Komentari

ddadd.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Wanda

    opet si me rastužio. ali nisi sam:-*

    avatar

    03.03.2007. (17:31)    -   -   -   -  

  • praktikum

    yeah, metafizika:)

    avatar

    03.03.2007. (18:19)    -   -   -   -  

  • neni_iz_bajke

    Voljela bih da što prije, ne, ne, voljela bih da si trenutkom objavljivanja ovog posta izgubio svu ovu sjetu i tugu. :* :-))

    avatar

    03.03.2007. (19:39)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    Nekak mi je bolji bil post o konobarici :))

    avatar

    03.03.2007. (22:54)    -   -   -   -  

  • jedna od...

    boli li negubitak vise od gubitka?
    jednom davno, prije bloga, napisala sam ti nesto lose o tebi jer imala sam tada o tebi dojam osobe kojoj nije previse 'stalo. sada vidim da nije tako :o

    avatar

    04.03.2007. (08:42)    -   -   -   -  

  • ddadd

    @Wanda: Nisam želio nikoga rastužiti, želio sam samo izbaciti iz sebe što mislimi iosjećam :) @suzette: Yeahh...čitam nakon tvoga komenta ponovo što sam napisao i odjednom na jednom mjestu pomislim: "Fakat netafizika!" :D Mislimo li na isti dio? :-) @neni_iz_bajke: Zapravo i jesam...izgubio sam je još dok sam prečitavao tekst prije objevljaivanja :-))) @ZG dnevnik: Hahahahaha, dobro, bit će onda još toga, ima tam još jedna konobarica :D @jedna od...: Ja ne pamtim takve stvari, i uopće se ne mogu sjetiti da si mi napisala ikad išta loše, osim par redaka čim smo se upoznali, ali znam da ne misliš na to :* :) Da ti odgovorim, negubitak uopće ne boli, on samo stvara vakum u glavi i pomalo mučnu potrebu za pregrupiravanjem snaga :-)

    avatar

    04.03.2007. (10:22)    -   -   -   -  

  • jedna od...

    da, imas pravo, zivim s tim vakuumom vec mjesecima ;)
    i da, ne mislim na 'to' jer ne znam o cemu se radi. ne sjecam se upoznavanja, a kako je taj dio foruma sigurno brisan ne mogu to potraziti, a zanima me o cemu se radi. i rado bih se ispricala kad bih znala zasto, iako sam poprilicno sigurna da stvar nije bila napisana s namjerom da bude losa, jer nisam te znala. kao sto te ne znam ni sada.

    avatar

    04.03.2007. (12:33)    -   -   -   -  

  • stojko

    podsjeca me na pricu Bard.
    Vrlo, vrlo me se dojmilo :***

    avatar

    04.03.2007. (14:41)    -   -   -   -  

  • cakum pakum

    ovo je nešto najljepše što si ikada napisao. bez obzira na tugu i sjetu. i to je dio života. dođe i prođe, ko val (kod nekih se to zove valung.. hehe). meni je drago da je prošlo. možda je samo ovo trebalo napisati pa da tuga i sjeta nestanu. srećom... post je ostao. prekrasan.

    avatar

    04.03.2007. (17:13)    -   -   -   -  

  • Marginalna Društvena Kronika

    Ajme...predivno. Sav sam se rastopio.

    ...Tamo negdje u maglovitoj noći.... Predivan završetak, nisi mogao bolje! :)

    avatar

    04.03.2007. (23:35)    -   -   -   -  

  • ddadd

    @jedna od..: Nadam se da se nešto i nauči iz situacije :* Ne trebaš se ispričavati, negdje u samom početku neku moju šalu protumačila si preozbiljno...nismo se poznavali dobro :) Kako rekoh, ne pamtim takve stvari pa ni ja ne znam točno što je bilo... :) @stojko: Eh, prijatelju, imaš pravo...stil naracije je jako sličan Bardu...drago mi je da te se dojmilo :) @cakum pakum: I tvoj komentar je ostao, meni značajan :* Hvala! :) @Marginalna Društvena Kronika: Ej, fala :))) To se ja furam na Marlowea :DDDDDDD

    avatar

    05.03.2007. (09:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...