Komentari

tinchy018.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • SmIjAt sE KaD Je nAjGoRe A sVe U dUsI NoSiTi...

    prva san...................

    avatar

    05.03.2007. (18:27)    -   -   -   -  

  • SmIjAt sE KaD Je nAjGoRe A sVe U dUsI NoSiTi...

    svrati iman novi post.....ajde sad iden jer ti neman sta pametnoga za rec....

    avatar

    05.03.2007. (18:27)    -   -   -   -  

  • osobica

    evo me . Prek tvog starog bloga , do lucijanovog , pa s njegovog na tvoj novi . Dobili smo ocjene iz porodiljstva .... nisam baš nešto posebno dobre volje . Danijela je danas bila s nama cijeli dan . Iva i jasmina ujutro krenule , ali ne došle na nastavu tak da je danijela još jedan dan rovela bez tzv. prave prijateljice . Punđeta i ova druga danas ponosno rekle da je za njih 100 kuna preveč i to ova druga rekla meni , mislim , moreš si ti to zamisliti ?! Nisu dale niti kune . topli napoj . Išla sam na probu haljine da mi ju suzi , e da si mi bila tam dok je teta PONOVNO prozborila ..."ima vas gore" , možda bi bile naramenice . A ja si opet mislim ...:-) nemoj reći , da me nisi obavjestila , mogla sam profulati obujam svog prsnog koša . KAKAV DAN , HALO!!!!Pozdrav

    avatar

    05.03.2007. (20:31)    -   -   -   -  

  • Casperius

    mozda, tko zna, ako ima sto se ne javi. mislim rekao sam sebi da necu vise pecat, vec cu pustiti damama neka one love mene, malo za promjenu.

    avatar

    05.03.2007. (22:51)    -   -   -   -  

  • *sos-baby*

    o ne draga...to nije grijeh...to se zove briga i ljubav....kada bi ti bilo svejedno ode li drugoj onda bi se trebala zapitati da li je to grijeh...dok je tebi stalo da ne ode...a nece uskoro vjeruj...onda je sve super i onako kako treba biti...ne...rijeci nisu potrebne za ono sto si osjetila...ono sto je potrebno je um srce i sjecanja...to ti nitko ne moze uzeti...cuvaj to i sjeti se za crne dane kako vam je bilo lijepo....

    sto se tice stavljanja muzike...malo tezue za objasniti...a i sorry jer sad bas nemam vremena...nekom drugom prilikom...ma u biti posalji mi mail preko komentara pa cemo se dogovoriti moze???
    pozdraffcek

    avatar

    06.03.2007. (13:24)    -   -   -   -  

  • ludachica666

    Alo sestrično...Kaj ima??Ima kaj novoga?E,ovo kaj sam ti danas rekla za onu osobu..nemoj molim te nikome govoriti,jer bum inače najebala...svrati do mog bloga...pusa....;)

    avatar

    06.03.2007. (16:16)    -   -   -   -  

  • plug in baby.

    ____________
    heh.sasvim je normalno da to oječaš. mislim da ipak,pak svi kada im je najljepše, sigurno ipak imaju taj jedan osjećaj nesigurnosti i pitanja kolko če o trajati. strah. koji eto neizbjegnut. potpuno te razumijem. znala bi i ja dobiti takav filing,a vjerovala ili ne i obrnuto je kad par,koje se vole opet imaju tu nesigurnost.
    nemoj previše razmišljati o tome i uživaj u tim predivnim trenucima koje opisuješ.

    p.s nikako da se nađemo na icq. ono kad si mi poslala poruku nisam bila u sobi.
    a šteta.
    jesam online ponekad kad sam ostalima dostupna na icq,al u zadnje vriojeme samo neš radim ili učim,pa ljudi imaju obaavjest da mi ne smetaju heh.

    aj pozdrafF ;)
    ____________

    avatar

    06.03.2007. (20:58)    -   -   -   -  

  • plug in baby.

    ____________
    a joj da. zaboraavilaa
    kako to da si promjenila dizajn???
    :D
    ____________

    avatar

    06.03.2007. (20:59)    -   -   -   -  

  • gdo je?

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaa kako je to lijepo.........
    smrc,smrc...........
    ja sam malo pukla u subotu,vidjela sam bivšeg,pa još jednog i sve mi se skupilo pa sam u nedjelju bila luda kao puška...........
    jučer sam bila totalka u bedu,a ni danas mi nije nita bolje,aa sutra još pišem test iz povijesti,ma super,za popizdit........ ma neću bolje ljude oko sebe opterećivati svojim problemima.....ajd pusa

    avatar

    06.03.2007. (22:27)    -   -   -   -  

  • Veki

    Aloo Tinchy ;) Evo da se malo pohvalim jer i ja po cijele dane šetam po prirodi, koje baš i nema ovdje po Zagrebu, ali što se može. Kada sam među stablima i jezerima, osjećam se kao da sam kod kuće.
    Veza vam je super, siguran sam da si svjesna koliko sreće imaš što si našla nekoga koga neizmjerno voliš, a pouzdajem se u to da i on isto misli i za tebe. Pozdravi dragooooog.

    avatar

    06.03.2007. (23:25)    -   -   -   -  

  • moja mala malenkost

    daj znaš li ti kaj pričati drugo osim o mojemu šogiju.samo ti je moj šogi šogi i šogi na pameti.
    ma daj piši nekaj drugo.
    čoveku bu postalo neugodno.
    ja bum ga uputil na tvoj blog pa buš vidla svoje.aha
    još jemput vidim da si pisala post za postom o njemu.kaj misliš da svi tak pišemo o svome dragom ili dragoj da prepričavamo svoje doživljaje kak nam je bilo ljepo...kaj misliš da si jedina kaj ima dečka.
    ozbiljno ti velim pretjeruješ.

    avatar

    07.03.2007. (21:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...