Komentari

natanervozis.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • posoljeni zrak

    Bijah sinoć. Bilo je kasno. Nisam mogla čitati ni misliti.. Sad vidim: već 3 posta u zakašnjenju... Vratim se, draga... Sada samo veliki pozdrav i želja: neka ti je dobar dan :))
    Pusa!

    avatar

    07.03.2007. (09:11)    -   -   -   -  

  • posoljeni zrak

    Evo, nisam odoljela.. Ovo sam pročitala...
    I meni se to događa. Ne ono što kao nisam naučila nego: odjednom vidim stvari koje bih željela napraviti a nikada si nisam uzela vremena jer... kažu da nema vremena za takvo što.. I ja sam si neke stvari dopustila koje do pred godinu dana ne bih mogla niti zamisliti, bilo zbog straha, bilo zbog jer-se-to-ne-radi, bilo.... I znaš što? Na kraju se osjećam tako dobro zbog toga. Kao što je pisalo na tvojoj majici "male radosti su cvjetovi u vrtu života". A što veliko i donosi život? Sve su to male stvari, male radosti (ponekad velike tuge, tako ih valjda osjećamo jer nismo stvoreni za žalost i patnju) koje daju smisao našem hodu. Pa, da.... Jučer sam to pisala jer me čekalo nešto što me veselilo. A vratih se u svakodnevicu veselija negoli sam otišla.. Misliš li da je to moguće...
    Velika pusa, draga moja :))

    avatar

    07.03.2007. (09:17)    -   -   -   -  

  • detalj

    dobro je zadržati sebe koji jesmo i okrenuti novu stranicu života. Lijep pozdrav!

    avatar

    07.03.2007. (09:29)    -   -   -   -  

  • Sanja ...

    Baš se ovih dana pitam ,čemu život, ako smo ga unaprijed isplanirali do zadnjeg detalja i prema tom planu ćemo živjeti idućih 30 godina...kome ćemo se žaliti što nismo npr. naučili talijanski i tko će nam biti kriv...treba sebi ugađati, a i ne bih htjela da dođe dan kada ću reći "žao mi je što nisam..."

    avatar

    07.03.2007. (13:09)    -   -   -   -  

  • dijete u meni

    ..da..male radosti su cvjetovi života..bravo..pusa na odabiru..

    avatar

    07.03.2007. (14:35)    -   -   -   -  

  • ...indigo...

    Pokušavala sam ti ostaviti komenatr na post o domu,ali je nešto štekalo....sad vidim već nešto novo...brza si,brza.... :) Ma stvarno je važno da ne zaboravimo svoje sitne gušte...da se ne dovedemo u situaciju da napunimo ,ne znam,60-tu i sa sjetom se prisjećamo svega što smo propustili napraviti za sebe,a mogli smo...Ne znam tko je rekao da u životu ne žalimo zbog nečeg što smo napravili već zbog onog što nismo... Pozdrav :))

    avatar

    07.03.2007. (15:03)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    Stalno sebi govorim kako moram, ali još uvijek nisam uspjela odvojiti vrijeme za užitak...

    avatar

    07.03.2007. (16:04)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Da,šapuće ti..."male radosti su cvijetovi u vrtu života....."
    Osmijeh ti ostavljam!

    avatar

    07.03.2007. (16:46)    -   -   -   -  

  • jedna mala tipkovnica

    ma super si ti to sontala...proće nam život u zatezanju nečega što i ne mora biti zategnuto...

    Život je kratak i dragocjen da bi ga sputavali materijalnim kojim zapravo samo drugima nešto pokazujemo...otišla sam sad u druge vode...

    Pusa i pozdarav!

    avatar

    07.03.2007. (17:51)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Vratih se sa malo više vremena i pročitah postove ispod ovog.
    Imresioniran sam onim ŠTO OVA ŽENA ŠAPUĆE U SEBI!Da li te treba podržati,ohrabriti u tim porivima,iskoraku, da ne budeš samo prektična već i da želiš novi identitet u sebi?Da,kao muškarac,podržavam te u tim nastojanjima,jer ćeš sebe kao ženu podi
    ći na višu razinu.Tko nebi imao u vrtu života te male cvjetove radosti?Imbecili!
    Osmijeh ti ostavljam i do novog čitanja!

    avatar

    07.03.2007. (21:47)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Svakako budi više autentična nego praktična. Praktičnost se ne može u potpunosti izbjeći, a i korisna je za životne ritmove. No meni je prvo važnije. Smijem dodati nešto tvom prijevodu - modeste znači i skroman, dakle skromne radosti, one koje ne traže puno... Jako volim talijanski, učila sam ga samo dvije godine nekad davno i unatoč željama nisam nastavila. Možda pokušam sama, cijene škola stranih jezika su trenutno prenapuhane. Za djecu bih dala, a ja - CD u ruke i - uči :))) Pozdrav!

    avatar

    07.03.2007. (23:15)    -   -   -   -  

  • greentea

    bravo, za tebe! ta dilema i nije neka dilema. a, ja vjerujem da je moguće oboje: i praktičnost i autentičnost. u stvari, mislim da ništa nije bolje od toga. kada nađeš način da sve što radiš, radiš sa srcem, iz srca, s ljubavlju. vjerujem da je to samo stvar pristupa.
    osmjeh, pozdrav...i nastavi.

    avatar

    10.03.2007. (23:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...