Komentari

slonic.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • Euro

    moj sin je u subotu imao turnir u malom nogometu u subotu cijeli dan...
    U petak bili na hokej utakmici igrali moji Augsburg Pantheri zadnju tekmu doma ove sezone a jucer gledali nogomet drugu njemacku ligu i to:
    1860 München-Braunschweig 2:0..
    Bio pravi sportski vikend..

    avatar

    05.03.2007. (13:01)    -   -   -   -  

  • Rakija

    Ma prazne su to kutijice... ;)

    Djeca!? pa s vremenom...

    Lijepo je vidjeti majkukoja plače od nervoze... moja se samo boji da ću je osramotiti kada sam na radiju ili imam nastup... :p

    TKO JE MEDU NAZVAO HANIBAL!? ;) (Lecter ili neki drugi Hanibal?)

    Ono na sikama ti je kćer? je zgodna na mamu? ;)

    avatar

    05.03.2007. (13:14)    -   -   -   -  

  • avangarda

    vauuuu.......... ono ti je kčer????
    drago mi je da si se lijepo provela.....
    i sretan ti početak tjedna!

    avatar

    05.03.2007. (13:20)    -   -   -   -  

  • king

    mir vama slavimo ISUSA

    don branko

    avatar

    05.03.2007. (13:33)    -   -   -   -  

  • just meee....

    allooo.....
    ma bas ste mi bili zakon... koreografija vam je bila mrak.....!!!! bas ste nas nasmijali.... ne znas ko je od roditelja bio bolji... hahah... stvarno ste ludi i otkaceni.... imamo najbolje starce u cijelome savezu...
    a za to da je tara miss simpaticnosti uopce necu komentirati... to je bilo i ocekivano... :) bas mi je drago zbog nje...
    eto ja sad gibam...
    pusa....
    pa-pa!

    avatar

    05.03.2007. (15:52)    -   -   -   -  

  • Irnan - NPZ

    Drago mi je da ti je bolje, što je i evidentno, obzirom na to kako si provela vikend.:) Kod tebe je uvijek dinamično, nema što! Fotkice su ti preslatke, a i kćerka.:)
    P.S. Hvala ti za tako drage čestitke koje si mi ostavila na blogu! Zaista si jedno veliko srce!
    Pusa!

    avatar

    05.03.2007. (15:56)    -   -   -   -  

  • Suncokretic

    Konačno sam pronašla blog nekog starijeg od 18! Kćerka preslatka!

    avatar

    05.03.2007. (16:10)    -   -   -   -  

  • lonewalker

    Vidim ja da ni vama za vikend nije bilo loše. Vidiš da sve ide nabolje?,a fotkice su lijepe!

    avatar

    05.03.2007. (22:10)    -   -   -   -  

  • Divan -skitnje

    E, mame mame-mlade mame. U svakom slučaju hvala na ovim detaljima o akrobatskom rock and rollu, tj. super ugođaju. Čitajući, i sam sam dobio volju da zaplešem čemu se protivi onaj moj zdravi dio mozga. E, da, ponavaljam pitanje koje je postavio(la) Rakija.

    avatar

    05.03.2007. (22:30)    -   -   -   -  

  • Kinky Kolumnistica

    Joj, tako sam se nasmijala na ovaj post :) Kao prvo, preslatka ti je kći, pitam se je li tako slatka na mamu? :) A i odlično izgledaju ona i partner, vidi se da se kuže u ono što rade. Žao mi je što joj se ono dogodilo, užasno, ali mi je i drago da tako ima podršku od svih i da se oporavlja. Zatim, odlični su mi ti tvoji opisi kako se ti i muž zabavljate, kao ovo sa afterpartyjem :) Vjerujem da je bilo urnebesno, a i iznenađenja su dobra, pogotovo ukrašene 'galebice' trenerici :)) A i ono 'deformacija', tko se toga samo sjetio? :)
    Šalu na stranu, baš mi je dobro kad se netko tako zna iskreno zabaviti i biti svoj, tim više što si tako stvarate uvijek jednu uspomenu više u svom albumu sjećanja.
    I ne daviš sa slikama, samo ti stavljaj svoju Miss simpatičnosti, dobrodošla je (a možeš i sve ostale slike, uključujući i sebe ako želiš) :)
    E da, još nešto... na vrlo nježan i majčinski način pričaš o svojoj kćeri... dirne me to svaki put kad čitam jer nisu sve mame takve... Jako lijepo.
    Vezano uz tvoj komentar kod mene, dobro sam, ja još ne pišem CV, mislim, u postu (postovima) možda često zbučim revoltirana, ali ja to malo pišem ako mi nešto smeta ili me nervira, ali sam u osnovi pozitivnjak :) Hvala na pitanju :)

    avatar

    05.03.2007. (22:35)    -   -   -   -  

  • vjeverica24

    Kod tebe uvijek veselo!zato i volim otići na tvoj blog.a kćer ti je prslatka, baš lijepo izgledaju na slici.a da, i super mi je vidjeti kako si se zabavila za vikend.želim ti još puno takvih doživljaja.:)

    avatar

    05.03.2007. (23:50)    -   -   -   -  

  • Santea

    Kćer je prekrasna.Lijepo sam se nasmijala,kao da sam bila s vama i sama zaplesala na tu užasno zahtjevnui koreografiju:))POzdrav veliki ostavljam

    avatar

    06.03.2007. (00:00)    -   -   -   -  

  • Ruby...

    pa...i nemogu se ljutit zbog slika jer su to jedine koje i imamo,no nije bitno...vidim da ti super ide sa dizajnom bloga...samo jos malo ukrasi boxeve i biti ce za peticu! :) sto se tice natjecanja...jooooooooj kako mi je bilo drago!!!!trenerica nas nije ni pogledala od ljubomore...hihihihih...ma necu biti tako zlocesta...ma znas i sama... :) ...afterparty...e to je bilo zakon!!!!hehe...nasmijala sam se do suza...e,da,trenerica je rekla da su drugi iz klubova tebe jako zapamtili...kako ona otkačena sa tregerima...tarina mama... :) hehe...i nadoda jos kao vidi se na koga sam...hehehehe... :) no,mislim da je bolje da sad odem uciti...da nebi bilo...wops,ode komp...wops,odu tenisice... :) ajde,puno,puno,puno te voli tvoj pčelac... :)

    P.S. Postovi su ti prekrasni...

    Kćerac

    avatar

    06.03.2007. (09:05)    -   -   -   -  

  • Ruby...

    e...da...da odgovorim na neka pitanja...da,lijepa sam na majku jerbo je ona prekrasna... :) i ja sam Hanibalu dala ime...hehe... Go Medo!Go Medo!

    avatar

    06.03.2007. (09:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...