Komentari

profesionalnopletenje.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


 • nymphea

  ne mogu ti ništa pametno reći vezano za Sizifa. Nadam se da ćeš naći svog poslodavca i da nećeš više morati raditi za razne 'gazde'. Jako mi se sviđa ono o nostalgiji, lijepo si to sročio. Treba gledati naprijed. Možda zato i Sizif nije pokleknuo, jer ne vidi da mu se u prošlosti svaki put kamen otkotrljao već vidi budućnost i mogućnost da taj kamen ipak ostane na vrhu. Pozdrav ti! ;-)

  avatar

  05.03.2007. (08:05)    -   -   -   -  

 • podrugiput.blog.hr

  Muž i ja se isto igrom slučaja bavimo jednom vrstom profesionalnog pletenja, doduše, ovo tvoje je puno kompliciranije i zahtjevnije. Čitajući tvoje postove, shvatila sam da se jako rijetko sreću tako savjesni radnici koji praktički izgaraju za posao. Nadam se da to tvoj šef zna i cijeni , pozdravljam!

  avatar

  05.03.2007. (08:57)    -   -   -   -  

 • lelek

  Evo me ponovo!Vidim da imamo neka slična iskustva .Isto tako znam da je teško promjeniti ili savjetovati nekoga.I ja guram ne kamen ,ali probleme i taman riješim dva sva sretna i vesela no veselje ima kratak rok jer mi se pojave tri nova.Ko kamenn uz brdo dva koraka i tri nizbrdo.No ipak ne gledam sve crno.Znam ovisi o naravi koju nitko ne može promjeniti ,ali samo si ti sam možeš pomoći uz čvrstu volju i vjerovanje da će ipak doći bolji dani prije nego odeš kako ti veliš do Svetog Petra.Živni malo čovječe i javi se češče malo veseliji.Ipak su tvoji radovi predivni čime se možeš ponositi.....pozdrav Ljerka!

  avatar

  05.03.2007. (12:00)    -   -   -   -  

 • Jana

  Dragi Pamil, već sam ti par puta bila pisala o tome kako sam izgubila nekoliko tona živaca pletući strojno po narudžbi, a ja nisam imala tako veliki pogon kao ti i bila sam sama sebi gazda(rica).
  Nemoj se žalostiti zbog rupa, nadam se da imaš slobodu modificirati mustru tako da bude bez nuspojava i da svi na kraju budete zadovoljni.

  avatar

  05.03.2007. (13:19)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...