče u glavu česticom, mora jedno jače ako drugo neće, i nema to veze, Heisenberg je Bohra nagovarao da naprave atomsku bombu Hitleru, ali ostalo je neodređeno iako vam je auto udario kurvu i samim tim više nije kurva promatrani objekt autom nego zgažena kurva autom koju sad možemo promatrati atomskom bombom koja će sigurno kurvu pri promatranju pretvoriti u četvrto agregatno stanje. kurva u četvrtom agregatnom stanju.

    avatar

    09.03.2007. (23:55)    -   -   -   -  

učitavam...