Komentari

johnbezterrae.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • žutoperak

    samo da se zna, prvo sam objavila post, a onda ga pročitala, aha

    avatar

    02.03.2007. (15:21)    -   -   -   -  

  • Nessa

    Koja lipa država u tebe vidim ja. Ajde bar tebi nikad ne bi bilo dosadno :-)))))

    avatar

    02.03.2007. (15:25)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Konačno tekst :-)).
    Je l' uopće shvaćaš kako tvoje nepisanje djeluje na mene, savjet da čitam stare tekstove, zaboravi, pročitala sam ih sve još jesenas :-)). Mislim, tko će me raspoložiti :-)). Onda podivljala dođem na chat i tamo se praznim na jadnicima ni krivima ni dužnima, osim ako neduhovitost i dosadnost nisu dovoljni da netko bude proglašen krivim :-)).
    Ovo je samo mali komentar sreće kaj tipkaš :-)). Kako ću još par puta pročitati tekst, vjerojatno će biti još komentara :-)),

    avatar

    02.03.2007. (19:03)    -   -   -   -  

  • b.s.

    pozdrav, evo knačno sam i ja odlučila tebi tu nešto napisat... nakon današnjeg grozno-odurnog dana provedenog uglavnom u krevetu s temperaturom 38 (ali naravno, prvo sam bila na najdražoj kemiji pokupit prevažnu skripta) jedva se dovukoh do kompa. moram ti reć, ovo me sad stvarno dobro nasmijalo (prvi put danas,jer naime svaki pokušaj emocionalne reakcije izazivao je nevjerojatan napadaj kašlja), dobra ti je država, nema šta, definitivno za svaku pohvalu i blog ti je super, fakat ne znam kaj ti radiš na biologiji, trebaš se profesionalno baviti ironično-sarkastičnim pisanjem!! niš onda vidimo se na mikrobima u pon...

    avatar

    02.03.2007. (23:28)    -   -   -   -  

  • kuusoo

    He he...baš taj dan kad se taj neki pokušao kilat,ja prolazila i malo pročakulala s "gorskom službom za spašavanje" kako su se imenovali nakon što sam ih ja proglasila hitnom pomoći-e baš bi se doktori verali,da.

    avatar

    03.03.2007. (01:53)    -   -   -   -  

  • iffy

    mislim da su svi studenti korisnici te fore: obila sam ocjenu jer ja znam za bolje.. ja sam to napravila s četvorkom.. da.. odbila sma četri.. al štaš.. maldost ludost.. (to bilo prošle godine.. u šestom mjesecu.. i otad sam odrasla..) sada mi profesori govore da znam za više i da ne uzimam četvorke.. :D sve u svemu, lijepo je bilo pročitati nešto novo.. ak ti skoro ne diođe ta kartica il koje već sranje, doći ću ti u dubravu i sama uvesti telefon te od svog mizernog džeparca plaćati adsl.. i to onaj od 5 giga jer je isplativiji i jamčit će puuuno više postova i slika.. :)
    budi pozdravljen i javi se skoro..
    fala ž jer je objavila.. ;)

    avatar

    03.03.2007. (15:27)    -   -   -   -  

  • iffy

    sori na tipfelerima.. al skontat ćeš što želim reć.. umor.. :) :P

    avatar

    03.03.2007. (15:28)    -   -   -   -  

  • rake

    OJ,rođo
    stavila sam sliku mene i mara na blog pa je pogledaj kada stigneš...promijenila sam adresu sada je najudezatonke.blog.hr!!!!
    >>>>>>>>>>>>>
    aj pa se čujemo ili nešto,,,,,,,,,:>

    avatar

    04.03.2007. (20:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...