Komentari

vaseljena.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • šlagerpevač

    Joj gospon kak ste vi romantični.
    Nisam imao živaca čitati tekst ali vidim tak' lijepe fotose.
    Mogu li vam, ako se ikada sretnemo, utaknuti ružu u šupak!
    Evo, obećajem da ću odstraniti trnje vlastitim zubima.
    Lepo prosim, kisti hant, etc.

    avatar

    08.03.2007. (11:46)    -   -   -   -  

  • njetocka

    šlager je ljubomoran na curke.

    avatar

    08.03.2007. (12:14)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    Da, voleo bih da imam pičku ko krava!

    avatar

    08.03.2007. (12:35)    -   -   -   -  

  • njetocka

    Ne, nego nežnu dušu, samo se sramiš priznati.

    avatar

    08.03.2007. (12:40)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    Imam mali poklončić za tebe na svom blogu!

    avatar

    08.03.2007. (12:50)    -   -   -   -  

  • njetocka

    jedan nula za šlagerpevača. fair is only fair.

    avatar

    08.03.2007. (13:57)    -   -   -   -  

  • šlagerpevač

    Moj naklon, mlada damo!

    avatar

    08.03.2007. (14:24)    -   -   -   -  

  • cveba

    ..z orhidejom mam vu zapuchak !

    avatar

    08.03.2007. (16:32)    -   -   -   -  

  • pooka

    ja volim frezije... žute frezije, samo one onako luđački mirišu... malo je 'tacky'... to sa frezijama, morao sam gledati 'Vrag nosi Pradu' pa ih je ona luda žena javno prozvala užasnim... ali jebe mi se, meni žute frezije najljepši miris i cvijet... dobro cvijet... ima onih poljskih koje pogledaš sa povečalom pa im uvidiš svu veličanstvenost... je li tko kad pogledao jelenka (kukca) sa povečalom... e to je 'dizajn', a ne Pininfarina i ostale njuške... crno, sjajno, tekstura svemira i kontrast sada i nikada...

    avatar

    09.03.2007. (00:10)    -   -   -   -  

  • vertebrata

    "Braćo, ljiljani tužni, za ljepotom čeznem " kaže Paul Valery u Narcisu. A ja? Ne znam, nikad nisam secirao prirodu na lijepo i manje lijepo. Od istog smo tkanja saktani. Možeš samo pasti na koljena i mantrati "Om mani padme hum". A cvijeće? - mene je svaki cvijet podsjećao samo na nju. U svakom cvijetu se nalazila. I od svakog cvijeta je uzela nešto za sebe. Svakom je davala značenje. I sad kad je otišla, cvijeće postaje mrtva priroda, i ne daje više nikakvu kozmičku svrhu mojoj interpretaciji stvarnosti. Uzela je ime ruži a trnje ostavila. Iako mi sama ruža impregnira sliku predskazanja apokalipse Erosa i svega što se iz njega rađa. Radije uzimam vlati trave, više kao biljeg pomirljivosti ( kako sa fenomenalnim tako i noumenalnim svijetom) nego kao sliku uzvišene kreposti ove pustinje realnosti (pokoj mu duši).

    avatar

    09.03.2007. (03:23)    -   -   -   -  

  • vertebrata

    "Braćo, ljiljani tužni, za ljepotom čeznem " kaže Paul Valery u Narcisu. A ja? Ne znam, nikad nisam secirao prirodu na lijepo i manje lijepo. Od istog smo tkanja satkani. Možeš samo pasti na koljena i mantrati "Om mani padme hum". A cvijeće? - mene je svaki cvijet podsjećao samo na nju. U svakom cvijetu se nalazila. I od svakog cvijeta je uzela nešto za sebe. Svakom je davala značenje. I sad kad je otišla, cvijeće postaje mrtva priroda, i ne daje više nikakvu kozmičku svrhu mojoj interpretaciji stvarnosti. Uzela je ime ruži a trnje ostavila. Iako mi sama ruža impregnira sliku predskazanja apokalipse Erosa i svega što se iz njega rađa. Radije uzimam vlati trave, više kao biljeg pomirljivosti ( kako sa fenomenalnim tako i noumenalnim svijetom) nego kao sliku uzvišene kreposti ove pustinje realnosti (pokoj mu duši).

    avatar

    09.03.2007. (03:26)    -   -   -   -  

  • NEMANJA

    Vertebrata, otkud si kopipejstao onaj Pookin odlomak: "Mozak mi je u stanju koje evolucija nije za njega predvidjela, sinaptičke pukotine su mi carstvo obilja. Selektivni inhibitori ponovne pohrane serotonina, selektivni inhibitori ponovne pohrane noradrenalina, birani benzodiazepini... serotonin i noradrenalin, zarobljeni između mojih neurona, lupaju uporno sve dok ih receptori ne prihvate, gurajući moje mentalno stanje iznad one uobičajene, rijetko dostižne razine, kemijski inducirane emocionalne nagrade. Lagano otvoreni ionski kanali, kontrolirani GABA receptorima pojačanim benzodiazepinskom naljepnicom, puštaju sasvim dovoljno iona klora da kontroliraju bilo kakav sinaptički prepad, bez obzira ima li taj ekscitacijski prepad svoje porijeklo u blokiranoj reuptake funkciji ili u nekoj, stvarnom situacijom pokrenutoj, emocionalnoj reakciji. Sve je pod kontrolom
    - A onda se događa ono što je daleko, daleko od bilo kakve mogućnosti da ikad bude objašnjeno nekim znanstvenim modelom standardnih operativnih procedura kemije moga mozga. Moj mozak, po građi jedinstven među ostalih, šest milijardi jedinstvenih mozgova na planeti, iskače iz stabilnog stanja periodične kemijske modifikacije i kumulativnim valom bezbrojnih i potpuno nepredvidljivih feed back neuronskih reakcija, gura mene u ono stanje, stanje samo jednom riječju spomenuto u svim uputstvima svih psihoaktivnih tvari koje sad tvore moju osobu... psihotičnu epizodu. (vertebrata 03.03.2007. 21:51)"

    avatar

    09.03.2007. (12:26)    -   -   -   -  

  • vertebrata

    from here, to eternity

    avatar

    09.03.2007. (13:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...