Komentari

bbbklc.blog.hr

Dodaj komentar (50)

Marketing


  • ivana-dinamovka

    o novi post...prva sam haaaa.....aj navratite se malo do mene imam i ja
    novi postić....book ekipo!!!

    avatar

    05.03.2007. (16:59)    -   -   -   -  

  • Beach Boys,klc

    e da jebeš alkohol

    avatar

    05.03.2007. (17:35)    -   -   -   -  

  • zriky bbb d.r.

    Pa JUDZ zašto si mu dozvolio da ti ŠMRČKE uznemirava???

    avatar

    05.03.2007. (18:19)    -   -   -   -  

  • mrvica

    a tko nam je ova uspavana ljepotica?????!!!!!!! tog ni hitlerove trupe ne bi probudile...

    avatar

    05.03.2007. (20:31)    -   -   -   -  

  • purgeri

    pozdrav Macu i Lumi, navratite...

    avatar

    06.03.2007. (02:16)    -   -   -   -  

  • Nogica

    Joj, šta ste mu napravili...hahaa

    avatar

    06.03.2007. (02:24)    -   -   -   -  

  • Rukica

    Ajme Judz, legendo, uzeo te alkohol he he.. šta mu radite hehe

    avatar

    06.03.2007. (10:44)    -   -   -   -  

  • Judz

    Kako vidim da svi hvalite moj trenutak meditiranja dat ću vam recept kako da i vi ovako ljepo izgledate. Prvi dan počnete lagano pit u popodnevnim satima i onda kroz noć samo povećavate brzinu ispijanja pive i tako cijelu noć a pred jutro promjenite pivu i počnete piti peline ko vodu do jedno 11 ujutro i onda se naravno vratite na pivu opet i tako cijeli dan. Nakon toga ste spremni za poziranje kao što je prikazano.
    Ovo ne preporučamo onima sa malo staža u alkoholiziranju

    avatar

    06.03.2007. (12:40)    -   -   -   -  

  • riba

    A moj Juđ, uvik ti najebeš... Kakvi su ti to frendovi? Imate svi veliki ljubac, i Luma, nema grafita više, koštaš me poprilično. I zato te ne volim više...

    avatar

    06.03.2007. (13:43)    -   -   -   -  

  • munjena

    jojćek judz kak šarmerski izgledaš.......ovo je video za barenje, definitivno....luma ugledaj na frenda....pa oboje u picolov :))

    avatar

    06.03.2007. (20:14)    -   -   -   -  

  • 2fast4you

    Judz a zaboravio si spomenuti da treba i koju zapaliti!!!

    avatar

    06.03.2007. (23:12)    -   -   -   -  

  • Metal Crusader

    Čisto svrnuh da pozdravim!

    Za Dom i Dinamo !

    avatar

    07.03.2007. (14:14)    -   -   -   -  

  • Ivan_1_1

    dobra je ona slika za hajdukovim šalom dole..;)
    dobra utakmica je bila, izvukli se i dali golove.

    avatar

    07.03.2007. (15:46)    -   -   -   -  

  • ZG=BG

    -------------------------------------------------------------------------- ------

    evo kako sam vec tamo napisa u topicu Hajduk - Sibenik, novi topic oko svega toga. iako se vec o svemu ovome pisalo i govorilo dosta puta, tek sam danas stvarno vidia kako to sve ustvari izgleda. na utakmici sam bia na stadionu do neke 60-e minute, onda sam mora ic, i zadnjih 20 min. ili malo vise sam pogleda na televiziji. i nakon svega malo je rec da je totalna razlika uzivo i na tv-u.
    iskreno vec sam i na sjeveru vidia sms poruke kako se funcuti cuju puno bolje od nas na televiziji. a sta je, je, dobro su i navijali cilu utakmicu. na sjeveru su se culi dobro par puta kad bi uletili izmedu nase dvi pisme ili skandiranja, a ostatak utakmice se vidilo po njihovim rukama da navijaju non stop. al je stvar u tome da je i Torcida navijala odlicno cilu utakmicu, navijalo se od prve minute, kop nam je bia velik, cili sjeveroistok je navija i nije to navijanje sebi u bradu. kad s druge strane imas protivnicke navijace navijas najjace da im das do znanja od prve sekunde ko je tu glavni. bilo nas je vise od njih, ne bi sad o brojevima al nas je bilo najmanje 3, 4 puta vise, sta se vidi i na slikama koje cu stavit. a navijanje na tv-u ispada ko da svaki od njih navija u mikrofon ili da su svi bas-baritoni sa nenormalnim rasponom glasova i mogucnosti deracine. a s druge strane da su na sjeveroistoku sve djecica koja jos nisu ni mutirala, par stotina glasica koji mrmljaju sebi u bradu i koji se ne cuju dalje od tartan staze. a stvarnost je naravno drukcija sjever se orio stvarno dobro vecinu utakmice, bila je dobra buka na sjeveru, sibencane se culo dobro samo nekoliko puta, a kad se dobro deru i navijaju i jedni i drugi normalno je da ce bolje cut oni kojih ima vise, a to je ovaj put bila Torcida koje je bilo puno vise, a bitno je ono sta se cuje na stadionu i na centru terena, a ne na televiziji.

    svi dobro znamo da su mikrofoni htv-a koji pokrivaju teren stavljeni na tartan stazi ispod zapada i to tocno izmedu juzne klupe za rezervne igrace i jugozapadne tribine. neki ce sitit i koznikua koji jedan put bia na televiziji kad je gol protiv purgera isa proslavit tako da je dosa bas do tog mikrofona i urla jedno po minute u njega. nesto slicno ko i poznatiji slucaj sa maradonom koji je tako proslavia jedan gol koji je da na nekoj utakmici na mundijalu u americi 94-e. uglavnom to je taj mikrofon kraj jugozapadne tribine na poljudu i koji je glavni krivac zasto se gostujuci navijaci na poljudu cuju tako dobro. inace tamo ispod jugozapadne tribine u onom tunelu su smjesteni i stoje sve sluzbe, prva pomoc, vatrogasci, kola i kamioni htv-a i valjda im je najlakse da postave mikrofone sa terena sta blize sebi, a ne da moraju razvlacit do sjevera ili negdi drugo. i nije glavni razlog sta su se purgeri nekad culi bolje na televiziji nekakva purgerska urota ili zagrebacka televizija ili nekakvi bbb ubacen i koji radi tu, (iako imaju oni svoje ljude po raznim medijima) nego je jednostavno tako. i dok je tako svaka navijacka grupa, pa i ona najslabija i najnebitnija a ne samo purgeri, svako ko bude bia na jugu ce se cut bolje na televiziji. mozemo mi urlat, gubit glas i derat grlo i uzivo se cut bolje od druge strane kad smo na televiziji ima slike, nema tona.

    i sad kako to rijesit.... jedno od rjesenja je pribacit se na sjeverozapad. a jos su davno pocetkom devedesetih to neki momci sa sjevera skuzili da se radi mikrofona koji su postavljeni ispod zapada puno bolje cujemo na televiziji od tamo nego sa sjeveroistoka. nikad se ne bi culi ko sa jugozapada, al je sjeverozapad definitivno puno blizi od udaljenog sjeveroistoka od tih jebenih mikrofona. sitite se i kad je Torcida jedno vrime sredinom devedestih bila na derbijima na sjeverozapadu da se nikad posli utakmica ni slucajno nije provlacila prica koga se bolje culo na televiziji, jer je normalno i zna se koga se bolje culo. jos i u onoj lalicevoj knjizi Torcida se pisalo o tome di ic na sjeveroistok ili sjeverozapad i bija je citat sa jednog sastanka navijaca prije cini mi se zvjezde u splitu di se govorilo o tome kako ne bi bilo lose ic na sjeverozapad jer se bolje cuje na televiziji, na sta je jedan navijac (Par) reka "prika ne navijam ti ja za televiziju" tog sastanka se i osobno sicam i na tome je i zavrsilo Torcida je ostala na sjeveroistoku.
    isto tako to je i moje misljenje. nikakav sjeverozapad iako se od tamo bolje cuje na televiziji. nase misto se zna i to je SJEVEROISTOK, koji je bia i bit ce i nikakva seljenja ne dolaze u obzir bar sta se tice mene, a i puno, puno ljudi koji znam. isto vridi i za sredinu sjevera iako je od tamo sitacija valjda ista ko i sa sjeveroistokom. ako ikad Torcida preseli opet na sjeverozapad, to ce bit zadnja utakmica da sam krocia nogom na sjever. sjeverozapad mrzim i prije bi se ubia nego da Torcida opet bude tamo. za to misto vezem nestanak Torcide ko ekipe koja je uvik bila na sjeveroistoku i pocetak alealestine i desavanja naroda i sve zlo i

    avatar

    07.03.2007. (17:37)    -   -   -   -  

  • ZG=BG

    Toliko za pocetak, uskoro nadam se blog ce dobiti i novi izgled...

    Ukoliko imate nekih pitanja slati na :

    badblueboystuzla@hotmail.com

    supporterszg @ 15:17 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare

    nedjelja, srpanj 30, 2006
    Pocelo je...
    Dinamo - Slaven 1:0 ( `37 Vugrinec )

    Pocela je jos jedna HNL sezona..jucerasnjim tekmama krenula je bitka za naslov prvaka 16. po redu..po meni bit ce ovo jedna od najzanimljivijih sezona ikada odigranih..za vrh ce se boriti dosta ekipa..Mi smo naravno favoriti broj 1 ali bitka za drugo mjesto ce biti jako dramaticna..Slaven i Zagreb imaju strasnu ekipu,i kad tu dodamo Hajduk,Rijeku pa i Osijek i Varteks dobijamo veliku nadu da cemo ove godine gledati dosta dobrih tekmi..i da ce HNL privuci dosta gledatelja, a da sam upravu govori i jucerasnji podatak broj gledatelja na tekmama..

    Ono o cemu sam pricao zadnjih par dana pretvorilo se u istinu..svaka ekipa igra na Maksimiru klasicni bunker,neku cudnu formaciju 7-2-1 igrao je i Slaven sinoc..kakva je to ekipa koja je zadovoljna i kada gubi 1-0?Nismo iskoristili nase sanse ali eto i jedan pogodak je dosta za tri boda..Igrali smo formaciju koju bi trebali igrati i protiv topnika..vjerujem da je Kuze uigravamo momcad za LP..

    Nisam bio na tekmi ali poruke koje sam dobio za, i poslije tekme nisu me previse iznenadile..rutinski odradjena tekma reklo bi se..uz dvije dignute poruke od kojih je jedna upucena nasem Tihomiru koji nas je napusito zbog teske bolesti..Pocivao u miru.. Standardno dobro navijanje uz ono nase "uvijek moze bolje"..Frend mi kaze da je bio haos uz pjesmu Ti si ponos mog..nazalost izgubio je glas sinoc ali ce se opraviti do Lige Prvaka..

    Jos uvijek i 2 dana nakon izvlacenja ne prestaje se pisati o tekmi godine u HR..vidim da i Wenger nije bas sretan sto je izvukao Dinamo..kaze da je Dinamo uz jos neka 2 kluba zelio izbjeci..Skauti su vec gledali modre sinoc a to ce isto uraditi i u revansu 2 pretkola ali mislim da je Kuze sinoc vjesto prikrio neke nase prednosti..i ja ga oduzi..prestajem srat..Pozdrav
    supporterszg @ 17:23 |Komentiraj | Komentari: 27 | Prikaži komentare

    petak, srpanj 28, 2006
    Zdrijeb Lige Prvaka...
    3.pretkolo...

    JEBIGA nadao sam se da cemo uz malu dozu srece dobiti nekoga s kim se mozemo ravnopravno nositi i eventualno plasirati se u LP...nisam ocekivao onog najslabijeg nositelja ali jebiga nisam htjeo ni ovog najaceg..i tak Dinamo dobio engleski Arsenal u 3.pretkolu Lige Prvaka..da ce biti jebena ludnica na Maksimiru to stoji..8 ili 9 ce grad Zagreb da gori,uzvrat je 7 dana poslije u Londonu..nije da imamo sanse neke,sve sto trazim je srce na teren,i borba svih 90 minuta..NEMA PREDAJE!!!
    supporterszg @ 12:23 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare

    srijeda, srpanj 26, 2006
    Tko je sljedeci...
    Ekranas - Dinamo 1:4

    Dan nakon tekme u kojoj je zapocela operacija da se prezimi u Europi i dalje sam bijesan..tak bi rado sad zadavio nekog novinara..bilo da radi za Index, 24 sata itd..jebote pa jel imate vi nekih drugim tema za pisat osim BBB?!Siguran sam da vam je srce ko jebena serpa kad blatite BBB i pisete o sranjima koje pravimo ( u ovom slucaju sranja koji su pravili jer nisam isao u LItvu )...I tak neki retard s Indexa koji je tekmu pratio prek telke koji nema pojma sta se desava,5 minuta poslije tog incidenta napise tekst pod naslovom "Divljaci iz Zagreba opet osramotili klub za koji zive"...pa jebem ti majku novinarsku jesil ti normalan?Na svjetskom se utrcava na teren iz cista mira ali sta ti kretenu jedan znas zbog cega je taj decko utrcao?Otkud ti pravo da pises o necemu o cemu pojma nemas kompleksas jedan..Da da decko je utrcao na teren pred 80.000 ljudi koliko ih je bilo na tekmi a tekma se inace prenosila u 99 zemalja svijeta..cilj mu je bio postati poznat..da svi pisu o njemu..Zar nam je cilj praviti nekakve pizdarije i utrcavat na teren u nekakvoj jebenoj selendri u kojoj zivi 2000 ljudI???NIkad nije bila neka sora ili pizdarija onako bezveze,uvijek smo se sorali da bi dokazali da smo jaci,bolji ili eventualno da bi odbranili nesto sto je nama sveto..Svi sanjamo dan kad cemo igrati u Europi i taj dan ce doci veoma brzo..zar bi san koji cekamo jako dugo upropastili u nekoj pripizdini?!Treba ti prste polomiti i ukljuciti neke nove funkcije u tvom malom mozgu (ako ga i imas) da dobro pripazis sta ces srat ispricavam se pisat iz svoje fotelje sljedeci put...U drustvu gdje je svakodnevnica pljacka banke,politicari lopovi,razna ubistva novinarima i pandurima su glavna okupacija navijaci,je pa mi smo drzavni neprijatelji br 1..ma jebes lopove,ubice..mi bacamo baklje u teren,koga briga sto neko u garazi ima tenk,puca iz pistolja itd..O tekmi necu pisati jer to nije sad toliko vazno,samo cu postaviti jedno pitanje..tko je sljedeci za primit 4 komada?!..Za kraj da zakljucim...ponosan sam kaj sam BBB...ponosan sam na one decke koji su otisli gore..svaka cast decki i kapa do poda,mi smo uz vas..fotka ce vam sve reci zbog cega pizda

    avatar

    07.03.2007. (17:40)    -   -   -   -  

  • ZG=BG

    Toliko za pocetak, uskoro nadam se blog ce dobiti i novi izgled...

    Ukoliko imate nekih pitanja slati na :

    badblueboystuzla@hotmail.com

    supporterszg @ 15:17 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare

    nedjelja, srpanj 30, 2006
    Pocelo je...
    Dinamo - Slaven 1:0 ( `37 Vugrinec )

    Pocela je jos jedna HNL sezona..jucerasnjim tekmama krenula je bitka za naslov prvaka 16. po redu..po meni bit ce ovo jedna od najzanimljivijih sezona ikada odigranih..za vrh ce se boriti dosta ekipa..Mi smo naravno favoriti broj 1 ali bitka za drugo mjesto ce biti jako dramaticna..Slaven i Zagreb imaju strasnu ekipu,i kad tu dodamo Hajduk,Rijeku pa i Osijek i Varteks dobijamo veliku nadu da cemo ove godine gledati dosta dobrih tekmi..i da ce HNL privuci dosta gledatelja, a da sam upravu govori i jucerasnji podatak broj gledatelja na tekmama..

    Ono o cemu sam pricao zadnjih par dana pretvorilo se u istinu..svaka ekipa igra na Maksimiru klasicni bunker,neku cudnu formaciju 7-2-1 igrao je i Slaven sinoc..kakva je to ekipa koja je zadovoljna i kada gubi 1-0?Nismo iskoristili nase sanse ali eto i jedan pogodak je dosta za tri boda..Igrali smo formaciju koju bi trebali igrati i protiv topnika..vjerujem da je Kuze uigravamo momcad za LP..

    Nisam bio na tekmi ali poruke koje sam dobio za, i poslije tekme nisu me previse iznenadile..rutinski odradjena tekma reklo bi se..uz dvije dignute poruke od kojih je jedna upucena nasem Tihomiru koji nas je napusito zbog teske bolesti..Pocivao u miru.. Standardno dobro navijanje uz ono nase "uvijek moze bolje"..Frend mi kaze da je bio haos uz pjesmu Ti si ponos mog..nazalost izgubio je glas sinoc ali ce se opraviti do Lige Prvaka..

    Jos uvijek i 2 dana nakon izvlacenja ne prestaje se pisati o tekmi godine u HR..vidim da i Wenger nije bas sretan sto je izvukao Dinamo..kaze da je Dinamo uz jos neka 2 kluba zelio izbjeci..Skauti su vec gledali modre sinoc a to ce isto uraditi i u revansu 2 pretkola ali mislim da je Kuze sinoc vjesto prikrio neke nase prednosti..i ja ga oduzi..prestajem srat..Pozdrav
    supporterszg @ 17:23 |Komentiraj | Komentari: 27 | Prikaži komentare

    petak, srpanj 28, 2006
    Zdrijeb Lige Prvaka...
    3.pretkolo...

    JEBIGA nadao sam se da cemo uz malu dozu srece dobiti nekoga s kim se mozemo ravnopravno nositi i eventualno plasirati se u LP...nisam ocekivao onog najslabijeg nositelja ali jebiga nisam htjeo ni ovog najaceg..i tak Dinamo dobio engleski Arsenal u 3.pretkolu Lige Prvaka..da ce biti jebena ludnica na Maksimiru to stoji..8 ili 9 ce grad Zagreb da gori,uzvrat je 7 dana poslije u Londonu..nije da imamo sanse neke,sve sto trazim je srce na teren,i borba svih 90 minuta..NEMA PREDAJE!!!
    supporterszg @ 12:23 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare

    srijeda, srpanj 26, 2006
    Tko je sljedeci...
    Ekranas - Dinamo 1:4

    Dan nakon tekme u kojoj je zapocela operacija da se prezimi u Europi i dalje sam bijesan..tak bi rado sad zadavio nekog novinara..bilo da radi za Index, 24 sata itd..jebote pa jel imate vi nekih drugim tema za pisat osim BBB?!Siguran sam da vam je srce ko jebena serpa kad blatite BBB i pisete o sranjima koje pravimo ( u ovom slucaju sranja koji su pravili jer nisam isao u LItvu )...I tak neki retard s Indexa koji je tekmu pratio prek telke koji nema pojma sta se desava,5 minuta poslije tog incidenta napise tekst pod naslovom "Divljaci iz Zagreba opet osramotili klub za koji zive"...pa jebem ti majku novinarsku jesil ti normalan?Na svjetskom se utrcava na teren iz cista mira ali sta ti kretenu jedan znas zbog cega je taj decko utrcao?Otkud ti pravo da pises o necemu o cemu pojma nemas kompleksas jedan..Da da decko je utrcao na teren pred 80.000 ljudi koliko ih je bilo na tekmi a tekma se inace prenosila u 99 zemalja svijeta..cilj mu je bio postati poznat..da svi pisu o njemu..Zar nam je cilj praviti nekakve pizdarije i utrcavat na teren u nekakvoj jebenoj selendri u kojoj zivi 2000 ljudI???NIkad nije bila neka sora ili pizdarija onako bezveze,uvijek smo se sorali da bi dokazali da smo jaci,bolji ili eventualno da bi odbranili nesto sto je nama sveto..Svi sanjamo dan kad cemo igrati u Europi i taj dan ce doci veoma brzo..zar bi san koji cekamo jako dugo upropastili u nekoj pripizdini?!Treba ti prste polomiti i ukljuciti neke nove funkcije u tvom malom mozgu (ako ga i imas) da dobro pripazis sta ces srat ispricavam se pisat iz svoje fotelje sljedeci put...U drustvu gdje je svakodnevnica pljacka banke,politicari lopovi,razna ubistva novinarima i pandurima su glavna okupacija navijaci,je pa mi smo drzavni neprijatelji br 1..ma jebes lopove,ubice..mi bacamo baklje u teren,koga briga sto neko u garazi ima tenk,puca iz pistolja itd..O tekmi necu pisati jer to nije sad toliko vazno,samo cu postaviti jedno pitanje..tko je sljedeci za primit 4 komada?!..Za kraj da zakljucim...ponosan sam kaj sam BBB...ponosan sam na one decke koji su otisli gore..svaka cast decki i kapa do poda,mi smo uz vas..fotka ce vam sve reci zbog cega pizda

    avatar

    07.03.2007. (17:41)    -   -   -   -  

  • ZG=BG

    Toliko za pocetak, uskoro nadam se blog ce dobiti i novi izgled...

    Ukoliko imate nekih pitanja slati na :

    badblueboystuzla@hotmail.com

    supporterszg @ 15:17 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare

    nedjelja, srpanj 30, 2006
    Pocelo je...
    Dinamo - Slaven 1:0 ( `37 Vugrinec )

    Pocela je jos jedna HNL sezona..jucerasnjim tekmama krenula je bitka za naslov prvaka 16. po redu..po meni bit ce ovo jedna od najzanimljivijih sezona ikada odigranih..za vrh ce se boriti dosta ekipa..Mi smo naravno favoriti broj 1 ali bitka za drugo mjesto ce biti jako dramaticna..Slaven i Zagreb imaju strasnu ekipu,i kad tu dodamo Hajduk,Rijeku pa i Osijek i Varteks dobijamo veliku nadu da cemo ove godine gledati dosta dobrih tekmi..i da ce HNL privuci dosta gledatelja, a da sam upravu govori i jucerasnji podatak broj gledatelja na tekmama..

    Ono o cemu sam pricao zadnjih par dana pretvorilo se u istinu..svaka ekipa igra na Maksimiru klasicni bunker,neku cudnu formaciju 7-2-1 igrao je i Slaven sinoc..kakva je to ekipa koja je zadovoljna i kada gubi 1-0?Nismo iskoristili nase sanse ali eto i jedan pogodak je dosta za tri boda..Igrali smo formaciju koju bi trebali igrati i protiv topnika..vjerujem da je Kuze uigravamo momcad za LP..

    Nisam bio na tekmi ali poruke koje sam dobio za, i poslije tekme nisu me previse iznenadile..rutinski odradjena tekma reklo bi se..uz dvije dignute poruke od kojih je jedna upucena nasem Tihomiru koji nas je napusito zbog teske bolesti..Pocivao u miru.. Standardno dobro navijanje uz ono nase "uvijek moze bolje"..Frend mi kaze da je bio haos uz pjesmu Ti si ponos mog..nazalost izgubio je glas sinoc ali ce se opraviti do Lige Prvaka..

    Jos uvijek i 2 dana nakon izvlacenja ne prestaje se pisati o tekmi godine u HR..vidim da i Wenger nije bas sretan sto je izvukao Dinamo..kaze da je Dinamo uz jos neka 2 kluba zelio izbjeci..Skauti su vec gledali modre sinoc a to ce isto uraditi i u revansu 2 pretkola ali mislim da je Kuze sinoc vjesto prikrio neke nase prednosti..i ja ga oduzi..prestajem srat..Pozdrav
    supporterszg @ 17:23 |Komentiraj | Komentari: 27 | Prikaži komentare

    petak, srpanj 28, 2006
    Zdrijeb Lige Prvaka...
    3.pretkolo...

    JEBIGA nadao sam se da cemo uz malu dozu srece dobiti nekoga s kim se mozemo ravnopravno nositi i eventualno plasirati se u LP...nisam ocekivao onog najslabijeg nositelja ali jebiga nisam htjeo ni ovog najaceg..i tak Dinamo dobio engleski Arsenal u 3.pretkolu Lige Prvaka..da ce biti jebena ludnica na Maksimiru to stoji..8 ili 9 ce grad Zagreb da gori,uzvrat je 7 dana poslije u Londonu..nije da imamo sanse neke,sve sto trazim je srce na teren,i borba svih 90 minuta..NEMA PREDAJE!!!
    supporterszg @ 12:23 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare

    srijeda, srpanj 26, 2006
    Tko je sljedeci...
    Ekranas - Dinamo 1:4

    Dan nakon tekme u kojoj je zapocela operacija da se prezimi u Europi i dalje sam bijesan..tak bi rado sad zadavio nekog novinara..bilo da radi za Index, 24 sata itd..jebote pa jel imate vi nekih drugim tema za pisat osim BBB?!Siguran sam da vam je srce ko jebena serpa kad blatite BBB i pisete o sranjima koje pravimo ( u ovom slucaju sranja koji su pravili jer nisam isao u LItvu )...I tak neki retard s Indexa koji je tekmu pratio prek telke koji nema pojma sta se desava,5 minuta poslije tog incidenta napise tekst pod naslovom "Divljaci iz Zagreba opet osramotili klub za koji zive"...pa jebem ti majku novinarsku jesil ti normalan?Na svjetskom se utrcava na teren iz cista mira ali sta ti kretenu jedan znas zbog cega je taj decko utrcao?Otkud ti pravo da pises o necemu o cemu pojma nemas kompleksas jedan..Da da decko je utrcao na teren pred 80.000 ljudi koliko ih je bilo na tekmi a tekma se inace prenosila u 99 zemalja svijeta..cilj mu je bio postati poznat..da svi pisu o njemu..Zar nam je cilj praviti nekakve pizdarije i utrcavat na teren u nekakvoj jebenoj selendri u kojoj zivi 2000 ljudI???NIkad nije bila neka sora ili pizdarija onako bezveze,uvijek smo se sorali da bi dokazali da smo jaci,bolji ili eventualno da bi odbranili nesto sto je nama sveto..Svi sanjamo dan kad cemo igrati u Europi i taj dan ce doci veoma brzo..zar bi san koji cekamo jako dugo upropastili u nekoj pripizdini?!Treba ti prste polomiti i ukljuciti neke nove funkcije u tvom malom mozgu (ako ga i imas) da dobro pripazis sta ces srat ispricavam se pisat iz svoje fotelje sljedeci put...U drustvu gdje je svakodnevnica pljacka banke,politicari lopovi,razna ubistva novinarima i pandurima su glavna okupacija navijaci,je pa mi smo drzavni neprijatelji br 1..ma jebes lopove,ubice..mi bacamo baklje u teren,koga briga sto neko u garazi ima tenk,puca iz pistolja itd..O tekmi necu pisati jer to nije sad toliko vazno,samo cu postaviti jedno pitanje..tko je sljedeci za primit 4 komada?!..Za kraj da zakljucim...ponosan sam kaj sam BBB...ponosan sam na one decke koji su otisli gore..svaka cast decki i kapa do poda,mi smo uz vas..fotka ce vam sve reci zbog cega pizda

    avatar

    07.03.2007. (17:41)    -   -   -   -  

  • ZG=BG

    Toliko za pocetak, uskoro nadam se blog ce dobiti i novi izgled...

    Ukoliko imate nekih pitanja slati na :

    badblueboystuzla@hotmail.com

    supporterszg @ 15:17 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare

    nedjelja, srpanj 30, 2006
    Pocelo je...
    Dinamo - Slaven 1:0 ( `37 Vugrinec )

    Pocela je jos jedna HNL sezona..jucerasnjim tekmama krenula je bitka za naslov prvaka 16. po redu..po meni bit ce ovo jedna od najzanimljivijih sezona ikada odigranih..za vrh ce se boriti dosta ekipa..Mi smo naravno favoriti broj 1 ali bitka za drugo mjesto ce biti jako dramaticna..Slaven i Zagreb imaju strasnu ekipu,i kad tu dodamo Hajduk,Rijeku pa i Osijek i Varteks dobijamo veliku nadu da cemo ove godine gledati dosta dobrih tekmi..i da ce HNL privuci dosta gledatelja, a da sam upravu govori i jucerasnji podatak broj gledatelja na tekmama..

    Ono o cemu sam pricao zadnjih par dana pretvorilo se u istinu..svaka ekipa igra na Maksimiru klasicni bunker,neku cudnu formaciju 7-2-1 igrao je i Slaven sinoc..kakva je to ekipa koja je zadovoljna i kada gubi 1-0?Nismo iskoristili nase sanse ali eto i jedan pogodak je dosta za tri boda..Igrali smo formaciju koju bi trebali igrati i protiv topnika..vjerujem da je Kuze uigravamo momcad za LP..

    Nisam bio na tekmi ali poruke koje sam dobio za, i poslije tekme nisu me previse iznenadile..rutinski odradjena tekma reklo bi se..uz dvije dignute poruke od kojih je jedna upucena nasem Tihomiru koji nas je napusito zbog teske bolesti..Pocivao u miru.. Standardno dobro navijanje uz ono nase "uvijek moze bolje"..Frend mi kaze da je bio haos uz pjesmu Ti si ponos mog..nazalost izgubio je glas sinoc ali ce se opraviti do Lige Prvaka..

    Jos uvijek i 2 dana nakon izvlacenja ne prestaje se pisati o tekmi godine u HR..vidim da i Wenger nije bas sretan sto je izvukao Dinamo..kaze da je Dinamo uz jos neka 2 kluba zelio izbjeci..Skauti su vec gledali modre sinoc a to ce isto uraditi i u revansu 2 pretkola ali mislim da je Kuze sinoc vjesto prikrio neke nase prednosti..i ja ga oduzi..prestajem srat..Pozdrav
    supporterszg @ 17:23 |Komentiraj | Komentari: 27 | Prikaži komentare

    petak, srpanj 28, 2006
    Zdrijeb Lige Prvaka...
    3.pretkolo...

    JEBIGA nadao sam se da cemo uz malu dozu srece dobiti nekoga s kim se mozemo ravnopravno nositi i eventualno plasirati se u LP...nisam ocekivao onog najslabijeg nositelja ali jebiga nisam htjeo ni ovog najaceg..i tak Dinamo dobio engleski Arsenal u 3.pretkolu Lige Prvaka..da ce biti jebena ludnica na Maksimiru to stoji..8 ili 9 ce grad Zagreb da gori,uzvrat je 7 dana poslije u Londonu..nije da imamo sanse neke,sve sto trazim je srce na teren,i borba svih 90 minuta..NEMA PREDAJE!!!
    supporterszg @ 12:23 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare

    srijeda, srpanj 26, 2006
    Tko je sljedeci...
    Ekranas - Dinamo 1:4

    Dan nakon tekme u kojoj je zapocela operacija da se prezimi u Europi i dalje sam bijesan..tak bi rado sad zadavio nekog novinara..bilo da radi za Index, 24 sata itd..jebote pa jel imate vi nekih drugim tema za pisat osim BBB?!Siguran sam da vam je srce ko jebena serpa kad blatite BBB i pisete o sranjima koje pravimo ( u ovom slucaju sranja koji su pravili jer nisam isao u LItvu )...I tak neki retard s Indexa koji je tekmu pratio prek telke koji nema pojma sta se desava,5 minuta poslije tog incidenta napise tekst pod naslovom "Divljaci iz Zagreba opet osramotili klub za koji zive"...pa jebem ti majku novinarsku jesil ti normalan?Na svjetskom se utrcava na teren iz cista mira ali sta ti kretenu jedan znas zbog cega je taj decko utrcao?Otkud ti pravo da pises o necemu o cemu pojma nemas kompleksas jedan..Da da decko je utrcao na teren pred 80.000 ljudi koliko ih je bilo na tekmi a tekma se inace prenosila u 99 zemalja svijeta..cilj mu je bio postati poznat..da svi pisu o njemu..Zar nam je cilj praviti nekakve pizdarije i utrcavat na teren u nekakvoj jebenoj selendri u kojoj zivi 2000 ljudI???NIkad nije bila neka sora ili pizdarija onako bezveze,uvijek smo se sorali da bi dokazali da smo jaci,bolji ili eventualno da bi odbranili nesto sto je nama sveto..Svi sanjamo dan kad cemo igrati u Europi i taj dan ce doci veoma brzo..zar bi san koji cekamo jako dugo upropastili u nekoj pripizdini?!Treba ti prste polomiti i ukljuciti neke nove funkcije u tvom malom mozgu (ako ga i imas) da dobro pripazis sta ces srat ispricavam se pisat iz svoje fotelje sljedeci put...U drustvu gdje je svakodnevnica pljacka banke,politicari lopovi,razna ubistva novinarima i pandurima su glavna okupacija navijaci,je pa mi smo drzavni neprijatelji br 1..ma jebes lopove,ubice..mi bacamo baklje u teren,koga briga sto neko u garazi ima tenk,puca iz pistolja itd..O tekmi necu pisati jer to nije sad toliko vazno,samo cu postaviti jedno pitanje..tko je sljedeci za primit 4 komada?!..Za kraj da zakljucim...ponosan sam kaj sam BBB...ponosan sam na one decke koji su otisli gore..svaka cast decki i kapa do poda,mi smo uz vas..fotka ce vam sve reci zbog cega pizda

    avatar

    07.03.2007. (17:42)    -   -   -   -  

  • ZG=BG

    Toliko za pocetak, uskoro nadam se blog ce dobiti i novi izgled...

    Ukoliko imate nekih pitanja slati na :

    badblueboystuzla@hotmail.com

    supporterszg @ 15:17 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare

    nedjelja, srpanj 30, 2006
    Pocelo je...
    Dinamo - Slaven 1:0 ( `37 Vugrinec )

    Pocela je jos jedna HNL sezona..jucerasnjim tekmama krenula je bitka za naslov prvaka 16. po redu..po meni bit ce ovo jedna od najzanimljivijih sezona ikada odigranih..za vrh ce se boriti dosta ekipa..Mi smo naravno favoriti broj 1 ali bitka za drugo mjesto ce biti jako dramaticna..Slaven i Zagreb imaju strasnu ekipu,i kad tu dodamo Hajduk,Rijeku pa i Osijek i Varteks dobijamo veliku nadu da cemo ove godine gledati dosta dobrih tekmi..i da ce HNL privuci dosta gledatelja, a da sam upravu govori i jucerasnji podatak broj gledatelja na tekmama..

    Ono o cemu sam pricao zadnjih par dana pretvorilo se u istinu..svaka ekipa igra na Maksimiru klasicni bunker,neku cudnu formaciju 7-2-1 igrao je i Slaven sinoc..kakva je to ekipa koja je zadovoljna i kada gubi 1-0?Nismo iskoristili nase sanse ali eto i jedan pogodak je dosta za tri boda..Igrali smo formaciju koju bi trebali igrati i protiv topnika..vjerujem da je Kuze uigravamo momcad za LP..

    Nisam bio na tekmi ali poruke koje sam dobio za, i poslije tekme nisu me previse iznenadile..rutinski odradjena tekma reklo bi se..uz dvije dignute poruke od kojih je jedna upucena nasem Tihomiru koji nas je napusito zbog teske bolesti..Pocivao u miru.. Standardno dobro navijanje uz ono nase "uvijek moze bolje"..Frend mi kaze da je bio haos uz pjesmu Ti si ponos mog..nazalost izgubio je glas sinoc ali ce se opraviti do Lige Prvaka..

    Jos uvijek i 2 dana nakon izvlacenja ne prestaje se pisati o tekmi godine u HR..vidim da i Wenger nije bas sretan sto je izvukao Dinamo..kaze da je Dinamo uz jos neka 2 kluba zelio izbjeci..Skauti su vec gledali modre sinoc a to ce isto uraditi i u revansu 2 pretkola ali mislim da je Kuze sinoc vjesto prikrio neke nase prednosti..i ja ga oduzi..prestajem srat..Pozdrav
    supporterszg @ 17:23 |Komentiraj | Komentari: 27 | Prikaži komentare

    petak, srpanj 28, 2006
    Zdrijeb Lige Prvaka...
    3.pretkolo...

    JEBIGA nadao sam se da cemo uz malu dozu srece dobiti nekoga s kim se mozemo ravnopravno nositi i eventualno plasirati se u LP...nisam ocekivao onog najslabijeg nositelja ali jebiga nisam htjeo ni ovog najaceg..i tak Dinamo dobio engleski Arsenal u 3.pretkolu Lige Prvaka..da ce biti jebena ludnica na Maksimiru to stoji..8 ili 9 ce grad Zagreb da gori,uzvrat je 7 dana poslije u Londonu..nije da imamo sanse neke,sve sto trazim je srce na teren,i borba svih 90 minuta..NEMA PREDAJE!!!
    supporterszg @ 12:23 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare

    srijeda, srpanj 26, 2006
    Tko je sljedeci...
    Ekranas - Dinamo 1:4

    Dan nakon tekme u kojoj je zapocela operacija da se prezimi u Europi i dalje sam bijesan..tak bi rado sad zadavio nekog novinara..bilo da radi za Index, 24 sata itd..jebote pa jel imate vi nekih drugim tema za pisat osim BBB?!Siguran sam da vam je srce ko jebena serpa kad blatite BBB i pisete o sranjima koje pravimo ( u ovom slucaju sranja koji su pravili jer nisam isao u LItvu )...I tak neki retard s Indexa koji je tekmu pratio prek telke koji nema pojma sta se desava,5 minuta poslije tog incidenta napise tekst pod naslovom "Divljaci iz Zagreba opet osramotili klub za koji zive"...pa jebem ti majku novinarsku jesil ti normalan?Na svjetskom se utrcava na teren iz cista mira ali sta ti kretenu jedan znas zbog cega je taj decko utrcao?Otkud ti pravo da pises o necemu o cemu pojma nemas kompleksas jedan..Da da decko je utrcao na teren pred 80.000 ljudi koliko ih je bilo na tekmi a tekma se inace prenosila u 99 zemalja svijeta..cilj mu je bio postati poznat..da svi pisu o njemu..Zar nam je cilj praviti nekakve pizdarije i utrcavat na teren u nekakvoj jebenoj selendri u kojoj zivi 2000 ljudI???NIkad nije bila neka sora ili pizdarija onako bezveze,uvijek smo se sorali da bi dokazali da smo jaci,bolji ili eventualno da bi odbranili nesto sto je nama sveto..Svi sanjamo dan kad cemo igrati u Europi i taj dan ce doci veoma brzo..zar bi san koji cekamo jako dugo upropastili u nekoj pripizdini?!Treba ti prste polomiti i ukljuciti neke nove funkcije u tvom malom mozgu (ako ga i imas) da dobro pripazis sta ces srat ispricavam se pisat iz svoje fotelje sljedeci put...U drustvu gdje je svakodnevnica pljacka banke,politicari lopovi,razna ubistva novinarima i pandurima su glavna okupacija navijaci,je pa mi smo drzavni neprijatelji br 1..ma jebes lopove,ubice..mi bacamo baklje u teren,koga briga sto neko u garazi ima tenk,puca iz pistolja itd..O tekmi necu pisati jer to nije sad toliko vazno,samo cu postaviti jedno pitanje..tko je sljedeci za primit 4 komada?!..Za kraj da zakljucim...ponosan sam kaj sam BBB...ponosan sam na one decke koji su otisli gore..svaka cast decki i kapa do poda,mi smo uz vas..fotka ce vam sve reci zbog cega pizda

    avatar

    07.03.2007. (17:42)    -   -   -   -  

  • ZG=BG

    Toliko za pocetak, uskoro nadam se blog ce dobiti i novi izgled...

    Ukoliko imate nekih pitanja slati na :

    badblueboystuzla@hotmail.com

    supporterszg @ 15:17 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare

    nedjelja, srpanj 30, 2006
    Pocelo je...
    Dinamo - Slaven 1:0 ( `37 Vugrinec )

    Pocela je jos jedna HNL sezona..jucerasnjim tekmama krenula je bitka za naslov prvaka 16. po redu..po meni bit ce ovo jedna od najzanimljivijih sezona ikada odigranih..za vrh ce se boriti dosta ekipa..Mi smo naravno favoriti broj 1 ali bitka za drugo mjesto ce biti jako dramaticna..Slaven i Zagreb imaju strasnu ekipu,i kad tu dodamo Hajduk,Rijeku pa i Osijek i Varteks dobijamo veliku nadu da cemo ove godine gledati dosta dobrih tekmi..i da ce HNL privuci dosta gledatelja, a da sam upravu govori i jucerasnji podatak broj gledatelja na tekmama..

    Ono o cemu sam pricao zadnjih par dana pretvorilo se u istinu..svaka ekipa igra na Maksimiru klasicni bunker,neku cudnu formaciju 7-2-1 igrao je i Slaven sinoc..kakva je to ekipa koja je zadovoljna i kada gubi 1-0?Nismo iskoristili nase sanse ali eto i jedan pogodak je dosta za tri boda..Igrali smo formaciju koju bi trebali igrati i protiv topnika..vjerujem da je Kuze uigravamo momcad za LP..

    Nisam bio na tekmi ali poruke koje sam dobio za, i poslije tekme nisu me previse iznenadile..rutinski odradjena tekma reklo bi se..uz dvije dignute poruke od kojih je jedna upucena nasem Tihomiru koji nas je napusito zbog teske bolesti..Pocivao u miru.. Standardno dobro navijanje uz ono nase "uvijek moze bolje"..Frend mi kaze da je bio haos uz pjesmu Ti si ponos mog..nazalost izgubio je glas sinoc ali ce se opraviti do Lige Prvaka..

    Jos uvijek i 2 dana nakon izvlacenja ne prestaje se pisati o tekmi godine u HR..vidim da i Wenger nije bas sretan sto je izvukao Dinamo..kaze da je Dinamo uz jos neka 2 kluba zelio izbjeci..Skauti su vec gledali modre sinoc a to ce isto uraditi i u revansu 2 pretkola ali mislim da je Kuze sinoc vjesto prikrio neke nase prednosti..i ja ga oduzi..prestajem srat..Pozdrav
    supporterszg @ 17:23 |Komentiraj | Komentari: 27 | Prikaži komentare

    petak, srpanj 28, 2006
    Zdrijeb Lige Prvaka...
    3.pretkolo...

    JEBIGA nadao sam se da cemo uz malu dozu srece dobiti nekoga s kim se mozemo ravnopravno nositi i eventualno plasirati se u LP...nisam ocekivao onog najslabijeg nositelja ali jebiga nisam htjeo ni ovog najaceg..i tak Dinamo dobio engleski Arsenal u 3.pretkolu Lige Prvaka..da ce biti jebena ludnica na Maksimiru to stoji..8 ili 9 ce grad Zagreb da gori,uzvrat je 7 dana poslije u Londonu..nije da imamo sanse neke,sve sto trazim je srce na teren,i borba svih 90 minuta..NEMA PREDAJE!!!
    supporterszg @ 12:23 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare

    srijeda, srpanj 26, 2006
    Tko je sljedeci...
    Ekranas - Dinamo 1:4

    Dan nakon tekme u kojoj je zapocela operacija da se prezimi u Europi i dalje sam bijesan..tak bi rado sad zadavio nekog novinara..bilo da radi za Index, 24 sata itd..jebote pa jel imate vi nekih drugim tema za pisat osim BBB?!Siguran sam da vam je srce ko jebena serpa kad blatite BBB i pisete o sranjima koje pravimo ( u ovom slucaju sranja koji su pravili jer nisam isao u LItvu )...I tak neki retard s Indexa koji je tekmu pratio prek telke koji nema pojma sta se desava,5 minuta poslije tog incidenta napise tekst pod naslovom "Divljaci iz Zagreba opet osramotili klub za koji zive"...pa jebem ti majku novinarsku jesil ti normalan?Na svjetskom se utrcava na teren iz cista mira ali sta ti kretenu jedan znas zbog cega je taj decko utrcao?Otkud ti pravo da pises o necemu o cemu pojma nemas kompleksas jedan..Da da decko je utrcao na teren pred 80.000 ljudi koliko ih je bilo na tekmi a tekma se inace prenosila u 99 zemalja svijeta..cilj mu je bio postati poznat..da svi pisu o njemu..Zar nam je cilj praviti nekakve pizdarije i utrcavat na teren u nekakvoj jebenoj selendri u kojoj zivi 2000 ljudI???NIkad nije bila neka sora ili pizdarija onako bezveze,uvijek smo se sorali da bi dokazali da smo jaci,bolji ili eventualno da bi odbranili nesto sto je nama sveto..Svi sanjamo dan kad cemo igrati u Europi i taj dan ce doci veoma brzo..zar bi san koji cekamo jako dugo upropastili u nekoj pripizdini?!Treba ti prste polomiti i ukljuciti neke nove funkcije u tvom malom mozgu (ako ga i imas) da dobro pripazis sta ces srat ispricavam se pisat iz svoje fotelje sljedeci put...U drustvu gdje je svakodnevnica pljacka banke,politicari lopovi,razna ubistva novinarima i pandurima su glavna okupacija navijaci,je pa mi smo drzavni neprijatelji br 1..ma jebes lopove,ubice..mi bacamo baklje u teren,koga briga sto neko u garazi ima tenk,puca iz pistolja itd..O tekmi necu pisati jer to nije sad toliko vazno,samo cu postaviti jedno pitanje..tko je sljedeci za primit 4 komada?!..Za kraj da zakljucim...ponosan sam kaj sam BBB...ponosan sam na one decke koji su otisli gore..svaka cast decki i kapa do poda,mi smo uz vas..fotka ce vam sve reci zbog cega pizda

    avatar

    07.03.2007. (17:43)    -   -   -   -  

  • ZG=BG

    Toliko za pocetak, uskoro nadam se blog ce dobiti i novi izgled...

    Ukoliko imate nekih pitanja slati na :

    badblueboystuzla@hotmail.com

    supporterszg @ 15:17 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare

    nedjelja, srpanj 30, 2006
    Pocelo je...
    Dinamo - Slaven 1:0 ( `37 Vugrinec )

    Pocela je jos jedna HNL sezona..jucerasnjim tekmama krenula je bitka za naslov prvaka 16. po redu..po meni bit ce ovo jedna od najzanimljivijih sezona ikada odigranih..za vrh ce se boriti dosta ekipa..Mi smo naravno favoriti broj 1 ali bitka za drugo mjesto ce biti jako dramaticna..Slaven i Zagreb imaju strasnu ekipu,i kad tu dodamo Hajduk,Rijeku pa i Osijek i Varteks dobijamo veliku nadu da cemo ove godine gledati dosta dobrih tekmi..i da ce HNL privuci dosta gledatelja, a da sam upravu govori i jucerasnji podatak broj gledatelja na tekmama..

    Ono o cemu sam pricao zadnjih par dana pretvorilo se u istinu..svaka ekipa igra na Maksimiru klasicni bunker,neku cudnu formaciju 7-2-1 igrao je i Slaven sinoc..kakva je to ekipa koja je zadovoljna i kada gubi 1-0?Nismo iskoristili nase sanse ali eto i jedan pogodak je dosta za tri boda..Igrali smo formaciju koju bi trebali igrati i protiv topnika..vjerujem da je Kuze uigravamo momcad za LP..

    Nisam bio na tekmi ali poruke koje sam dobio za, i poslije tekme nisu me previse iznenadile..rutinski odradjena tekma reklo bi se..uz dvije dignute poruke od kojih je jedna upucena nasem Tihomiru koji nas je napusito zbog teske bolesti..Pocivao u miru.. Standardno dobro navijanje uz ono nase "uvijek moze bolje"..Frend mi kaze da je bio haos uz pjesmu Ti si ponos mog..nazalost izgubio je glas sinoc ali ce se opraviti do Lige Prvaka..

    Jos uvijek i 2 dana nakon izvlacenja ne prestaje se pisati o tekmi godine u HR..vidim da i Wenger nije bas sretan sto je izvukao Dinamo..kaze da je Dinamo uz jos neka 2 kluba zelio izbjeci..Skauti su vec gledali modre sinoc a to ce isto uraditi i u revansu 2 pretkola ali mislim da je Kuze sinoc vjesto prikrio neke nase prednosti..i ja ga oduzi..prestajem srat..Pozdrav
    supporterszg @ 17:23 |Komentiraj | Komentari: 27 | Prikaži komentare

    petak, srpanj 28, 2006
    Zdrijeb Lige Prvaka...
    3.pretkolo...

    JEBIGA nadao sam se da cemo uz malu dozu srece dobiti nekoga s kim se mozemo ravnopravno nositi i eventualno plasirati se u LP...nisam ocekivao onog najslabijeg nositelja ali jebiga nisam htjeo ni ovog najaceg..i tak Dinamo dobio engleski Arsenal u 3.pretkolu Lige Prvaka..da ce biti jebena ludnica na Maksimiru to stoji..8 ili 9 ce grad Zagreb da gori,uzvrat je 7 dana poslije u Londonu..nije da imamo sanse neke,sve sto trazim je srce na teren,i borba svih 90 minuta..NEMA PREDAJE!!!
    supporterszg @ 12:23 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare

    srijeda, srpanj 26, 2006
    Tko je sljedeci...
    Ekranas - Dinamo 1:4

    Dan nakon tekme u kojoj je zapocela operacija da se prezimi u Europi i dalje sam bijesan..tak bi rado sad zadavio nekog novinara..bilo da radi za Index, 24 sata itd..jebote pa jel imate vi nekih drugim tema za pisat osim BBB?!Siguran sam da vam je srce ko jebena serpa kad blatite BBB i pisete o sranjima koje pravimo ( u ovom slucaju sranja koji su pravili jer nisam isao u LItvu )...I tak neki retard s Indexa koji je tekmu pratio prek telke koji nema pojma sta se desava,5 minuta poslije tog incidenta napise tekst pod naslovom "Divljaci iz Zagreba opet osramotili klub za koji zive"...pa jebem ti majku novinarsku jesil ti normalan?Na svjetskom se utrcava na teren iz cista mira ali sta ti kretenu jedan znas zbog cega je taj decko utrcao?Otkud ti pravo da pises o necemu o cemu pojma nemas kompleksas jedan..Da da decko je utrcao na teren pred 80.000 ljudi koliko ih je bilo na tekmi a tekma se inace prenosila u 99 zemalja svijeta..cilj mu je bio postati poznat..da svi pisu o njemu..Zar nam je cilj praviti nekakve pizdarije i utrcavat na teren u nekakvoj jebenoj selendri u kojoj zivi 2000 ljudI???NIkad nije bila neka sora ili pizdarija onako bezveze,uvijek smo se sorali da bi dokazali da smo jaci,bolji ili eventualno da bi odbranili nesto sto je nama sveto..Svi sanjamo dan kad cemo igrati u Europi i taj dan ce doci veoma brzo..zar bi san koji cekamo jako dugo upropastili u nekoj pripizdini?!Treba ti prste polomiti i ukljuciti neke nove funkcije u tvom malom mozgu (ako ga i imas) da dobro pripazis sta ces srat ispricavam se pisat iz svoje fotelje sljedeci put...U drustvu gdje je svakodnevnica pljacka banke,politicari lopovi,razna ubistva novinarima i pandurima su glavna okupacija navijaci,je pa mi smo drzavni neprijatelji br 1..ma jebes lopove,ubice..mi bacamo baklje u teren,koga briga sto neko u garazi ima tenk,puca iz pistolja itd..O tekmi necu pisati jer to nije sad toliko vazno,samo cu postaviti jedno pitanje..tko je sljedeci za primit 4 komada?!..Za kraj da zakljucim...ponosan sam kaj sam BBB...ponosan sam na one decke koji su otisli gore..svaka cast decki i kapa do poda,mi smo uz vas..fotka ce vam sve reci zbog cega pizda

    avatar

    07.03.2007. (17:43)    -   -   -   -  

  • ZG=BG

    Toliko za pocetak, uskoro nadam se blog ce dobiti i novi izgled...

    Ukoliko imate nekih pitanja slati na :

    badblueboystuzla@hotmail.com

    supporterszg @ 15:17 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare

    nedjelja, srpanj 30, 2006
    Pocelo je...
    Dinamo - Slaven 1:0 ( `37 Vugrinec )

    Pocela je jos jedna HNL sezona..jucerasnjim tekmama krenula je bitka za naslov prvaka 16. po redu..po meni bit ce ovo jedna od najzanimljivijih sezona ikada odigranih..za vrh ce se boriti dosta ekipa..Mi smo naravno favoriti broj 1 ali bitka za drugo mjesto ce biti jako dramaticna..Slaven i Zagreb imaju strasnu ekipu,i kad tu dodamo Hajduk,Rijeku pa i Osijek i Varteks dobijamo veliku nadu da cemo ove godine gledati dosta dobrih tekmi..i da ce HNL privuci dosta gledatelja, a da sam upravu govori i jucerasnji podatak broj gledatelja na tekmama..

    Ono o cemu sam pricao zadnjih par dana pretvorilo se u istinu..svaka ekipa igra na Maksimiru klasicni bunker,neku cudnu formaciju 7-2-1 igrao je i Slaven sinoc..kakva je to ekipa koja je zadovoljna i kada gubi 1-0?Nismo iskoristili nase sanse ali eto i jedan pogodak je dosta za tri boda..Igrali smo formaciju koju bi trebali igrati i protiv topnika..vjerujem da je Kuze uigravamo momcad za LP..

    Nisam bio na tekmi ali poruke koje sam dobio za, i poslije tekme nisu me previse iznenadile..rutinski odradjena tekma reklo bi se..uz dvije dignute poruke od kojih je jedna upucena nasem Tihomiru koji nas je napusito zbog teske bolesti..Pocivao u miru.. Standardno dobro navijanje uz ono nase "uvijek moze bolje"..Frend mi kaze da je bio haos uz pjesmu Ti si ponos mog..nazalost izgubio je glas sinoc ali ce se opraviti do Lige Prvaka..

    Jos uvijek i 2 dana nakon izvlacenja ne prestaje se pisati o tekmi godine u HR..vidim da i Wenger nije bas sretan sto je izvukao Dinamo..kaze da je Dinamo uz jos neka 2 kluba zelio izbjeci..Skauti su vec gledali modre sinoc a to ce isto uraditi i u revansu 2 pretkola ali mislim da je Kuze sinoc vjesto prikrio neke nase prednosti..i ja ga oduzi..prestajem srat..Pozdrav
    supporterszg @ 17:23 |Komentiraj | Komentari: 27 | Prikaži komentare

    petak, srpanj 28, 2006
    Zdrijeb Lige Prvaka...
    3.pretkolo...

    JEBIGA nadao sam se da cemo uz malu dozu srece dobiti nekoga s kim se mozemo ravnopravno nositi i eventualno plasirati se u LP...nisam ocekivao onog najslabijeg nositelja ali jebiga nisam htjeo ni ovog najaceg..i tak Dinamo dobio engleski Arsenal u 3.pretkolu Lige Prvaka..da ce biti jebena ludnica na Maksimiru to stoji..8 ili 9 ce grad Zagreb da gori,uzvrat je 7 dana poslije u Londonu..nije da imamo sanse neke,sve sto trazim je srce na teren,i borba svih 90 minuta..NEMA PREDAJE!!!
    supporterszg @ 12:23 |Komentiraj | Komentari: 13 | Prikaži komentare

    srijeda, srpanj 26, 2006
    Tko je sljedeci...
    Ekranas - Dinamo 1:4

    Dan nakon tekme u kojoj je zapocela operacija da se prezimi u Europi i dalje sam bijesan..tak bi rado sad zadavio nekog novinara..bilo da radi za Index, 24 sata itd..jebote pa jel imate vi nekih drugim tema za pisat osim BBB?!Siguran sam da vam je srce ko jebena serpa kad blatite BBB i pisete o sranjima koje pravimo ( u ovom slucaju sranja koji su pravili jer nisam isao u LItvu )...I tak neki retard s Indexa koji je tekmu pratio prek telke koji nema pojma sta se desava,5 minuta poslije tog incidenta napise tekst pod naslovom "Divljaci iz Zagreba opet osramotili klub za koji zive"...pa jebem ti majku novinarsku jesil ti normalan?Na svjetskom se utrcava na teren iz cista mira ali sta ti kretenu jedan znas zbog cega je taj decko utrcao?Otkud ti pravo da pises o necemu o cemu pojma nemas kompleksas jedan..Da da decko je utrcao na teren pred 80.000 ljudi koliko ih je bilo na tekmi a tekma se inace prenosila u 99 zemalja svijeta..cilj mu je bio postati poznat..da svi pisu o njemu..Zar nam je cilj praviti nekakve pizdarije i utrcavat na teren u nekakvoj jebenoj selendri u kojoj zivi 2000 ljudI???NIkad nije bila neka sora ili pizdarija onako bezveze,uvijek smo se sorali da bi dokazali da smo jaci,bolji ili eventualno da bi odbranili nesto sto je nama sveto..Svi sanjamo dan kad cemo igrati u Europi i taj dan ce doci veoma brzo..zar bi san koji cekamo jako dugo upropastili u nekoj pripizdini?!Treba ti prste polomiti i ukljuciti neke nove funkcije u tvom malom mozgu (ako ga i imas) da dobro pripazis sta ces srat ispricavam se pisat iz svoje fotelje sljedeci put...U drustvu gdje je svakodnevnica pljacka banke,politicari lopovi,razna ubistva novinarima i pandurima su glavna okupacija navijaci,je pa mi smo drzavni neprijatelji br 1..ma jebes lopove,ubice..mi bacamo baklje u teren,koga briga sto neko u garazi ima tenk,puca iz pistolja itd..O tekmi necu pisati jer to nije sad toliko vazno,samo cu postaviti jedno pitanje..tko je sljedeci za primit 4 komada?!..Za kraj da zakljucim...ponosan sam kaj sam BBB...ponosan sam na one decke koji su otisli gore..svaka cast decki i kapa do poda,mi smo uz vas..fotka ce vam sve reci zbog cega pizda

    avatar

    07.03.2007. (17:44)    -   -   -   -  

  • ¤ ... tamy -A- ... ¤

    haha a za rijeku neka slika s kobasicama zanimljivo =) HAHA :D ....
    a simpatična je ova lutka da :D
    karlovac ljep grad :D
    novalović je od tamO ;) hehe
    NAŠA LJUBAV NAŠA VJERA SAMO R-I-J-E-K-A SAMO RIJEKA :P
    POZZ :D

    avatar

    07.03.2007. (18:12)    -   -   -   -  

  • BBB-Karlovac

    Jeba me pas il sam tak pijan il niš ne kužim al daj sutra ču komentirat dešava mi se neka zbrka u glavi...Ajme ja šljakam za 3h...
    Kakve su ovo poruke?...ma ja niš ne kužim!!!...aj suta je rasprava nemrem sad ja to...
    Sma da se zna DINAMO SVETINJA
    Oni koji neznaju skuplja se lova zna se za šta svi po 50 kn...
    Bude i žiro račun objavljen....
    PUSTI TE ME SAD LOŠE MI JE
    jebote kak sam pijan uffffff

    avatar

    08.03.2007. (02:54)    -   -   -   -  

  • Bad Blue Bitch

    Opla, Judz, hektolitri alkohola! (Ne) ponovilo se!

    avatar

    08.03.2007. (21:22)    -   -   -   -  

učitavam...