Komentari

redbarracuda.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • pokerdog

    Don't think you did anything wrong, well played. It appears to me, the villain will chase his flush to the river any day. Remember to buddy list him. I would have gone all-in on the turn, seeing that you'll be pot committed anyway.

    avatar

    08.03.2007. (06:15)    -   -   -   -  

  • Tomyna

    mislim da si odigrao super, jednostavno je taj tip ocito voljan ganjati draw-ove do kraja (pogotovo flush drawove) kao sto si i sam primjetio i ovog puta si izgubio ali drugi put ces dobiti kao sto i jesi. Pokerdog veli da si trebao otici all-in, i ja bih otisla, ali cisto sumnjam da bi to kod ovog ista promjenilo (mozda samo radi dramatic effecta jer je ovaj mozda tip kojeg bi se to dojmilo, i ne razmislja da ti i sa tih 5$ prakticki jesi all in) jer mi se cini da taj ili nema pojma sto je pot odd, ili obozava flush draw i nekad davno se zarekao da ce ganjati sve i jednog bez obzira koliko kostalo. Uza sve, nije cak ni imao jaki flush, jer bih se ja s njegovim kartama zapitala ima li ovaj drugi mozda Qâ™ Kâ™  ili nesto slicno, ali ovaj cini mi se igra samo svoje karte.

    avatar

    12.03.2007. (14:12)    -   -   -   -  

  • Tomyna

    ovi hijeroglifi su QsKs, simboli se ocito ne vide... Pozz

    avatar

    12.03.2007. (14:14)    -   -   -   -  

  • RedBarracuda

    @Tomyna - lol, i meni se cini da je ovakav lik vec davno prije reko sam sebi da jako voli suited karte i da su flushevi ono sto ce mu pomoci da zaradi... sudeci po onome kako igra ruke, on uopce ne razmislja... ali uopce....

    avatar

    13.03.2007. (10:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...