Komentari

svezazdravlje.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • piplica

    No, no, nema vremena za očajavanje, idemo dalje. Na dijeti ti je to tako najbolje, kao kad voziš bicikl, padneš, digneš se i nastavljaš dalje. Bit će sve dobro, nema razloga da ne bude!
    Ajme kakve ćemo badiće kupovati u svibnju...

    avatar

    07.03.2007. (23:04)    -   -   -   -  

  • bodom123

    Da se radi o meni, dijeta bi bila prekinuta hrpom bajadera, pa još malo, pa još malo, dok mi ne pozli!! Dakle, moglo je biti i gore... U stvari, ovo što si navela ni ne smatram greškom! Sretno u nastavku!!!

    avatar

    08.03.2007. (01:29)    -   -   -   -  

  • mamamiaaaaaa

    ej malena..ma uspjet ćeš ti meni odvježbat sve kaj si zacrtaš..sam glavu gore i sve će bit super....evo ja trčim već drugi tjedan...trčala am svaki dan...al sam imala nedjeljom time out..jer od preforsiranja nikaj nema :S :S uživaj u trčanju i vježbanju i zamišljaj kako ćeš bit zadovoljna sa sobom nakon odvježbanog..a inache...preporučam ti recimo da se rađe izmjeriš..naći opseg bokova..natkoljenice...trvuha..i ostalo..i onda će ti sentimetri pokazati kaj gubiš..jer vaga ne bi trebala pošto su mišići duplo teži..vjeruj mi...u tjedan dana uz redovite trbušnjake..svaku večer imala sam 2-3 cm manje u trbuhu :) :) držim ti fige :) srechitza.bloger.hr

    avatar

    08.03.2007. (11:05)    -   -   -   -  

  • sve za zdravlje

    @piplica: ee, snimila sam vec jedan badic za ovo ljeto...samo je pitanje veličine koja će mi trebati i dal cu ga nositi u skrivenoj uvalici ili na plaži na kojoj ima ljudi :).

    @hell: imala sam i ja slicnih trenutaka, doduse ne s bajaderom, i ne bas dok mi ne bude slabo...ali skoro.

    @mamamiaaaaaa
    : bas napisem post sa mjerama i vidim tvoj komentar :). nikako da uzmem taj metar u ruke, ali navecer sam se odvazila i izmjerila se. a, bas da vidim hoce li se na tom planu nesto mijenjati...mozda bi bilo bolje da sam se ujutro izmjerila, al ne vjerumjem da bi bila neka razlika

    avatar

    08.03.2007. (12:11)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...