Komentari

candyshop333.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • moon85

    Nije mi žao što sam mu to rekla...
    Niti zbog toga što više ništa neće biti kao prije...
    Žao mi je što nema više nade...
    Više ne mogu uvjeravati samu sebe da bi možda ipak sve bilo drugačije samo da nešto kažem...


    e ovo boli... i isto se meni događa... najgore mi je što iako zaista više nema nade, ja se ipak pitam jel moglo drugačije... jesam li dovoljno rekla... jesam li mogla nešto promijeniti pa da nada ipak postoji... i dalje mučim sama sebe... iako znam da ga ne bih trebala ikad više vidjeti... ne mogu samo tako otići i nemati ga barem kao prijatelja u životu... a opet... ne znam što da radim sama sa sobom jer me ovo ubija...

    drži se nekako...to je sve što sad mogu reći...
    pusa

    avatar

    05.03.2007. (13:23)    -   -   -   -  

  • jon snow

    Meni se čini da ovo nije zadnji preokret kad su u pitanju "Gospodin H" i "Fatalni Slavonac". Prema onome što sam pročitao na blogu rekao bih da ti ni jednog od njih dvojice ne voliš onak za istač. Igra "Poraza i pobjede" je ono što ti najviše voliš. Uvjek si imala sve što si htijela, na prvi pogled to je super, ali kad je tako nemaš čemu težiti, nemaš se čemu nadati, nemaš o čemu sanjati.
    Zato ti ni dečki koje dobiješ lako nisu zanimljivi predugo, tu nema izazova.
    U slučaju "Preglupog Prezgodnog Gada":
    Da li te više je privuklo nadigravanje sa njim u igri zavođenja ili njegov dobar izgled?
    Da li te njegovom frendu privukla pobjeda u igri protiv PPG-a ili je njegov dobar izgled glavni razlog?
    Tvoje pisanje o g. H se dosta promjenilo nakon vašeg prekida.
    Da li zato što si prekasno skužila koliko ti znači ili zato kaj je bio previše cool u vezi prekida? Nije te ni pokušao nagovoriti da se predomisliš, nije te zvao. Od igračke u igri pretvorio se u igrača.
    Ako bi vas dvoje ponovo bili zajedno, tvoja sreća zbog toga nebi dugo trajala. Nakon nekog vremena ne bi ti bilo dovoljno to što ti je dečko. Osim što bi lagala starcima o spavanju kod frendice, lagala bi i njemu kad bi otišla u Vinkovce. Ako Slavonac ne bi bio u pitanju bio bi netko drugi.
    Sa Slavoncem je "Opasno…zapaljivo…tako neodoljivo…", ali da li je on ikada zaista bio tvoj?
    Čovjek čini se zna kakvu osobu treba imati za curu, a kakvu za ljubavnicu i čini se da mu ništa ne fali. On kontrolira igru između vas dvoje, vjerovatno je to prvi puta da ti ne kontroliraš igru. Možda je ga to ipak čini puni zanimljivijim, nego ono "Opasno…zapaljivo…tako neodoljivo…".
    Sa druge strane, ja sam samo čitalac ovog bloga i ne znam drugo o tebi osim toga što sam pročitao, moguće je da sam fulao.
    A možda su u šumi.

    avatar

    05.03.2007. (15:15)    -   -   -   -  

  • jon snow

    "Boli me što moram birati dali ću biti nesretna kao njegova prijateljica ili nesretna bez njega u svom životu...
    Žalosno je što ova druga varijanta djeluje bezbolnije..."

    Meni to nije žalosno, nego prirodno.
    Uvjek bi u takvoj situaciji izabrao ovo drugo. Prijateljstvo kao utješna nagrada je "Kurac od ovce".
    Izvinte me što psujem.

    avatar

    05.03.2007. (15:22)    -   -   -   -  

  • ...leptirić...

    e draga moja.... tuzno je sve to, al iskreno, mislim da si dobro napravila.. ne mucis samu sebe vise pitanjima sto bi bilo kad bi bilo.. sad si daj vremena.. koliko god bude trebalo.. polako...

    avatar

    05.03.2007. (20:30)    -   -   -   -  

  • mala garava

    A draga moja neke stvari su me dirnule u srce. Prije 3 godine ja san imala njega al to mi nije bilo dovoljno. Ja san izlazila zabavljala se imala ludilo uzbudljiv zivot,a on je nasa svoju curu i dan danas je s njon. Od cinjenice da on nece vise nikad bit moj oporavljala san se godinama. Ja ,votka i bezbroj beznacajnih ljudi. Svaki put kad je zasvirala lane moje ja bi uzela jos jednu dozu prozirne tekucine. Al jedan dan san samo skuzila da to nicem nevodi i jednostavno krenila dalje. Nemoj nista probavat naglo sve ce ic svojim tempom i na kraju ces prebolit,svi smo. Al kako ja vjerujen u te velike ljubavi ja se jos nadan da cete se vi pomirit. Mala drzi se i pusa

    avatar

    05.03.2007. (22:14)    -   -   -   -  

  • Demimonde

    kako si me rasplakala..i ja sutim...uvjeravajuci sebe i njega da od njega nista nezelim..i ja sam ga s toliko decki pokusavala zaboravit...slicno candy,al ocito je da mu vise nije vazno tko me vodi kući..a onda se sjetim njegovih ljubomornih poziva,kad bi ja izasla "zabavljati se"..i shvatim točno to,tri godine u vijetar..i izgubljeno sve ono sta sam sad mogla imati,a mislila sam da ce uvijek to bit ...sad sam dobila,sto sam mislila da nikad necu od njega..Vise me nevoli,jednostavno,trazi nesto čistije..lipše.. bez boli..i sta je najgore,skroz ga razumin..:(

    avatar

    07.03.2007. (02:27)    -   -   -   -  

  • amaris

    NE znam šta pametno da ti napišem nakon svih ovih komentara od Demimonde i male garave.. one su sve pametno rekle... Ipak, šta se tiče tvog izbora između prijateljstva ili gubljenja njega, mislim da ipak moraš prekinut sve šta vas veže, a pogotovo prijateljstvo, jer ti mu prijateljica nećeš moći bit i slušat o svim njegovim avanturama, a da sama sebe ne povrijediš, zato da, u pravo si, druga varijanta je bezbolnija! Ajde, drži se, PUSA!

    avatar

    12.03.2007. (13:39)    -   -   -   -  

  • samo ja

    To ti je kazna.. nećeš imati pravu ljubav, barem ne sada...to ti je kazna za sve ono što si učinila... što si brijala i bila s dečkima koji su bili ZAUZETI. i neka si ostala bez njega. tako i treba. sve se vraća, sve se i plaća. a tebi se bome sve naplatilo.

    avatar

    22.03.2007. (00:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...