Komentari

septy.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • kvaka

    ma i osam dana je puno s pacijentom treba brisat odmah, nakon prvog njegovog gafa. a ovo poslije kao zabunio sam se ti si mi slala ja sam tebi slao blabla je samo njegov pokusaj da te ponovo uvuce u njesra. psihopat!!!

    avatar

    02.03.2007. (22:39)    -   -   -   -  

  • happywedding

    vjeruj mi, ne znam što bih ti rekao, osim dobro je što si pobjegla na vrijeme...ima i takvih žena...stresem se od pomisli...

    avatar

    03.03.2007. (16:57)    -   -   -   -  

  • neki me zovu anđelom....

    htjela bih ako ikako možeš da dođeš malo i na naš forum i recimo malo se upoznamo i pišemo otvoreno o svemu.................
    http://ekipa.niceboard.com/index.htm

    Pozdrav!!!

    avatar

    23.03.2007. (09:31)    -   -   -   -  

  • Shunky

    Eh, čitam ovaj opis 'idile' i kao da čitam ono što sam proživljavao u vezi do prije skoro dvije godine... Samo, radilo se o izmjenjenim 'ulogama' - imao sam curu koja se 'čuvala za pravoga', zbog čega si je uzimala za pravo da me sumnjiči zbog svega što bi joj moglo biti dostupno... Od SMS-a banke sa stanjem tekućeg računa koji stiže svakodnevno, pa sve do svoje sestrične s kojom radim u firmi i za brdo mogućih permutacija svega što sam ikada izrekao!
    Sve, baš sve je moglo ući u igru 'mačke i miša', u kojoj sam uvijek bio optužen za sumnjivo ponašanje... Naravno, nikada nisam bio optužen za nevjeru, flert ili vezu s nekom drugom, već uvijek se pokušavalo sve što radim dovesti u vezu s 'mogućnostima' koje bi mogle iz toga izrasti. I tako se 'mast' vadila, sve dok nije bila potrošena u cijelosti.
    Nikada nisam upoznao osobu koja je s tolikim žarom palila gdje god je stigla! A sve samo zbog nedostatka samopouzdanja i želje za stvaranjem nečega pozitivnog. To jedino mogu nazvati strahom u uspjeh. Jer nekim osobama bilo kakav uspjeh predstavlja potencijalnu mogućnost da bi ga mogli izgubiti. Zato na svaki mogući način vrše provjere, ispitivanja i beskorisnog mcrvarenja nebi li se 'uvjerili' kako je sve u redu, a zapravo samim time ruše jedino zdravo što može postojati između dvije osobe - razumijevanje i fer odnos koji je temelj za sve ostalo. Bijes tih osoba je usmjeren samo prividno na drugu osobu, a zapravo je to bijes na samog sebe, jer se ne snalaze u nečemu što je prirodno svakoj osobi - da vole i budu voljeni. Od takvih se treba (i mora) razići bez ikakvog razmišljanja, zbog vlastitog zdravlja.

    avatar

    24.03.2007. (23:16)    -   -   -   -  

  • otrovna

    O da, poznato mi, frajer me jebo u mozak radi istovremenog dopisivanja s njim i još jednim frendom, neš ti mojeg promiskuiteta. Naravno, njegova cura je bila sasvim druga priča.

    avatar

    25.03.2007. (22:40)    -   -   -   -  

  • Lincoln Burrows

    Da, zanimljivo kako smo uvijek miispravni i ne damo se zajebavati....

    avatar

    06.07.2007. (23:25)    -   -   -   -  

  • "očito prepametna za svoj

    .....to što si ti skužila sa 40, meni je bilo jasno i prije dvadesete. Zašto nas, ljude od dvadeset smatraju za takve debile i neiskusne naivne idiotkinje; sve naravno zapakirano u brigu i pretpostavku da nam fali iskuustva. Ja sa 20 ne moram skočit sa zgrade da saznam što će se dogoditi, a nekima to nije jasno ni sa 90.

    avatar

    02.04.2008. (10:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...