Komentari

t00nkec.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • tonka :)

    ovih zdanjih nekoliko rečenica teksta...jako lijepo..:) sviđa mi se...a što se tiče onog kod mene..imaš pravo...nakraju ti koraci ti unište srce..

    avatar

    08.03.2007. (14:23)    -   -   -   -  

  • t0nkec

    da, uniste, zgaze i pregaze. je lijepe su to recenice, ne moje vec njezine......ko da ja ne znam kako je to...al nek joj bude!

    avatar

    08.03.2007. (14:30)    -   -   -   -  

  • gay cura

    Stvarno su preljepe ovih zadnjih par recenica.... Da strasno je to kada mislis da si otisla naprijed, da si ju bar zaboravila, ako nisi preboljela, a onda samo njen jedan poziv ili susret s njom i sve pada u vodu... Vratis se 5 koraka u nazad i ponovno nakon toga ostaje ti samo nada da ce se mozda nesto promjeniti i da ce sve biti ok..

    A sjebana je ta ljubav...

    Pozdrav!

    avatar

    08.03.2007. (15:32)    -   -   -   -  

  • Ana V. (nešto kao sadašnj

    ona je kao nesto poput moje sadasnje samo sto ja nisam bas sigurna...uglavnom...
    Da, da, da... Ako ti nisi sigurna, onda nitko nije!Samo se ti grli, dodiruj,kad već toliko žudiš za tim... šta god već radiš s 43kg kostiju i mesa, bez mozga! I daj već jednom smisli neku svoju pjesmu nemoj krast tuđe osjećaje... pa tako ni moje! U libar svojih dugova upiši mene jer odavno te kupujem onim što si htjela čuti. Još te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkoriječivo. Još uvijek mogu ti podvaliti... ljubav! To samo dokazuje koliko te boli kurac za sve kad to već šalješ ljudima koje navodno voliš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    08.03.2007. (16:13)    -   -   -   -  

  • Žena

    Sretan ti Dan žena!
    lijepi pozdrav

    avatar

    08.03.2007. (16:16)    -   -   -   -  

  • Principessa

    Sretno ti!
    Nemoj se previše uzbuđivati...
    lijepi pozdrav

    avatar

    08.03.2007. (16:16)    -   -   -   -  

  • t0nkec

    ...Ana V. (nesto kao sadasnja)....a gle sreco, ti znas sto i kako ja osjecam, kako razmisljam i sto zelim. ajd ne seruckaj za "43 kg" i kad smo kod toga ona ima svoje ime, i znas da je ljubomora tu suvisna. kao 1.ona nece biti sa mnom, 2. ja sam s tobom (koliko me pamcenje sluzi), i 3. ne govori moja bivsa meni kako ce se boriti za mene i ne salje mi onakve stvari kao tebi Petra. jesam ja ijednom prigovorila-ne!! zato ne seri i ne dizi mi zivac. hvala. dalje, svoje pjesme cu ponovo pisati kad osjetim potrebu tako da one imaju neku umjetnicku vrijednost ( svi koji su citali blog znaju to od prije i znaju o cemu govorim) a do tada cu "krasti" tude stihove...samo mi nije jasno kad sam ja to ukrala tvoje osjecaje i stavila ih na blog??? ovo zadnje uopce necu komentirati jer nema veze s mozgom. jebala te ta ljubomora ana. ak imas sta reci mi u facu, skupi hrabrosti pa ostavi kad ti je tako lose!!!!!

    ....gay cura......sjebana i razjebana ljubav :)

    avatar

    08.03.2007. (17:31)    -   -   -   -  

  • ...ive...

    hm... ono i čula sam kaj si pričala.... kaj to treba značit???? šta sam ja to pričala?? kolko se ja sjećam nisam nikaj loše pričala ak ti to misliš... aj pojasni....

    avatar

    08.03.2007. (20:10)    -   -   -   -  

  • ...ive...

    e i drago mi je da ti se sviđa ono....
    identično se ja osjećam... zato je i ispremješano sve ono... one riječi i stihići...
    tak se osjećaš kad ti neko koga voliš i ti bi dao za njega sve pokaze da mu je stalo ali an očito krivi način...
    e živote moj...

    avatar

    08.03.2007. (20:17)    -   -   -   -  

  • t0nkec

    .....ive....a ono da si kao u iv-u il tak negdje dosla franki i pocela pricat jel ti znas da tebe tonka voli....bla, bla, bla.....a ne trebas ti to njoj govoriti, zna ona

    avatar

    08.03.2007. (20:18)    -   -   -   -  

  • ...ive...

    e tonka moja ne bi išlo.... ja sam franki čestitala sam rođendan i poslije je više nisam ni vidjela jer smo neku zensku otrijeznivali tam kod placa i poslje sam sam došla do iva i nisam ni bila 5 min tam jer me brat vozio doma...
    i mislim ne bi joj ja to isla pričat... ak je voliš sama ćeš joj to reć a ne ko sam ja da bi to išla prenosti recimo...

    avatar

    08.03.2007. (20:27)    -   -   -   -  

  • t0nkec

    ....ive...franka je tako rekla

    avatar

    08.03.2007. (20:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...