Komentari

malenicavecernji.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • stlavica

    Dobar i zanimljiv blog

    avatar

    02.03.2007. (14:46)    -   -   -   -  

  • jfk

    OK stara! Otvorila si dušu i priznala nam da ti uopće nemaš veze s ovim blogom. Sve kaj tu gledamo i čitamo, u biti rade muškarci?! Zapravo, aluzivno priznaješ da je blog loš, ali za to nije kriva jedna žena, nego muškarac. Pa Anitica, daj reci, jel' ovo tvoj blog ili Večernjakov??
    Anita, trudim se, pokušavam biti dobronamjeran.

    avatar

    02.03.2007. (14:53)    -   -   -   -  

  • §mala_plava§

    Blog ti je lud pogotovo slike samo tako nastavi Pozz.............

    avatar

    02.03.2007. (15:05)    -   -   -   -  

  • lolina

    ...Ružicu T. s pljucom ;)))

    avatar

    02.03.2007. (15:07)    -   -   -   -  

  • Znatiželjni

    anita srećo, od kuda ti tolika potreba da se opravdavaš... ma pusti sve, odnosno pošalji sve u... inače blog je mjesto gdje su kukavice ratnici... kurve su ovdje nevine... itd., itd.

    pozdrav iz prološca

    avatar

    02.03.2007. (15:50)    -   -   -   -  

  • skaska

    Znatiželjni, naj tak generalizirati. Nismo svi kukavice i nismo sve (svi) kurve. Žal mi je kaj se Anita "prilagođava" komentarima. Veselila sam se kak će to piti pravi fajt oko vrućih tema. Sjećam se jednom davno, na Cvjetnom je na nekoj priredbi u organizaciji omladinske organizacije nastupala jedna mlada pjevačica. Umjesto najavljenog, čini mi se, Štulića koji je tek počinjao...Škvadra ju je na početku ismijavala, bili su nezadovoljni kaj vide nju umjesto njega...a ona umjesto da bude uporna začela je nekakav jalov dijalog i prestala je pjevati. I još im je poručila kak su loši omladinci. A nije tako loše pjevala. Da je izdržala...Sišla je s pozornice sa suzama u očima dok su zrakom letjele prazne, plastične čaše uvrijeđenih "loših omladinaca" i nikada poslije više nije pjevala. Tužno. No, Anita bi izraze poštovanja spram svog čitateljstva (i komentara) na blogu morala iskazati pozitivnom ignorancijom. Da piči kaj joj se piči i da se onda mi možemo boksati U RINGU. Ovak...tri dana ništ, pa u nedjelju nekaj...pa onda opet tri dana ništ, pa ništ...Nije još to to, al je bu?

    avatar

    02.03.2007. (17:24)    -   -   -   -  

  • moje stajalište

    ne znam samo kako je i gradonačelnica dubrovnika našla u Vašem nabrajanju svoje mjesto......

    avatar

    02.03.2007. (21:07)    -   -   -   -  

  • poštar

    Samo ti Malenico jedna čitaj, prati komentare. Možda ćeš doći pameti. Imaju tu neki koji će se odmah prepoznati. Slizuju ti se niz trticu (ne svi) traže se u tebi. Siguran sam da ih u društvu namirišu trenutno. Takve isfrustrirane face jedva čekaju uvlačenje ovog tipa, samo njima svojstvenim zahvatom. Sva sreća da u večini prevladavaju oni koji realno gledaju na tvoje budalaštine. I oni će se prepoznati. Malo si se kao popravila i odmah počela komunicirati, kočoperiti se. Malenice, kako si ti jeftini novinarsko-politološki crv. Glumiš Kalifornijsku glistu, a ti u stvari ništa ne radiš. Kada vidiš nadimak poštar, prođe te jeza zvana Gavella. Znam da sve čitaš, ali ne samo što si debela, već imaš i kožu debelu. Znaći ukratko ti si debelokožac. Laku noć.

    avatar

    03.03.2007. (01:37)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    Elem, što se tiče slike, ove što se bune na nedostatak žena moram priupitati kakvo bi poprsje dali političarki (ili političarkama) koje bi stavili na sliku ;-).
    Vjerojatno bi ih kao Šekša obukli u majicu, ali se odmah postavlja pitanje - ZAŠTO JE ŠEKS JEDINI U MAJICI (ajmo "teoretičari zavjera", da vas čujem).

    avatar

    04.03.2007. (00:26)    -   -   -   -  

  • dixi

    Bravo, Anita! Slažem se sa svim što si napisala.Inače, jako mi se sviđa blog!

    avatar

    04.03.2007. (09:45)    -   -   -   -  

  • FUNNY, FUNNY VICEVI

    Slika ti je cool. Bas sam se nasmijao. Navrati do mene da se nasmijes do suza....
    pozzzzzzzzzzz

    avatar

    04.03.2007. (10:44)    -   -   -   -  

  • dobrodosli kod habyce

    super ti je blog

    avatar

    04.03.2007. (16:40)    -   -   -   -  

  • Zum zum

    Poruka poštaru - daj se hitno javi u Vrapče. Riga nam se od tvojih imbecilnih napadačkih i neargumentiranih komentara.

    avatar

    06.03.2007. (10:18)    -   -   -   -  

  • poštar

    Šta je mušice jedna, pardon jadna? Sada si mušica, sutra što god budeš, nećeš dobiti od mene više komentara. Zakačila si za Maleničin brabonjak pa nisi iz prve upala u šupak. Prepoznala si se mušice. Ja sam uvjek poštar za razliku od tebe, mušice jedna, pardon jadna. Bit će da se tebi riga, jer ne mogu vjerovati da imaš srodnu dušu. Ti u stvari samo trebaš stručnu pomoć. Boluješ od podvojene ličnosti. Inaće možda si glavom i bradom debelokožka Malenica. Da završim, kada se sutra prepoznaš ili neki drugi dan, ne moraš se maskirati. Budi ono što jesi. Nadalje, sve što ti meni ja tebi na kvadrat.

    avatar

    06.03.2007. (12:42)    -   -   -   -  

  • newyorcanka

    skaska dobro pise. nije se vrijedno opravdavati i svadati sa zlonamjernicima. oni su jaki, glasni i ANONIMNI. takve je najbolje ignorirati, a pisati o onom sto je blogeru vazno. sve ostalo je gubljenje vremena jer se anonimnim komentatorima takve vrste nikada ne moze udovoljiti.

    avatar

    06.03.2007. (22:13)    -   -   -   -  

  • Stara vrtlarica

    ja samo znam da se ono kaj ide u novine, ne smije ni u ludilu napisat ovdje, i lijepo te pozdravljam

    avatar

    10.03.2007. (23:03)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...