Komentari

seamaiden.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • Gospodarica lažova

    Disfunkcionalnost? Lol :))
    Oprosti, ali ovo sa sisama mi je smješno. So what, budi sretna što ne moraš nositi grudnjak Pa to je super. Barem ne moraš trošiti pare na to. A ne kao neki koji moraju imati sve moguće boje grudnjaka ;))
    Što se tiče škrtosti vlastitih roditelja... To nemrem suosjećati. Dobivam 250 kuna tjedno, a kupuju mi što god hoću... Jebi ga. No, znam o vlastitoj škrtosti.. I kad dobijem 500 kuna za hlače, radije ću kupiti one od 200 i uz to još 3-4 majice, nego samo jedne hlače... jebi ga. No, uvijek ću potrošiti lovu...

    * Da, ok, postoji i dan muškaraca i dan očeva, ali za to nitko ne zna, niti itko obrača preveliku pozornost na to... Dok žene dobivaju svu pažnju ovoga svijeta. ;) Ma, da pišem i preko tjedna postove, bila bih vam dosadna. Bolje je ovako. ;) Nego, na koje slike misliš da ih stavljam pa brišem? Ako misliš na vlastite, objašnjenje slijedi... Naime, nemam problema s tim da vi, koji me čitate, znate kako izgledam. Ali ipak ne želim da naiđe netko od ljudi koji me poznaju i shvate da je blog baš MOJ. Ne želim da se neki od njih prepoznaju u postovima. ;)

    avatar

    09.03.2007. (15:30)    -   -   -   -  

  • somnus_

    slučajno naletih,al zakon post:) mislim pogotovu ono za sise,he he ti si bar nešto imala prije a ja...:( :)nema beda,a čuj život je jeben,ja jedva čekam kad ću bit netko i nešto i slobodna(!) i nikom se neću opravdavat i dat ću i 500kn za hlače koje mi se sviđaju(ak budem imala)! a ne ovako...a eto a kad imam love brzo spičkam na svakakva sranja(al uživam), kao da neće doć vrijeme kad će mi trebati.ništ,eto,suosječam na dva polja:)i sritno u pon.

    avatar

    09.03.2007. (21:19)    -   -   -   -  

  • ....:::::DaRk AnGeL:::::....

    znam kako ti je...to s traženjem grudnjaka..imam sličan problem..hehe..
    dobro pa moji nisu takvi...sretno u ponedeljak...

    avatar

    10.03.2007. (20:02)    -   -   -   -  

  • ...Prokleta

    nemoj ce blinut....ta mi nici leko da ti kupim onu malu tolbicu ;) pusam te

    avatar

    10.03.2007. (22:24)    -   -   -   -  

  • galatea

    Očito o još sličnije nego što smo mislile,hehe. *bra thing* ->dough... Drago mi je što si sada bolje!! Mogle bi se uskoro vidjeti. Pusek

    avatar

    10.03.2007. (22:30)    -   -   -   -  

  • *Achtung Baby

    samo da se ispričam što zadnje vrijeme ne komentiram puno, malo...erm, puno boli.
    svašta.

    ... tu sam negdje. drž mi se ti :)

    avatar

    10.03.2007. (22:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...